Gå til innhold

mixelite

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mixelite

  1. Hva med denne? Samsung

    Jeg har sett på den, og vurderer den sterkt. Har du den og kan si noe om hvordan den er i forhold til testet? Når de sier dårlig lyd i senterhøyttaleren, hva betyr det for et øre som er fornøyd så lenge lyden ikke skurrer og radioen er på kanal. (ikke at jeg ikke setter pris på god lyd altså, det gjør jeg. -men til mitt bruk trenger jeg ikke være så veldig kresen.

     

    Uansett heller jeg veldig mot Samsung... Nå har jeg levert inn Pioneeranlegget og har fått "ro i sjelen". Dvs, nå er iallfall den avgjørelsen tatt, og jeg kan se på alternativer i ro og fred uten å måtte tenke på 30-dagersfrist.

  2. Er det noen av dere som har et hjemmekinoanlegg(komplett pakke) med innebygget wifi og HDMI-inngang og kan fortelle meg hvordan dere er fornøyd med det?

     

    Jeg har pr i dag et Pioneer fs505. Det er veldig god lyd i det til mitt bruk, men jeg savner HDMI-innganger. Digitaltuner og bluerayspiller er koblet til tv med hdmi, og lyden er koblet fra tv til bluerayspiller med optisk kabel. Vel og bra, men litt småirriterende at man må skifte kanal på tven for å kunne få menyene fra bluerayspilleren på den. Spesielt når man har folk i familien som har mer enn nok med å forholde seg til en fjernkontroll, til nød klarer to(tv og tuner), men kommer til å gå helt i surr når man har tre. Det hadde vært fint å legge bort fjernkontrollen til TVen til daglig.

     

    Jeg kunne derfor tenke meg å bytte inn anlegget i et som ovennevnt, forutsatt at det finnes og gir like god lyd.

  3. Først:

    Jeg er fullstendig blank når det gjelder hjemmekinoanlegg. Anser meg for å være litt teknisk når det gjelder duppeditter, men...

     

    Vi har en LG 42LH5000

     

    Jeg er ikke på jakt etter høy lyd, men god nok lyd(resten av familien og hifi-entusiastene er nok ikke enige med meg), men skulle gjerne ha noe for å forsterke lyden fra hdpvr/tv, samtidig som jeg kan spille musikk på det, f.eks ved å koble til pcen og bruke spotify. Stereoanlegget vårt tok nemlig kvelden for en stund siden, og mesteparten av musikken jeg spiller, kommer via Spotify uansett.

     

    Jeg ønsket meg lydplanke til jul, og fikk Pioneer FS-505. Jada, jeg vet det ikke er en lydplanke. Giveren ville ikke gi meg det ;-)

     

    Jeg har hengt meg litt opp i at spilleren ikke har HDMI-innganger, og har ikke pakket anlegget ut av esken, fordi jeg tror at jeg vil bytte det i en spiller som _har_ HDMI. Er jeg helt på bærtur? Det må føyes til at jeg endelig klarte å koble pcen til Tv da jeg fikk pc med hdmi-utgang ;-)

     

    Jeg klarer heller ikke å finne ut om jeg kan koble anlegget til internett trådløst. Å bruke kabel er uaktuelt da routeren står i en annen etasje.

     

    Det skal også føyes til at vi har en helt håpløs stue med mange dører og vinduer, slik at det er umulig å plassere sofa, tv og høyttalere på en slik måte at man får fullt utbytte av lyden, tror jeg nok.

     

    Oppsummert trenger jeg, eller tror at jeg trenger: HDMI-inngang(er) og Wifi-tilkobling

     

    Jeg har vurdert å bytte til Samsung HT-C5900

     

    Hvordan passer det inn med det jeg har skrevet ovenfor? Er det dumt å gå for 5.1-anlegg når vi ikke kan få plassert høyttalerne skikkelig uansett?

     

     

     

    (edit: Lagt til lenke til Pioneranlegget)

  4. http://kristiansandtrialklubb.no/test5.html ønsker jeg å opprette en undermeny i høyrekolonnen der hvor annonsene står nå, slik at sidene det er lenket til åpnes i hovedvinduet(som venstremenyen gjør). Er dette mulig? Jeg har forsøkt klipp og lim av ulike koder, men ender bare opp med en forvridd side.

     

    Alternativet er å legge opp lenkene i venstresiden til å peke mot en ny web-side, men jeg gir ikke opp så lett...

     

    Mvh

    Marianne Kristiansen

  5. Jeg har påtatt meg å oppdatere nettsidene på http://kristiansandtrialklubb.no

     

    Oppe på siden, under knappene, stod det en utdatert rulletekst som gikk fra høyre til venstre. Da jeg slettet den, slettet jeg samtidig kodingen. Nå har jeg Googlet side opp og side ned for å finne ut hvordan jeg skal skrive koden for å få tilbake rullefeltet uten å finne noe som virker og trenger desperat hjelp!

     

    Kan noen fortelle meg hva slags kode jeg må bruke for å få en rulletekst fra høyre mot venstre? Samme tekstil/bakgrunn som resten av siden? Gjerne også hvor i kildekoden jeg må legge det inn for å få det på rett plass under knappene da det er litt rotete å finne frem.

     

    På forhånd takk for hjelpen!

  6. Hei! Jeg lurer på om dere hvet om noen Beta trial forhandlere rundt om kring i Norge. Sverige er også mulig, men de må være både rimelige på pris og må ha kvalitet utstyr. Viss det er mulig setter jeg pris på om dere kommer med nettsider til disse forhandlerene^^

    Takker for alle svar:)

     

    www.motorsyklisten.no

  7. Jeg kom fra Island på søndag og bortsett fra at kursen gjorde det gunstig for oss å handle, gikk ikke krisen ut over oss som turister på noen måte.

     

    Onsdag blåste det hatter og høy, torsdag kveld snødde det, ellers hadde vi blå himmel og strålende sol med en temperatur litt over og litt under nullpunktet.

     

    Forferdelig trist situasjon, men jeg kan ikke se at det er noen grunn til å ikke reise. Kanskje snarere tvertimot.

  8. Forsøk å se på kostholdet ditt. Mye sukker f.eks kan føre til dårlig hud. Selv er jeg intolerant overfor hvete og melk og alle mine byller/kviser/rød rundt nesen/flass i ansiktet(og hodebunn/ører for den saks skyld) holder seg borte så lenge jeg ikke spiser de tingene jeg ikke tåler.

  9. Egentlig har jeg tenkt at jeg med tiden skulle "oppgradere" til en av de nyeste tz-modellene til Panasonic, men da jeg leste om dette kameraet bestemte jeg meg for at _det_ vil jeg se nærmere på når tester og erfaringer foreligger. Nå har jeg kommer i den ulykkelige situasjon at mitt Lumix tz1 har bestemt seg for å takke for seg og med konfirmasjon seilende opp, har jeg kanskje ikke tid til å vente.

     

    Jeg har vært veldig fornøyd med tz1. Det er lite og kompakt, tar gode bilder(selv om de rosa og blå blomstene i Hellas ble vel blasse, får jeg si) i dagslys. Kveldsbildene er av litt mer ymse kvalitet.

     

    Nå er det ikke lett å sammenligne med noe som ikke har kommet ennå, men på bakgrunn av hvordan Nikon-Kameraer ellers ter seg i tester, er det noen som våger å svare meg på om P80 er verdt å vente på eller om jeg like gjerne kan slå til på Lumix tz2 eller tz3?

×
×
  • Opprett ny...