Gå til innhold

VitoC

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av VitoC

  1. Trenger en ny laptop og hadde håpet å ikke bruke noe særlig mer enn 8k, men blir veldig usikker på om ultrabook-maskinene funker bra nok.

     

    Det som er viktig for meg er en god nok prosessor og nok ram til at jeg kan kjøre et par oppgaver samtidig, og at den skal kunne spille av videofiler i 1080p uten problemer. Jeg vil gjerne ha god oppløsning på skjermen og at den skal kunne kobles opp mot tv og kjøre filmer osv på tv med tilstrekkelig oppløsning uten at det lagger.

    Jeg er helst ute etter en på 13/14-tommer, da 15 blir litt stort å ta med seg rundt, siden den også skal brukes som en studie-pc.

     

    Jeg skal ikke bruke den til gaming, så akkurat det er ikke viktig.

     

    Noen som har tips til hvilken jeg burde kjøpe?

  2. Det slo meg egentlig nå, GTA 5 trailern som kom ut ga jo et kraftig hint om at spillet skulle komme ut 24 mai, men dette er et år siden og alle trodde det var 24 mai 2012, men trailern avslører bare datoen, ikke åretSå kanskje GTA V blir sluppet 24 mai 2013? :hmm:article_top_1.jpg

     

    Har ikke lagt merke til det før nå faktisk, men jeg må si meg enig, virker litt for tilfeldig med "for sale" og 2405. Og når det nå viser seg at det kommer iløpet av våren virker det veldig sannsynlig.

  3. Jeg skjønner meg virkelig ikke på de av dere som mener Gamer driter på leggen osv osv. Hvis dere faktisk leser gjennom hele anmeldelsen er det jo ganske tydelig hvorfor spillet får den karakteren, det virker jo som et spill som bare surfer videre på forgjengerne. Jeg ble veldig skuffet selv da jeg leste anmeldelsen, for dette er et spill jeg har gledet meg til siden jeg fullførte Brotherhood, men har man ikke spilt spillet bør man ikke omtale seg om anmelder har galt eller rett. Alt i alt en meget velskrevet og godt begrunnet anmeldelse, jeg elsker serien så vil jo kjøpe spillet uansett, men det er greit å få en anelse om hva jeg går inn i. Så keep up the good work Gamer.

    • Liker 4
  4. "–Vil spillere kunne konkurrere mot hverandre selv om de ikke er koblet til Internett?

     

    – Man kan konkurrere offline. Men vi kommer ikke til å inkludere muligheten til å dele skjermen i to."

     

    Hvordan kan man konkurrere offline uten splitscreen? :dontgetit::confused:

     

    PS: Kan noen forklare meg hvordan jeg legger inn et ordentlig sitat så det kommer opp en sånn "boks" med teksten jeg vil sitere? :blush:

  5. Kan vi vente oss en anmeldelse fra dere på det nye Pirates-spillet etterhvert? Siden det tydeligvis er et "lite" spill er det jo sikkert ikke førstepri,men jeg har lagt meg til en liten uvane om at jeg alltid sjekker hva dere mener om spill før jeg evt kjøper det, siden dere som oftest har meget gode og detaljerte anmeldelser så jeg håper virkelig dere kommer med en om dette spillet også. Men uansett, keep up the good work, dere har virkelig utviklet gamer.no til å bli en fantastisk side, og har alltid masse nyheter og info om kommende spill osv :thumbup:

     

    PS: Ang FIFA12, når vil dere antakelig komme med en full anmeldelse, før eller etter offisiell slippdato?

  6. BF3 ser meget spennende ut, men jeg er litt redd for at det blir et spill med insane grafikk, men bare det... Utifra sniktitten her på gamer fikk jeg inntrykk av at selv spillmekanismene ikke var særlig mye å juble for, og at det bare var det samme gamle uten noen nyvinninger. Selv om erfarings-systemet COD 4 Modern Warfare innførte var meget bra, merker jeg at det blir veldig mye av det samme etterhvert, når nesten samtlige skytespill har prøvd å herme etter dette. Håper BF3 kan by på noe nytt.

