Gå til innhold

Warrior Elite

Medlemmer
  • Innlegg

    267
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Warrior Elite

  1. Hei i et lite sekund så valgte jeg, dum som jeg var, å tenke på miljøet. Jeg bestilte togbillett fra Bodø til Oslo, 5 minutter senere oppdaget jeg at en flybillett kostet like mye. Så da valgte jeg å ringe NSB for og avbestille min billett, dette gikk selvsagt ikke. Har jeg ingen rettigheter? Kan jeg ikke få refundert mine 499 kroner når jeg for fem minutter siden bestilte billett.

     

    Og hvem i helvete gidder sitte 18timer på et møkkatog, når man kan fly samme strekningen på 1 time?

    Så nå har jeg bestilt flybillett og togbillett. Og skal snike på NSB togene i flere år for å demonstrere mot deres ubrukelige system.

  2. Hvis det er farlig for biler stenger de bare broa. Så lenge broa er åpen burde det gå helt fint å kjøre der.

    Ja, men det er ikke så enkelt. Det røde lyset går på når det blåser en viss hastighet. Leter etter artikler om vindretninger, og hvor høy broa må være i forhold til hvor mye vind og hvor stor bil ol.

  3. Alle broer eg har vært borti hvor dette faktisk har vært et reelt problem har hatt varslingssystem på plass. Dvs at om vindkastene medfører fare eller økt risiko så vil røde varsellys lyse eller bom gå ned slik at ingen kjører over mens risikoen/økt faren er der.

    Jepp, det pleier å lyse rødt, men har ikke tid. Er en privat sak som gjør at jeg må risikere det. Og i tillegg så er rødt lys mest beregnet for vogntog, tilhengere, store kassebiler ol. Det røde lyset tar heller ikke hensyn til vindretning. Jeg er fult klar over at det er 5000kr i bot for å kjøre på rødt, men den sjansen må jeg ta. Og skulle jeg bli tatt (av politiet) så betaler jeg boten med glede.

  4. Halla, skal på ut å kjøre i morgen, noe som medfører at jeg må kjøre over en 35m høy- og 1km lang bro med min Sedan. Problemet er at det er meldt 20meter vind i sekundet. 20 meter i sekundet betyr vel at det kan bli kast i opp mot 25meter i sekundet som er full storm. Jeg lurer på om noen som kan gi meg en grei risikovurdering.

     

    Tar i mot alle historier, som dere måtte ha som kan hjelpe meg å gjøre opp et bilde av den aktuelle situasjonen, med stor takknemlighet.

  5. Turen starta i Oslo sentrum, et sted det ikke går an å få haik. Så vi tok tbanen så langt nord vi kom, Sognsvann. Problemet er at der er det bare skog, så vi fant ut at vi skulle haike tilbake til sentrum igjen. Etter 20min ga vi opp og tok tbanen tilbake til Jernbanetorget for å klekke ut en ny plan. Vi tok tbanen videre til Helsfyr og derfra buss til Alnabru, vi skulle jo egentlig haike, men vi haika på en måte med buss og bane siden vi ikke hadde billett. På bensinstasjonen møtte vi masse folk som fylte bensin, og vi sa neitakk til flere. Ettersom dette var en så bra spot fant vi ut at vi ikke skulle si ja før vi fant noen som kunne kjøre oss til Hamar. Til slutt fikk vi haik med en snill dame, smalltalken gikk bra og det gjorde alt annet også.

     

    På Hamar ble vi sultne og fant en Kiwi butikk like ved E6en. Der fant vi noen slitne bananer, og Kiwi har en garanti som sier at hvis du kjøper skitten frukt så får du dobbelt pris tilbake. Problemet var at vi måtte kjøpe den først, men vi fikk løst det ved å krangle litt. Av bananene fikk vi en femtilapp som vi måtte bruke smart, vi kjøpte nye brune bananer for dem mot at vi lovte å ikke bytte dem inn igjen. Slitne bananer er faktisk de beste bananene siden de inneholder mye et eller annet. Etter å ha spist ble vi tørste og måtte få tak i vann, vi hadde ikke flaske så vi fant to tomme cola flasker, skylte dem på dassen på bensinstasjonen og drakk vann. Så haika vi videre med en lastebilmann som skulle et stykke, rett før Trondheim var hans post.

