Gå til innhold

arthoz

Medlemmer
 • Innlegg

  2 349
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av arthoz

 1. Driver å smådrømmer litt om hvilket headsett jeg skal velge over mitt dt770 dersom det er bedre lyd å hente. HD800 går litt rundt i huet, men den koster jo faktisk rompe.

  Hvordan gjør Beyerdynamic det mot konkurrentene i høyere prisklasser? og hva gir mest for penga i prisklassene over dt770?

  Jeg gikk fra dt770 til HD650, så mye bedre for min del, dt770 hørtes ut som tåkete basslurer i forhold, og beste av alt for en som røyter så mye som meg, mye enklere å rengjøre!

 2. Lagde en egen tråd før jeg så denne, men poster denne her også:

  Det her er veldig sært, men trenger hjelp til å finne navn på ett spill og evt en nettside hvor det kan spilles.

  Spillet går ut på at man kaster/skyter en person med må om å komme flest mulig meter. Mener denne figuren og spillet var i typisk japansk anime stil.

  Man kunne treffe andre personer/ting som enter satte opp hastigheten/høyden eller som sakket deg ned. Spillet avsluttet når man enten ikke hadde noe mer fart igjen eller om man ble fanget av ??mora??

  Husker vi hadde det veldig gøy når vi spilte dette spillet, men det er over 10 år siden sist så navnet har gått i glemmeboka. Mener å huske at navnet hadde throw i seg, noe ala "japansk klingende navn" + throw.

   

  Veldig sært dette her..hehe

  Tenker ikke på Nanaca Crash?

   

  http://megami.starcr...m/nanaca-crash/

 3. Her er batteritid etter relativt normal dag på jobb, 6-7timer med musikk, ganske liten bruk av skjerm men, på en treig dag på jobben hvor det er ekstra tid for bruk og lek av mobil kommer jeg som regel hjem med rundt 11% batteri

   

  Mobilen er en S4, og alt står på hele tida, null batterisparingsting.

   

   

  Batteribruk i spoiler:

   

   

  Screenshot_2014-06-19-17-50-40.png

   

   

 4. Noen som har opplevd tinitus eller andre øre plager etter at dere begynte å bruke hodetelefoner? Må vel bli en mye større belastning for ørene kontra vanlig høyttalere?

   

  Absolutt ingen plager her, men så spiller jeg ekstremt sjeldent høyt i det hele tatt.

  Forstår ikke hvordan folk klarer å høre på så høyt som de gjør, har egen musikk på med plugger og flere ganger jeg sykler forbi folk hører jeg de 5-10meter før jeg passerer som spiller latterlig høyt fra egne plugger og headphones ;P

 5.  

  Mange her inne som liker å anbefale DT 770, ønsker derfor å stille noen spørsmål.

  Beyerdynamic DT-serien har et stort problem med at hårstrå fester seg til membran, og skaper forvrengt lyd spesielt ved lavere frekvenser. Men Beyerdynamic mener selv dette er blitt rettet med å bytte skumgummi på nyere produserte produkter.

   

  Er det mange her inne som har hatt det problemet, eventuelt har mere informasjon ang. problemet? Har den nye skumgummien faktisk rettet på problemet? Og har noen på forumet prøvd å hatt et DT-serien hodetelefon par inne til reparasjon pga. lignende problem?

  Hadde litt problemer med dette det første året. Plukket det opp og fjernet hår rundt 4-5 ganger, og siden da har jeg ikke trengt å gjøre det. Er forresten veldig lett å åpne dt770.

   

   

  Får da håpe de fiksa det, mine gamle dt770 spiste alt håret jeg mista og stappa det inn på membranen, måtte rengjøre hver eneste uke, og nei, de er ikke veldig lette å åpne (Hello hd650 heaven hvor det ikke er noe hårproblem og er 500 ganger enklere å åpne når et hårstrå faktisk lurer seg inn)

 6. Kor høg bitrate bruker folk her på portabelt utstyr? Har over 150 album, og det begynner å ta endel plass etter kvart. For øyeblikket har eg filene i 256kbps vbr mp3. Er det overkill, eller? Kva de syns?

   

   

   

  Alt i lossless her, ser ingen grunn til å ha noe annet på PC selvom det er laaaangt fra alt jeg hører noe forskjell, tar ikke mye plassen uansett. samme hadde det vært om jeg hadde hatt dedikert portabel musikkavspiller istedet for mobilen, men på den er det Ogg vorbis q10 =)

   

  Speaking of portabel musikkavspiller, finnes det en vettug en som bruker SD-kort, ikke koster skjorta, har grei lyd & batteritid enda? Noe fancy display er heller ikke nødvendig da det går i random/shuffle uansett =)

 7. Ah, da tror jeg at jeg har funnet omtrent perfekte pluggene for de som har jobb hvor plugger kanskje ikke overlever så lenge (vært gjennom 7par av diverse kvalitet og pris til nå).

   

  Philips she3590 er pluggene, billige, 65kroner fra England, er veldig små så er ikke noe ubehag når man har hørselvern over de igjen og låter langt fra forferdelig ;D

 8. Jeg satte opp Dropbox på mobilen min i går, og etter å ha tatt en del bilder i går ser jeg nå at dette ikke fungerer like bra som forventet fra forrige mobil (Galaxy Nexus).

   

  Problemet er at bilder ikke roteres riktig på pc'en. På Nexus var dette i orden. Jeg ser at bildene er riktig på mobilen (S4 Active), i diverse apper (inkudert Dropbox) og på dropbox.com. Flere som har, eller har hatt, dette problemet?

   

  Det kan virke som om problemet er i Dropbox, men siden jeg ikke opplevde dette med Nexus...

   

  De blir lagra med rotate tag i exif metadata, men er langt fra alle programmer som sjekker dette når de åpner bildene, Opera sjekker f.eks. ikke mens Chrome gjør det

  • Liker 1
×
×
 • Opprett ny...