Gå til innhold

ElPedro

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ElPedro

  1. Var ikke stor-fan av den grafikkstilen de kjørte i Special Edition, men stemmearbeidet var flott og det var deilig å endelig få spilt spillet så jeg kan skjønne hva alt oppstyret handler om. Et annet hint til en ny re-make var forøvrig det at der det tidligere var figurer av Sam and Max utenfor det store ape-hodet på Monkey Island (originalen kom ut før Sam and Max) er det i nyutgaven en figur av den onde tentakkelen fra Day of the Tentacle =D Og alle har lyst å spille Day of the Tentacle igjen, right?

  2. Ble ikke kjempeimponert av demoen. Kontrollen var veldig god, og navigeringen kan absolutt bli spillets styrke, men da må det være en grunn til å utforske byen som i demoen framsto som utrolig døll og lite innholdsrik. Kampdelen av spillet var veldig kaotisk, med lite dybde forbi det å spamme det riktige angrepet til riktig tid. Man føler seg ganske bad ass når man komboer sammen masse drap imens man spretter mellom hustak, og det var absolutt rom for å leke seg, men om ikke oppgraderingssystemet er pacet bra nok vil det garantert bli veldig dølt veldig fort. De fire oppdragene i demoen var av varierende kvalitet, men ingenting som imponerte. Det virka å være ganske grei variasjon i fiendene, dog, så det var litt taktikk i hvilken fiende som måtte prioriteres i minste. Presentasjonen var gjevnt over usjarmerende, og grafikken plagdes av pop ups, litt droppende frame rate og ingen anti aliasing så vidt jeg kunne se.

     

    Er muligens veldig negativt innstilt nå, men jeg kan egentlig ganske lett forestille meg at spillet kan bli bra, om det har en eller annen hook som man ikke får med seg i demoen. Kanskje det blir veldig vanedannende å oppgradere karakteren sin, eller kanskje det er noe til utforskingen av byen som gjør det til en fin opplevelse? Jeg så ingenting i Crackdown etter å ha prøvd demoen, men det skal ifølge flere folk jeg stoler på være veldig bra lell. Får håpe det er casen med dette også..

  3. Alle former for refs kan jeg virkelig tåle og stå for, men det er sivil andmeldelse jeg er bekymret for. Jeg har ingen planer om å ha noe som helst mer med forsvaret å gjøre enn nødvendig. Og jeg blir jo å melde fra at jeg er borte og når jeg blir å komme tilbake om jeg skulle bestemme meg for å dra.

     

    Edit: Aha.. vel, da ble ting relativt uaktuelt =/

  4. Heu!

    Er i en veldig sur sittuasjon nå hvor jeg på mandag egentlig skulle på tur til Frankrike i fem dager, men så fikk jeg ikke permen innvilget. Det er ganske lenge siden jeg fikk dette svaret nå, men i forrige uke forsøkte jeg å få tatt det opp muntlig med ledelsen og blei sendt hit og dit hvor jeg til slutt ble lovet et møte med kompanisjefen. Dette møtet ble aldri holdt før helgen kom da han skulle ta kontakt med meg anngående møtetid, noe han aldri gjorde. Føler meg veldig snytt nå, da det er helt latterlig at det skal ta fire dager for å i det heletatt få arrangert et slikt møte og når jeg først får avtalt møtet så blir jeg ikke kontaktet innen fristen jeg presiserte at jeg måtte rekke.

     

    Spørsmålet mitt er altså hva straffen vil kunne bli for å dra på turen allikevel? Denne turen er såpass viktig for meg at jeg kan tåle en uke i kakebua eller en trekt månedslønn, men vil selvsagt ikke ha noe på rullebladet. Noen som vet hva loven sier om dette? Skjønner jo selv at det blir sett på som veldig alvorlig :p

×
×
  • Opprett ny...