Gå til innhold

Amily

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Amily

  1. Er en sang jeg må få tak i, men jeg vet så og si ingenting om den..

     

    Her kommer det jeg vet:

    Artisten er en kvinne med afrohår, hun har mørk og kraftig stemme. Hun sang den på enten Skavland eller Grosvold. Tror det var Skavland. Hun hadde en eller annen forbindelse med en veldig kjent, britisk mannlig artist.

  2. Jeg vil veldig, veldig gjerne studere veterinary medicine ved Cambridge University. Vet at dette krever blant annet 6-er i tre av disse fire fagene; matematikk, fysikk, kjemi, biologi.

     

    Noen som har studert veterinary medicine ved Cambridge eller et annet universitet i storbritannia? Hva annet kreves? Tips? Hvilke fag er best?

  3. Hva betyr dette?

     

    GCSE requirement

    Passes at grades A, B or C in: Double Award Science and Mathematics

    Note: Two single awards in GCSE Biology and Physics may be substituted for Double Award Science.

     

    AS and A level requirement

    Passes in three of the following: Biology; Chemistry; Physics; Mathematics. One of the subjects must be Chemistry and at least one pass must be at A level.

     

    Lurer spesielt på hva "Double Award Science", "GCSE" og "AS" betyr..

  4. Jeg leter etter litt ordentlig god litteratur. Leste Drageløperen og Tusen Strålende Soler av Khaled Hosseini, og de var virkelig gode (ikke se filmen, den ødelegger boka..). Trodde de var de beste bøkene som fantes, men så leste jeg Vindens Skygge av Carlos Ruiz Zafon, og jeg ble overrumplet. Skjønner ikke at det går an, rett og slett.

     

    Mitt spørsmål er.. Noen som har lest Vindens Skygge, elsket den, og lest noen andre bøker som var nesten - eller like bra? Om ikke bedre? I så fall, skrik ut.

     

    (Ps. er ikke interessert i "Sofies Verden" foreløpig. Har den i bokhylla, men den må nok vente.)

×
×
  • Opprett ny...