Gå til innhold

CFS1987

Medlemmer
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CFS1987

  1. Cut vil kun ha "ekte" Mortal Kombat eller Street Fighter, men hadde tydeligvis ikke fått med seg at Street Fighter X Tekken og Tekken X Street Fighter er under utvikling. SFXT er vanlig Street Fighter med karakter fra både Street Fighter og Tekken, mens TXSF er Tekken med karakterer fra begge seriene. Nå har det gått nesten en måned uten noe svar, så jeg vant med fatality. :p

     

     

    Nei det har noe med at eg har annet å gjøre enn å sitte her og diskutere noe du ikkje forstår. Ulikt deg så spiller eg fighters på et høyt nivå. For det andre så vet eg mer om fighting games enn du vet om noe annet. For the tredje så har fått med meg SF vs Tekken siden teasen ble lansert. For det fjerde SF vs Tekken har ingenting med MK 9 gjøre. For det femte hadde du giddet å lære deg å lese hadde sett eg ikkje er imot SF vs *random fighter* bare at MK9 er den eneste måten å ta MK i riktig retning.

    Du trenger ikkje å svare for kommer ikkje til å lese det du skriver uansett. Gidd ikkje å bruke tid på idioti.

     

    FLAWLESS VICTORY, FATALITY.

  2. Hvis de gjør det som du sier ender vi opp med SF4 med MK skins. Og jeg vil ha et Skikkelig Mortal Kombat spill, og ikke MKSF4 det er bare tull. Da vil jeg heller spille Street Fighter 4. Og jo cross over spill er det nok av. Med MvcC3 som ser dønn likt ut som TvsC. Ikke ta det ille opp men du er en casual fan. Ingen MK person vil se MK bli til et dårlig SF spill. Uansett så tror jeg du ikke vet hvordan spillmotorer fungerer. Er rimelig sikker på at MUGEN er noe for deg. Slåse spill der alt slåss mot alt.

  3. Hvis du må vite det. Er jeg en Mortal Kombat blodnerd. Sikkert mer enn alle andre på hele forumet. Jeg ville totalt dominert hvem som helt på forumet i et 2D MK. Det ville jeg satset penger på. Grunnen til at jeg har Makoto er fordi hun er favoritt karakteren min i 3s. Vi trenger ikke flere crossover fightere. Der karakter spilles som et SF spill. Det holder meg X-men vs SF, Marvel - vs Capcom, Tatsunoko vs Capcom, SNK vs Capcom etc. Det alle MK fans vil se nå etter over 10år med venting er et skikkelig MK spill. Ikke mer fluff tull. Jeg vil heller foretrekke at Boon & co fokuserer på å lage et skikkelig MK spill uten at de blander inn Capcom osv. Har problemer nok å svelge Kratos i MK9. Og det har nesten alle de andre MK spillerene og. Stor forskjell på casual fans og dedikerte fans.

     

    Åja det der med Makoto avataren gir forsatt liten mening for meg. Siden jeg FORSATT ikke har sagt at SF er den ultimate fighteren. Hvis jeg hadde hatt bilde av epler, ville du trodd at jeg likte epler over alle andre frukter? Og ingen andre frukter var i nærheten av de? Det er bilde av en karakter i et spill.

     

    Uansett, jeg er 50/50 på om MK blir bra. Håper de adder damage protection på X-ray moves og tag juggels. Og ingen latterlige combos a la Superman og Flash fra det der MKDC spillet.

  4. Fordi MK og Street Fighter er helt forskjellige spill. Hvis du skulle blande de to ville det totalt ødlegge integriteten til begge spillene. Dead or Alive er ikke et bra slåssespill så det er totalt utelatt. MK2 har mer dybde og taktikk en du aner. Spillet har stil ja. Men det har ingenting med gameplay å gjøre.

     

    Aner ikke hva du vil prøve å si med den der avatar kommentaren. Siden jeg aldrig har sagt at SF er bedre enn MK. Eller omvendt.

     

    Karaedit: Du kan bruke UMK3 stick i MK9. Run-knappen er blitt til en Tag-knapp. Ellers er det samme layout.

