Gå til innhold

sveisar

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sveisar

  1. Ehh...hallo! Er du hjemme? Dette er noe du går til butikken med som med alle andre produkter og reklamerer...eller er gitaren "gammel"?

     

    hehe, har sitter og vurdert og gå til butikken ja :p, men eg måtte sjå ka folk på forumet synns. hehe!

    uansett skal eg sikkert levera gitaren inn på verksted og bytte Pickuper då fiksar eg de på same tida.

  2. Hei, har fått et akutt problem, innmaten i min elgitar dett ut. det er ikkje delande i og rundt Pickupanne som dett ut, men det er der som ein puttar inn Kabelen. Eg skulle løfte gitaren opp og plutselig henger heile Kabelfeste og mykje anna utforbi gitaren. Skruanne vil heller ikkje feste seg inni gitarkroppen igjenn. skal eg gå til eit Gitarverksted og få det fiksa eller skal eg prøve og henge det på plass sjølv?

  3. Har du tilgang på ein verkstad/garasje med de nødvendigge verktøy og er praktisk annlagt. ville eg anbefalt deg og lage eit fint veggstativ av lakkert tre og skrudd opp på veggen :D . ser mykje bedre ut enn eit svart metalstativ som kansje ikkje passar til rommet ;)

  4. Da jeg var med og hogde skog, så sprayet vi iallefall noe blåaktig væske på stubbene, og de råtnet bort etter ikke så alt for lang tid. Mulig det er det samme som aspic linket til.

     

    Det du snakker om er nok sannsynligvis Roundup viss dette ikkje var altforlenge siden.

    for og fjerne ein sånn stamme med roundup må du bruke rein roundup, ikkje den utblanda som dei sel her http://www.info-roundup.no/ , den som ikkje er utblanda kan du få kjøpt på landbruksbutikkar, men du må ha sprøytesertfikat. så viss du kjenner ein gardbrukar som driv med frukt, skog, eller andre ting der ein har bruk for sprøytemiddel så har nokk han/hun sprøytesertfikat og kan kjøpe til deg :D

  5. Øystein Sunde er helt klart norges beste gitarist. Det er faktisk ikke noe å diskutere engang.

     

    Ja ganske god han. det tøffe med han, er at han klarer og synge like fort som han spiller, men han spiller viser. Eg trur ikkje han hadde fungert så godt som rockegitarist.

  6. Her kan du skriva kva norsk gitarist som er best og kvifor du synest han/hun er best.

    Mine favorittar er -

     

    Eivind Skjærdal som spelte i vassendgutane før, men slutta i 2007. Eg synest han hadde bra riff som passa bra inn i musikken han spelte.

     

    Magne Almås som spelar i Sie Gubba, han spelar god variert musikk.

     

    Eg kjem sikkert på fleire etter kvart

  7. Har kjørt rundt med Northwestern for å lære meg spillet en stund. Desverre, så valgte jeg Fast Travel til nærmeste havn, for så å ende opp i fjøresteinene... Hadde konstant problemer med at hydraulikken sviktet, noe som tok flere timer å fikse. Selv om mekanikeren min var utrolig flink... Må teste på en enklere vanskelighetsgrad, heh...

     

    viss du kjøre med fast travel rett inn mot havnå så ska det gå ann og komma inn utan og treffa fjæresteinanne. eg hadde og problemer med det i begynnelsen.

×
×
  • Opprett ny...