     

    Ellers gleder jeg meg utrolig til Saints Row, og Arkham City ser meget lovende ut. Men litt skuffende at det ikke kom noen avsløringer rundt det neste GTA på E3. Men aller mest gleder jeg meg til et spill som man nesten skulle tro det er redaksjonsmedlem Simen Løkken som står bak, ettersom han kom med nettop denne ideen da Gamer ga svar på hva de hadde lagd av spill om de var utviklere (http://www.gamer.no/artikler/82657/slik-skal-spill-lages/), Pirates of the Black Cove (http://www.gamer.no/artikler/77191/andelig-oppfolger-til-pirates/). Jeg håper virkelig Gamer kan komme med litt mer info og kanskje en sniktitt/anmeldelse når dette kommer ut.

     

    Stå på videre folkens, jeg har lest Gamer.no jevnlig noen år nå, og dere blir bare bedre og bedre, med mer innhold og fyldigere og velskrevne artikler! :thumbup:

  7. Jeg må jo takke redaksjonen for at dere valgte ut mitt spørsmål, og ikke minst berømme dere for mange meget spennende forslag:P

    Spesielt Simen Løkkebergs forslag om et piratspill falt i smak, det er et spill jeg virkelig skulle likt å se virkeliggjort, det nærmeste man kommer idag er vel Pirates of the Burning Seas, som er/var et ganske bra spill. For hvem drømmer vel ikke om å omringe et stakkars handelsskip med en flåte av massive slagskip og kanonisere det istykker? Jeg vet jeg gjør det! :D

  8. Jeg prøver å fullføre Asassins Outfit-questen men greier ikke finne "Twin rock hideout". Er det noen her som kan fortelle meg nøyaktig hvor det er?

     

    Jeg har søkt litt rundt på google osv, og funnet ut såpass at det skal ligge nordvest for Armadillo, forbi Hanging Rock, men greier altså ikke å finne det. Om noen som vet hvor det er hadde giddet å ta seg bryet med å merke det på kartet og sende meg bildet på epost eller lignende hadde jeg blitt meget takknemlig, for jeg greier virkelig ikke å finne det...

  9. Jeg kan jo huske at det har gått.

    Mulig det har noe med at i FIFA-spillene så spilles ikke kvalik til Europacuper, og som alle vet har det jo ikke lykkes norske lag å komme til gruppespill i noen av cupene i Europa.

     

     

    Det stemmer kanskje hvis du ser på de siste 2 årene, men ser du på de 13 årene før det +/- er jo RBK et av de mestdeltakende lagene... (hvis du ser bortifra de aller beste da, som er med hvert bidige år) Det burde virkelig ikke være så mye forlangt å få dette... Men nå er det vel bare drøye 6mnd til FIFA 11 kommer, så får vi håpe det har kommet da

  10. det hadde vært flott om Gamer hadde påpekt at man tydeligvis må ha Gold membership på Xbox live for å spille online...

     

    Dette er felles for samtlige fullversjonsspill til Xbox 360 (med mindre det er spesielle promoperioder), og jeg er av den oppfatningen at de aller fleste som eier konsollen er klare over det. Det hadde blitt fryktelig mye dødkjøtt om vi skulle spesifisert alt sånt :)

     

     

    Jeg kan skjønne det. Jeg var en av de få som ikke visste dette da jeg aldri har prøvd å spille online, trodde grunnen til at det fantes silver membership var å du kunne få spilt noe ihvertfall men men jeg overlever foreløpig.

  11. Jo det er definitivt et meget stort poeng, ettersom FPS-spill rett og slett er suverent best på PC. COD4 feks, kan ikke sammenlignes å bruke mus i forhold til kontroll der... Tastatur er ikke så viktig, det er mer en følge av at man bruker mus, men mus er virkelig det eneste brukbare i FPS-spill. Men ellers er kontrolleren til xbox helt suveren.

×
×
  • Opprett ny...