Gå til innhold

AtleBer

Medlemmer
  • Innlegg

    812
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AtleBer

  1. Kan egentlig ikke si noe annet enn at jeg er veldig skuffa. Gears er den eneste spillserien jeg har kjøpt"blindt" siden enern. Burde kanskje tenkt meg om litt før jeg kjøpte dette.

    Har langt ifra samme førelsen nå etter 6 timer med spilling som jeg hadde med gears 3. Da ble jeg slukt inn I multiplayern. Nå syntes jeg det egentlig bare er slitsomt. Det er mulig at det bare tar litt tid å venne seg til alt det nye I Judgment, men tror egentlig ikke det er probemet. Banene er håpløst designet. Litt for store samtidig som det mangel på åpne plasser. -Virker som de har redusert avfyringstiden på hammer of dawn. Irriterer meg grenseløst. De har også gjort det slik at alle starter granater. HVORFOR? Hvordan forbedres multiplayer seg av at alle går rundt å kaster granater I hytt å pine? Dessuten har det fjernet muligheten for å feste granater på vegger og bakken (for alt jeg vet). Det virker også som de har gjort noe med gnasher. Den er rett og slett ikke like 'kul' å bruke lengre. Virker som jeg må skyte 5 skudd for å drepe en med mindre han er på nokså nært hold. Mange gnasher dueller ender ofte opp med at man bare bruker meele på hverandre fordi det er mer effektiv for å drepe motstanderen din 10-15 meter forran deg, enn å skyte han med en shotgun. Det aller værste er at du kun kan bære 2 våpen. Hvorfor det? Jeg liker å byte på mellom lancer og gnasher utifra hva slags sitvasjon jeg var I. Nå velger alle håndpistol og shotgun. Da er det ikke rart at alle løper rundt, for å snike seg bak folk for å drepe dem.

    Virker som om hele multiplayern til Judgement som skulle være mer hektisk og intens egentlig bare har blitt rotette.

     

    At de har fjerna Horde fra spillet var uansett det som var mest trist for min del. De har erstatta det med noe som gir meg samme følese som når jeg laster ned en demo fra et halvkult spill. Etter 2 minutter så har jeg allerede på tenkt meg at det var litt morsomt, men ikke noe jeg vil bruke tid på.

     

    Singelplayern er egentlig det eneste håpet mitt enn så lenge. Må bare runde spillet på hardcore før jeg kan prøve insane med andre online. Det kan bli morsomt :D

     

    Jeg håper de kommer til å ta noe grep på MP delen av spillet. Jeg nekter å tro at jeg er den eneste som har disse tankene. Det er også mulig at MP vil bli bedre med et par små changer :D

  2. HVA!!! Fungerer ikke stemmestyring med norsk profil igjen? MS lover og lyver nok engang. De har hypet med Kinect fra dag 1 at den skal kunne slikt og var en av hovedgrunnene til jeg kjøpte den, at man fikk en bedre opplevelse på dashboard, kjøpte den ikke for spillene.

     

    Du kjøpte kinect kun for bedre opplevelse på dashbordet?

    • Liker 4
  3. Å fordype seg i forskjellige heros som å hvordan du skal levle spellsa hans/hennes, hva du skal kjøpe, når du skal kjøpe det, hvordan rolle du tar i et game osv er det som gjør DotA så bra, og er grunnen til at man ikke går lei spillet. Games med mindre spilletid er ikke nyskapende heller, det finnes Easy mode i dota, vet ikke hva det heter i Hon. Selv syntes jeg det ikke er noe morsomt.

  4. Veldig få mennekser som bestemmer hva de skal gjøre resten av livet, mens de går VGS. Man forandrer seg veldig på denne tiden. Beste du kan gjøre er å holde karakterene høye så du har mange muligheter etterhvert som du skal studere.

    Hva du vil gjøre etter vgs må du nesten finne ut av selv, tror ikke det er så lurt å spørre om råd fra andre via et forum.

    • Liker 1
  5. 598837.jpeg

     

    Etter 17 games på gul på connection og ble campet til døden og drept av commandoperksusers, heartbeatsensorer så ga jeg rett og slett faen, tok bare coveret å la dem i hendene mine og smash så var coveret mutilated. Neste gang skjer det med selve cden. Nei det er ikke noe gale med connectioen min.

    Har bare 10000/650 men har ikke merket ulumskheter i andre spill som for eks Gears 1, KZ2, UC2 osv... Utrolig så bøgga dette spillet er.. Og de 2 serverene jeg også spilte på var det så mye lagg at man løp fort hele tiden uansett om du kryp eller går eller sprinter, herregud makan til uferdig drittspill...

     

    Når du skal ødelegge et spill for aldri å spille det igjen burde du kanskje ødelegge CD'en også?:p

  6. Men det blir litt tidlig for deg som fjortenåring og si at du er en "gamer 4 life" og at du ikke intresere deg for noe annet.(kanskje litt overdrevet men du skjønner) Såklart skal man ikke bryr seg om hva andre mener om deg og hva du gjør i fritiden, men det skader ikke å kanskje bli med ut i bakken en gang. Kanskje du faktisk liker det? Det er i nettopp den alderen du er i at du liksom "finne ut hvem du er".

     

    Jeg husker da jeg var 14-15 så starta jeg spille veldig mye. Usunt mye.

    Jeg slutta på fotball laget fordi jeg benka litt, og da bare ga jeg opp. Når folk spurte hvorfor sa jeg "fordi jeg gamer". Jeg skammet meg ikke noe fordi jeg så ingen ting galt med det. Jeg var liksom sikker på at det var det jeg ville være god til.

    Nå har det forandra seg en del, og når jeg spiller så er det med venner over skype, fordi jeg mener spill nytes best når du spiller med andre:D

  7. Alle jeg kjenner spiller og ingen er flau over det. De jeg er på lan med er som regel også de jeg drikker med i helgene. Mange av dem som ikke gjør noe annet enn å spille etter skolen. De er fortatt ikke spillnerder ifølge andre.

     

    Jeg tror forskjellen er når man spiller istedenfor å gjøre andre tin du kunne gjort.

    Som foreksempel holde seg inne hele helgen fordi mass effect 2 akkurat kom ut.

×
×
  • Opprett ny...