Gå til innhold

joecole

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av joecole

  1. Hvor leser dere nyheter fra Premier League? Bruker selv disse...

    - TV2sporten

    TV2 fikk som kjent Premier League rettighetene så skulle bare mangle med en god ligaside. Ofte oppdatert og skrevet av gode erfarne skribenter. Mye overgangsnytt.

     

    - Thesun

    Engelsk tabloidavis som skriver så å si alt rundt ligaen. Mye falske rykter, men oppdateres også jevnlig. Masse transferrykter, men også kampraporter etc.

     

    - Premierleague.com

    Kanskje det beste alternativet. Dekker alt fra de forskjellige klubben jevlig. Likevel poduserer de kun stoff fra lagets offisielle hjemmeside. Sikker kilde med alt rundt din klubb. Anbefales!

    - Fanforum.no

    En side av supportere, for supportere. Alltid snacks med slike artikler. Siden består av flere gode skribenter og for med seg det meste fra England. Mangler ennå en del skrbenter, men er åpen for søknad. Alt arbeid er frivillig. Anbefales!

    • Liker 1
  2. Min landslagstropp:

     

    Keepre:

    Robert Green (West Ham), Joe Harte (Man. City), David James (Portsmouth).

    Forsvar:

    Glen Johnson (Liverpool), Micah Richards (Man. City), Stephen Warnock (Aston Villa), Ashley Cole (Chelsea), John Terry (Chelsea),

    Matthew Upson (West Ham), Joleon Lescott (Man. City), Ledley King (Tottenham).

    Midtbane:

    Ashley Young (Aston Villa), James Milner (Aston Villa), Joe Cole (Uten klubb), Aaron Lennon (Tottenham), Steven Gerrard (Liverpool), Frank Lampard (Chelsea).

    Angrep:

    Peter Crouch (Tottenham), Jermain Defoe (Tottenham), Emile Heskey (Aston Villa) og Wayne Rooney (Manchester United).

     

    Harte

    Johnson – Terry – Richards – A. Cole

    Milner – Lampard – Gerrard – Young

    Rooney – Bent

  3. Tusen takk Mr. Me og Tjotr :) Bloggen skal oppdateres jevnlig, så å si hver dag. Blir glad for respons og dere følgere har mye i vente...

     

    - Tipping av tabellen

    - Rundereferat

    - Månedens spiller, unge spiller, manager osv

    - Blogginnlegg

    - overgangsrykter, samt nyheter

     

    Gleder meg til en ny sesong med Premier League!

    • Liker 1
  4. Disse lagene skal jeg følge tettest

    Man ønsker alltid å få med seg så mange kamper så mulig, men ofte er dette på kanten til umulig. Jeg har satt meg som mål å se så mye jeg kan, men alle lagene vises jo selvfølgelig ikke hver runde. Derfor tenkte jeg at jeg måtte sette opp en liste over klubber jeg vil/skal se kampene til (om mulig). Liste (nr. 1 = første prioritet).

     

    1. Toppkamper

    2. Chelsea

    3. Tottenham

    4. Liverpool

    5. Manchester City

    6. Everton

    7. Newcastle

    8. Bolton

    9. West Brom

    10. Arsenal

     

    Som du ser er det veldig variabelt. Skal selvfølgelig se alle høydepunkter og lese kampreferat, men det er altså disse jeg helst ønsker å se. Alt er etter behag, men samtidig som jeg følger toppen får jeg også med meg hav som skjer i bunn. Har aldri vært en fan av å se verken Man. United, Fulham, eller Stoke.

     

    Hvilke lag ønsker du å se denne sesongen?

  5. TV2PLHD_814441i.jpg

     

    Hvordan skaffer jeg meg kanalene?

    Pr. dags dato tilbys disse TV-kanalene av følgende distributører:

     

    RiksTV (2 pakker: 1. Premier League HD-kanalene: 199 kr. per mnd. 2. TV2 Premier League og TV2 SPORT (Tippeliga): 299 kr. per mnd.)

     

    Get (2 pakker: 1. TV2 Premier League HD (tre kanaler): 199 kr. per mnd. 2. TV2 Premier League og TV2 SPORT (Tippeliga): 299 kr. per mnd.)

     

    Viasat (2 pakker: 1. TV2 Premier League HD (tre kanaler): 199 kr. per mnd. 2. TV2 Premier League og TV2 SPORT (Tippeliga): 299 kr. per mnd.)

     

    Canal Digital (2 pakker: 1. TV2 Premier League HD (tre kanaler): 199 kr. per mnd. 2. TV2 Premier League og TV2 SPORT (Tippeliga): 299 kr. per mnd.).

     

    IP-TV

    Altibox har sikret seg rettighetene til å sende Premier League-kanalene på IP-TV (fiber, dvs rask internettforbindelse). Pris: Kr 179,- per måned for fotballpakke med Premier League, Fotball-VM og Tippeliga.

     

    Altibox vil sende alle kampene fra Premier League i HD. I samarbeid med TV 2 vil Altibox legge ut ekstra kanaler når det er behov for det, slik at alle kampene som sendes overføres direkte.

     

    Nett

    TV 2 vil sende samtlige kampene fra Premier League på TV 2 Sumo og på utvalgte mobiltelefoner. Priser: Kr 229,- per måned for Sumo Sport. Kr 249,- per måned for Sumo Gull (Alle TV 2s programmer)

     

    Hva sender kanalene?

    Den 14. august 2010 starter TV 2s Premier League-satsing på kanalen TV 2 Premier League HD. TV 2 sender ut signaler både i HD og til kunder som ikke har dette utstyret Sjekk med din leverandør om de videreformidler ikke-HD-signaler fra TV 2. TV 2 har som policy å ikke tvinge kunder over i HD, men det er hver enkelt distributør som bestemmer om de videreformidler signaler i begge kvaliteter.