     

    En byggeplass, vi hjalp han med å lesse av de 72 pakkene med isolasjon før vi sa takk for oss. Det var ikke lenge før sola gikk ned så vi måtte handle raskt, vi fant et hus med ukliptplen (etter planen), ringte på, forklarte situasjonen noe som endte med at ekteparet syntes synd på oss og tilba oss både middag og overnatting. Noe vi sa ja til, sørtrøndersk gjestfrihet på sitt beste. Vi glemte å klippe plenen, osloholdninger på sitt verste. Dagen etter på skulle gubben inn til trondheim, så vi satt på inn dit. Der kunne vi ikke være lenge siden byer ikke er bra, med tanke på den dårlige starten i Oslo. Så vi brukte bensinstasjon trikset igjen, denne gangen en shell, esso eller statoil. Husker ikke, men det var like ved den veien som skjærer rett igjennom Trondheim.

     

    Fra Trondheim fikk vi sitte på til, hold dere fast Mosjøen. Det begynte atter en gang å bli mørkt så vi fant ut at vi skulle slå opp teltet som vi ikke hadde. Jeg og min venn hadde kranglet om vi skulle å ha med telt eller ikke før vi dro, denne krangelen hadde endt med at min venn foreslo at hvis alt skulle være kjipt så skulle vi heller ikke ha liggeunderlag. Så vi hadde ikke det heller. Problemet var at det var utrygt for regn, så vi sjekka inn på en lekeplass i en barnehage. Du kan tro det var en sint barnehagetante dagen etter som ba oss komme oss vekk.

     

    Skriver mer senere, beklager at mitt språk ikke er helt topp. Skulle ønske jeg forsto bedre, men samme det. Kult å skrive ned uansett, da kan jeg se tilbake om 40 år og le.

  6. Problemet er jo det at pc'en prøver å koble seg til nettet via et modem som prøver å slå et nummer. Du må inn på tilkoblingsinnstillinger på nettleseren din og fortelle den at den skal hente all info automatisk og aldri ringe opp for å koble til.

    "tilkoblingsinnstillinger på nettleseren din"

     

    Jeg bruker både mozilla og Internett explorer, har de noe med dette å gjøre?

    Jeg er ikke helt sikker på hva du mener og hvordan jeg skal gjøre det.

    Og vet du hvordan jeg fikser det på Ps3'en

     

    Takk for svar Traskas:)

  7. Heisann folkens, er hos fattern for øyeblikket. Han fikk aldri internetten til å virke så han bare snylter på naboen sin, som forøvrig har litt treig linje. Problemet er at jeg skal spille Call of Duty Black Ops på PS3 og derfor må jeg har våres raske kabellinje. Jeg har nå puttet en internettkabel inn i veggen og den andre enden inn i pcen.

     

    * Er det mulig, eller må jeg ha den kabelen inn i en modemboks og så en ny kabel i pcen?

     

    * Eller kan jeg ta den direkte via en ruter og så inn i pcen?

     

     

    Uansett, jeg prøver både med og uten ruter og får opp samme feilmelding:

    http://img816.imageshack.us/i/feil.png/

     

    På forhånd takk

    Hvis noen vil spille med meg på COD Black Ops når jeg har internett så er PS nicket mitt:"Skype" Forøvrig jævlig lett nick å huske hehe.

  8. Gypsy.

     

    + Enkelt å huske.

     

    + Jeg liker det

     

    + Alltid hatt en fascinasjon for sigøynere.

     

    - Avatar og brukernavn henger ikke sammen (jeg liker at de gjør det).

     

    8.5/10

    MCHansern

     

    -Liker ikke mcdonalds, derfor liker jeg ikke ditt navn heller

    -Hans er et veldig vanlig og kjedelig navn

    -Rett og slett kjedelig, sorry mac!

     

    2/20

  9. Er dette et snedig spørsmål?`

    Det du spør om er et økonomisk spørsmål, hvor mye koster det å få satt opp en brønn.

