Gå til innhold

Demonique

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Demonique

  1. Det er så at man ikke kan installere SC2 på flere pcer, ikke sant? Jeg har en betacode som jeg har brukt hjemme på stasjonæren, men nå er jeg altså på andre siden av landet med en laptop. Avbestilte det amerikanske spillet og bestilte på nytt i dag, og fikk ny kode. Er det nødvendig å bruke den for å få spilt på laptopen min? Om ikke kan jeg kanskje gi den til en kamerat. Også, er det mulig å registrere to betacodes på samme battle.net-account? Noen som har prøvd?

  2. Helsesøster sier at gjennomsnittet er rundt 14-15 cm.. Pussig at jeg ALDRI har sett noen snakke om penislengde og ha under 16. Oftest er det folk rundt 17-18, mange som lurer på om de har for liten. Lurer på om det er sånn placebo-gjennomsnitt som skal gi god selvtillitt til de fleste. Funker for meg, iallefall :)

    Personlig har jeg litt over 18. Som folk sier er det ikke bare størrelsen som teller, men hvordan man bruker den... eventuelt jenta som tar imot. Det har MYE å si. :D

     

    Har sikkert gått glipp av en del norske penisstørrelser, men synes likevel det er finurlig med det gjennomsnittet, altsa.

  3. Jeg ble 8-poolrusha på Incineration Zone her om dagen.. Tok det fint. Kan legge til replay, den er relativt kort, og viser hvordan man kan countre det. Det viktigste mot Zerg i starten er å scoute, blocke rampen med Pylon, Gateway og en Zealot på hold position. Jeg rakk ikke å få ut en zealot her fordi han kom mye fortere enn det som er vanlig... Men yeah, se replayen.

     

    http://www13.zippyshare.com/v/57675554/file.html

     

    Likte buildorderen hans i starten, men han var ikke så flink til å følge opp rushet med skikkelig macro osv.. Ikke verdens beste spiller, obviously. Ikke at jeg hadde sååå mye bedre macro.

     

    Det er litt av tingen med å rushe. Om du overlever uten å ta alt for mye skade kan du være sikker på at du ligger godt ann. 6-10 pool går hardt utover econ til zergen, han må ofre mange droner for å lage zerglings, så han ligger nok bak deg om du overlever greit

    Man ofrer mye når man går for rush, ja, det er en high risk high reward-taktikk.. Men når han sitter med 300 unspent mineraler og 7 larva i starten av spillet så har ikke den økonomiske bakdelen han har av et rush så mye å si... Han hadde ligget bak uansett hva han hadde gjort. Små feil, fordeler og bakdeler har mye større effekt i gold og platinum, når motstanderen er på hugget og virkelig utnytter svakhetene til motstanderen, slår der det gjør vondest.

  4. Utorlig irriterende å spille som protoss mot zerg som 10 pool rusher Zerglings. Innen han er i basen din har du kanskje 1-2 zealots, med mindre du tar forhåndsregler.

     

    Hvordan forsvarer man seg egentlig mot dette? Jeg har en kompis som har begynt å bruke denne taktikken, og jeg har enda ikke funnet ut noe måte å kontre denne taktikken som Terran.

    Jeg ble 8-poolrusha på Incineration Zone her om dagen.. Tok det fint. Kan legge til replay, den er relativt kort, og viser hvordan man kan countre det. Det viktigste mot Zerg i starten er å scoute, blocke rampen med Pylon, Gateway og en Zealot på hold position. Jeg rakk ikke å få ut en zealot her fordi han kom mye fortere enn det som er vanlig... Men yeah, se replayen.

     

    http://www13.zippyshare.com/v/57675554/file.html

     

    Likte buildorderen hans i starten, men han var ikke så flink til å følge opp rushet med skikkelig macro osv.. Ikke verdens beste spiller, obviously. Ikke at jeg hadde sååå mye bedre macro.

  5. Veit det ikke er mye å skryte av, men jeg har kommet meg til 1 plass i copper. Håper på å komme meg opp mot miten i bronz før beta slutt.

    Før betaslutt? Jeg var på 2. plass i copper. På 1 game kom jeg til 8. plass bronze, iløpet av gamet etterpå kom jeg til andre plass bronze :D Det kan gå ganske fort, tydeligvis.

  6. SPILL SPILLET! DET EIER!

    Joda, joda, hørt den, men greia er at dere har nostalgi fra dere var små. Det har ikke jeg, når det gjelder StarCraft. Jeg kan spille pokemon på gameboy i dag uten problemer, men det blir ikke det samme om en som aldri har prøvd det før prøver seg på pokemon. Dessuten er det tidkrevende, og slitsomt med tanke på hva slags interface, grafikk og musikk vi er vant til per dags dato.

  7. Jeg har blitt skikkelig interessert i StarCraft 2 i det siste... Spiller ladder i betaen og venter spent på fullversjonen. Er dog interessert i lore også, og vil gjerne vite bakgrunnen før Wings of Liberty kommer ut, men vet ikke om jeg gidder å spille gjennom 6 campaigns i et 12 år gammelt spill når jeg har betaen foran meg.

     

    Noen som vet om noen andre metoder jeg kan bruke for å få med meg storyen?

  8. Flott innlegg Red Frostraven.. bra at noen fortsatt orker å bære båten videre.

     

    Jeg ser på ateisme som et jævlig tungt, svært flott skip som står på land. Enkelte mennesker presser på det, og jo flere som kommer til, får åpnet øynene sine og skjønner at dette skipet hører hjemme på havet, jo raskere går båten. Når den endelig har kommet seg ut på havet seiler den fint selv, uten at noen må dytte på den lenger.

     

    Litt fail analogi... men en del likheter iallefall ^^ Hadde vært koselig om det var sånn det fungerte. Synd mennesker helst ikke vil se kritisk på ting.

     

     

    Evolusjonen foregår på helt andre premisser enn opprinnelsen av liv gjør. Det er helt forskjellige mekanismer. Evolusjonsteorien fungerer prikkfritt, forutsatt at liv eksisterer. Teorien om at Gud skapte liv stiller bare enda større spørsmål enn det besvarer. Hvem skapte da Gud? Ikke kom med noen kvasifilosofiske teorier om at han "alltid har eksistert".

  9. Skulle da tro det... Det er jo beta_testing_. De resetet visst hele greia nå nylig for å klarteste for release eller noe slikt.

     

    Det har jo vært diskutert om Phoenixes har bruksområder i det hele tatt.. Det heller jo mot at de har det nå. Men om de blir ansett som en trussel blir de så hardt countret av kanoner at det er trist... En anti-airstruktur bak ved mineral-linen så blir det ganske vanskelig for phoenixene å få til noe. Jeg tror det gjør dem litt ubrukelige igjen. Tror dere de fortsatt kan brukes offensivt?

  10. Takk for link, ventreC! Jeg er i samme situasjon som deg :)

     

    En veldig bra shoutcaster:

    http://www.youtube.com/user/BlizShouter

    Crota fra SCLegacy.

    Du bør sjekke ut SCL's youtubekanal også, for de beste shoutcastene.. det er mer kvantitet hos BlizShouter da. SaharaDrac har også ganske gøyale shoutcasts.

     

     

    http://www.youtube.com/watch?v=RT6hvgOeZ5M&fmt=22

    Noen som har sett denne replayen? Utrolig gøy bruk av phoenixes. Jeg planla faktisk å gjøre akkurat det samme, men denne fyren kom meg i forkjøpet :D Og han fikk det til skikkelig bra også! Azz er visstnok et kjent navn fra SC, en flinkis..

×
×
  • Opprett ny...