Gå til innhold

CapitalSheep

Medlemmer
  • Innlegg

    655
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CapitalSheep

  1. Flott tiltak i å introdusere en tjeneste der jeg kan bli kvitt reklame. Jeg har ingen problemer med å støtte dere med 29 kr månen, men av prinsipp er jeg i mot sider som krever at du er betalende medlem for å se visse artikler, spesielt når det er en artikkel som jeg kunne lese gratis på andre sider gratis, og kommer derfor ikke til å kjøpe ekstra. Kan også se for meg at jeg kommer til å gå vekk fra å lese artikler fra HW.no pga dette. Ikke at det er så mange artikler som det frister å lese uansett.

    • Liker 3
  2. Hva er det med at så mange syklister oppfører seg om om de skulle eid hele veien? Skulle innom butikken her en dag og på den turen klarte jeg å møte 3 syklister. De to første møtte jeg da jeg skulle til å kjøre ut i et kryss. Det var klart fra høyre og skulle til å kjøre, men de to syklistene som kom fra venstre ga ingen intensjon i å følge vikeplikten og suste bare forbi. Syklist nr.3 skulle opp en ganske bratt bakke. Han kjørte midt i veien og det var ca. 200-250m med kø bak han, ingen forbikjøringsmuligheter og han ga ingen tegn til å sleppe noen forbi. Skal man kjøre i trafikken kan man nå i det minste vise hensyn og følge trafikkreglene.

    • Liker 2
  3. Jeg overhørte noen fra en livestream, som kjente noen som kjente noen som hadde tilknytning til dice, som sa det var 40 000 boter i verk for å ta ned serverne. Vet ikke hvor pålitelig disse tallene er da, men for å sette det i perspektiv er det ca. 40 000 som er online i bf3 til en hver tid (avhenger litt når på døgnet).

  4. Mannen i gaten velger kanskje en tablet ovenfor pc, når alt han skal gjøre er å surfe på nettet og lese e-post. Man trenger ikke lengre en kraftig pc for å surfe på nettet. Men PC-en er ikke død av den grunn. Det vil alltid være et stort marked for PC-er for bedrifter, spill- og tech interesserte. Hvis man skal faktisk få noe gjort er det forsatt pc som gjelder. Forstår ikke hvordan noen engang våger å si at PC-en er død.

×
×
  • Opprett ny...