  6. Gleder meg sykt til en ny sesong med Premier League fotball. Er rimelig glad for at tv2 fikk rettighetene i grunn. De har sagt de skal satse stort på dette og de har lovet engelsk- og egenproduserte innslag. Da blir Premier League 24/7!

     

    Tror det er flere lag som kommer til å slite i år. Wolverhampton, Blackpool, West Bromwich og Stoke kan alle få det tøft. Lurer på Fulham kan få til uten Hodgson... Vi så jo hvordan det gikk med Portsmouth da Redknapp dro. Jeg tror Roberto Di Matteo eller Mick McCarthy er de første trenerne som for sparken.

     

    Har forresten en fotballbloggen rundt engelskfotball (link under). Her skal jeg bl. a tippe tabellen. Så følg med! Nei, tror jeg kommer til å være ganske aktiv her på forumet...

     

    Hva tror dere forresten om Citys medalje sjanser?

  7. Hei, ser det er mye aktivitet her i Arsenal tråden :) Det jeg lurt på var om noen her ønsker å skrive et gjesteinnlegg på fotbalbloggen min. Bloggen handler om Engelskfotball, men for det meste om Premier League. Det jeg lurte på var om noen her kunne skrevet et gjesteinnlegg om Arsenals gullsjanser. Hadde satt stor pris på dette. Så om du har noen tanker du vil få ned på papiret er det bare å kontakte på PM. Kanskje det er litt offtopic, men hadde satt stor pris på dette...

  8. Usikker på om jeg poster i riktig forum, men jeg trenger en header til fotballbloggen min http://engelskfotball.wordpress.com/. Siden handler om Engelskfotball og for det meste Premier League. Er ikke ekspert på bilderedigering så spør her. Hadde satt pris på om noen kunne laget en header til meg, takk på forhånd. Lag en header som gjerne passer i fargene og vær kreativ.

     

    Legger ved noen bilder nedenfor:

    hodgson--126900672821147100.jpg

     

    0,,10268~8416084,00.jpg

     

    Hugo_Rodallega_682x_915208a.jpg

     

    carlos-tevez-manchester-city-687605625.jpg

  9. 13.07.10

     

    - Chelsea planlegger å legge inn et bud på Ajax og Uruguay angriper Luis Suarez dersom Torres overgangen går i vasken. Fernando Torres skadet seg som sagt i siste minutt under VM finalen søndag.

     

    Goal.com

     

    - David Villa insisterte like etter VM finalen på at han var sikker i sin saken om at Fernando Torres aldri ville velge City fremfor Liverpool. Han sier at Torres ikke er en spiller som velger penger fremfor lidenskap. Han fortsetter med å si at om El Nino forlater Anfield blir neste stopp sannsynligvis Chelsea.

     

    Dailystar

     

    - Det ryktes at Liverpool manager Roy Hodgon er interessert i Rennes og Ghana angriper Asamoah Gyan. Spissen imponerte fint unde årets VM og var vel egentlig nøkkelfaktoren til Ghanas suksess. Ghaneseren har en verdi på £20,000,000.

     

    Thesun

  10. 12.07.10

     

    - Mexicanske Pablo Barrera signerte nylig for West Ham. Overgangssummen skal ligge på £4,000,000 og West Ham har sikret seg driblefantens tjenester i minst to år fremover. Barrera gjorde en fin innsats for Mexixo under VM og det er nok etter dette West Ham har tatt kontakt.

     

    Dailymail

     

    - Manchester City reiste søndag til USA for å starte sin sesongoppkjøring. James Milner har lenge vært et hett navn i Manchester og City er svært interessert i underskriften til 24 åringen. Aston Villa vil for all del ikke selge, mens Milner kun har gitt noen små indikasjoner på at han vil flytte på seg. Han valgte nemelig å kanselere kjøpe av et nytt luksushjem i Midlands. De blå fra Manchester håper på å skaffe seg James Milner i løpe av de neste ti dagene.

     

    Dailystar

     

    - Everton talent Dan Gosling signerte søndag en fire-års kontrakt med Newcastle. Den engelske U21 spilleren var i kontakt med både Bolton, West Ham og Sunderland før han valgte å signere for The Magpies. Gosling mestrer på høyreback så vel som sentral midtbane. Han ryktes å ha en lysende fremtid...

     

    Dailymirror

  11. 11.07.10

     

    - Sunderland planlegger å legge inn et bud på £7,000,000 for Michael Carrick. Manchester United spilleren har ikke slått seg helt til rette i laget, men har for all del levert godt nok. Engelskmannen var i forrige uke linket til Galtasaray, da skal prislappen ha lagt på £6,000,000 og mye tyder på at det kan bli kamp om spilleren.

    Dailymail

     

    - Joe Cole står nå uten kontrakt og har fortalt Chelsea at han ikke ønsker å forlenge. Både Liverpool, Arsenal og Tottenham har lagt seg langflate for Cole, men nå vurderer driblefanten også Europa som et alternativ. Han har nemlig fortalt sin agent at både La Liga og Serie A er svært interessante. AC Milan og Valencia skal stå

    klare med lommebøkene.

    Dailystar

     

    - Ancelotti utelukker kjøp av Kaka. Carlo Ancelotti fortalte pressen at han gjerne ønsket å signere sin tidligere elev, men at han var ganske sikker på at Real Madrid ikke ønsket å selge. – Kaka ville gjort det godt for meg fordi jeg kjenner ham, var hans kommentar til italienske Il Giornale. – Men dessverre kan han ikke komme. For det første ønsker ikke Real Madrid å selge… Fortsatte

    Ancelotti.

    Goal.com

×
×
  • Opprett ny...