  5. Jeg har alltid ansett MK som den useriøse lillebroren til Tekken og Street Fighter. Jeg vet ikke helt hvorfor, men har alltid hatt følelsen av at det er hakket mer useriøs - og kanksje også derfor - en dårligere serie. Alt i alt vet jeg jo veldig lite om MK-universet og slossespill sett under ett, men det er altså hvordan jeg anser det.

     

    Har derimot alltid likte Mortal Kombat godt, jeg spilte MK 2 mye hos ei venninne når jeg gikk på barneskolen (eller ungdomsskolen?), og det var noe med den volden jeg på ingen måte var gammel nok til å se på som var så spennende. Kjøpte Mortal Kombat vs DC Universe mest for moro skyld når det kom, og jeg syns det var et morsomt gjensyn.

     

    Når det gjelder MK 9 ser det jo utrolig flott ut, og de karakterene jeg husker best fra tidligere ser ut til å være med alle som èn, og det er alltid bra.

     

    Ed Boon er forøvrig verdensrekordholderen for lengste stemmeskuespiller i rollen som Scorpion!

     

    Dette forteller meg alt om at du ikkje vet ka du snakker om

  6. Ja det var sykt bra. 1 hit kills. Flash og Superman super enkle semi infinets. Dritt online codeing. Teite mini games i spillet. Green Lanteren breaker combos. Generelt latterlig konsept og tildels tragiske random bugs. Min Sub-Zero > Din Scorpion. lol. <3

  7. Det er vel 4 uker siden traileren dukket opp, så jeg tenkte det var på tidet spillet fikk en tråd her.

    Det ser ut som Ed Boon & Co. Har gått tilbake til røttene sine. Spillet ser veldig inspirert av MK2. Med tanke på karakterer og baner. Dan Forden komponerer musikken igjen. Og spillet er i 2.5D A la Street Fighter.

     

    Her er det vi vet om spillet

     

    KOMBAT

    - Buttonlayout vill være i klassik stil. 2X punch 2x kick og block button.

    - Dashing - f, f / b, b

    - Throw button

    - Tag button

    - Minst en form for launcher move til vær karakter.

     

    - Jump-punch starter som i MKDC.

    - Jump punch combo starter.

     

     

    EX Moves

    - Blir gjort ved å holde block og et special move.

    - Bruker 1 level av super meteren.

    - Levler opp ved damage og combo.

     

     

    Tag Team

    - Tag inn partneren

    - Tag Assist (Tager in partner med special move) [bruker 1 level super meter]

    - Kan bytte i midten av en combo og bygge videre med partner.

     

     

    X-Ray Moves

    - Bruker hele super meteren

    - "Naked" X-Ray Move tar 35 - 50% skade.

    - Noen karakterer kan comboe etter X-Ray.

    - Kan bli startet av en combo.

     

     

    [bSuper Meter][/b]

    - Level 1: EX Moves.

    - Level 2: Combo Breakers.

    - Level 3 X-Ray Moves

     

     

    Combo Breakers

    - Bruker 2 leveler av super meter

    - Karakterer blir slått ned av motstander [kan ikke comboe etter breaker]

     

     

    Online

    - 1 vs 1 standard

    - Tag mode 2 vs 2

    - Home team mode: 2 personer på samme maskin vs 2 andre online.

    - 8 player rom?

     

    - Spectator mode

    - Respect points

     

    DLC

    -Costumes???

    -Fatalities???

    -Stages???

     

     

     

    Characters [26 + DLC Slot]

    Johnny Cage

    Kung Lao

    Nightwolf

    Mileena

    Reptile

    Sektor

    Scorpion

    Sub-Zero

     

    18 ubekreftet.

     

     

    Gameplay demo.

     

    Tror dere spillet vil klare å bringe MK tilbake?

  8. Hei utrolig nice design på maskinen. Likte at du har fått med deg den der ballen i midten og at du har knapp 7. (den du bruker høyre tommel på) Den er perfect plasert til å brukes som løpe knapp i UMK3. Er det happ sine knapper du bruker?

     

    Hvilken versjon av mame bruker du? Jeg prøvde å finne en som kunne spille 3rd strike. Men det gikk ikke. Hvis du har internet til maskinen. Kunne du ha spilte mame over kaillera. feb 07 og nov 07. Er de mest brukte dll.

     

    Igjen utorlig nice resultat.

×
×
  • Opprett ny...