    Men siden jeg er snill så har jeg funnet en artikkel som forklarer deg hvordan:

    http://www.aftenpost...icle1979606.ece

     

    Ja. Deler av spørsmålet er snedig. Det varierer veldig hvor godt drikkevannet er alt ettersom hvor i landet man er. Objektivt sett, så er drikkevannet stort sett trygt - men trygt vann behøver ikke å smake godt.

    ok, men nå må du gi meg rykte ved å trykke på den grønne knappen nede i høyre hjørnet. Siden jeg hjalp deg!

    • Liker 1
  10. Altså, jeg lurer på hvorfor all narkohandelen utføres på trappa ved Oslo S, hvor det alltid er politi tilo stede.

     

    Ett argument er at det er der langerne er. Men er de ikke fryktelig utsatt der?

     

    Eller er alle "statistene" til hjelp, da en vanlig narkohandel kun drukner i mengden?

    vetafaen, kanskje fordi da har politiet litt mer kontroll. Bedre at det er der enn at de er rundt i hele Oslo. Uansett så er det rart ja at de får holde på. Kanskje lite ressurser...

  11. Jeg er ikke avhengig, og bosetter meg ikke på Kiwi kun fordi det er mer tilgjengelig melk og brød.

    Hvor bor de avhengige? Har de fleste av dem leilighet, eller sitter de ved Oslo S hele døgnet?

     

     

    Hvorfor er alle langerne ved Oslo S?

    Er det mindre risiko å selge ulovlige stoffer åpenlyst på tett befolkede steder, fordi det er så mange andre der?

    Ingen som bor ved Oslo S, de hjemløse de bor rundt i Oslos gater hvor det er varmt og behagelig. De som ikke er hjemløse de bor i leiligheter som har vegger og dører.

    Langerne er ved Oslo S fordi det er der alle møtes for å selge og kjøpe. Et sted må de jo møtes for gjøre handelen og Oslo S passer bra fordi det er sentralt.

     

    Hva slags spørsmål er det du egentlig farer med? Du tenker mye rart as

  12. Slutta og snuse for en uke siden, siden det ble kjedelig. Merket ingenting lenger når jeg hadde den inne og når jeg tok den ut fikk jeg aldri lyst til å ta inn en ny en. I dag kjøpte jeg en boks stark skruf og stappa den inn, var overaskende lite jeg følte. Damn as, noen tips?

    Legger den i underleppa, da merker jeg det litt.

     

    Trodde lenge at løsningen var å legge den under tunga, men det renner litt for mye, men jeg merker det da.

     

    Noen fler som har hatt liknede problemer, ser ut til at jeg bare må slutte as for dette irriterer meg. Det er forsovet bra å slutte, men savner den gode gamle snusrusen!

  13. Jeg har flere hemligheter, som jeg neppe kommer til å dele, men har da noen små også. Skal vi se.

    Jeg betalte ikke husleie den siste mnd på på forrige plass jeg bodde.

    Jeg har stjålet diverse ting: Sjokolade, øredobber, sminke og en badevekt.

    Jeg strøyk på en eksamen i vår,slektninger spør hvordan det gikk med eksamene og om jeg sto, jeg lyver og sier at jeg sto.

    Jeg har kjørt i fylla en gang.

    HAHA stjålet en badevekt. good one!

    • Liker 1
  14. Det kommunale drikkevannet her jeg bor smaker så forferdelig at jeg ikke klarer å drikke det.

     

    Hva må til for at man skal kunne få godt vann ut av en privat brønn? Bor på et sted som tidligere var granskog, med mye løsmasser, og et betydelig sjikt med blåleire 4-10m under bakken. Er det sannsynlig at det er mulig å få til vann som er godt på smak fra slike forhold?

     

    Hva ligger kostnaden på om man skal få borret en privat brønn? Er det overkommelig om man går sammen f.eks 3 husstander og deler på kostnadene?

     

    Hvor bor du hen? Visste ikke at drikkevannet smaker vondt i Norge.

    Er dette et snedig spørsmål?`

    Det du spør om er et økonomisk spørsmål, hvor mye koster det å få satt opp en brønn.

    Men siden jeg er snill så har jeg funnet en artikkel som forklarer deg hvordan:

    http://www.aftenposten.no/forbruker/hyttemagasinet/article1979606.ece

×
×
  • Opprett ny...