Gå til innhold

bermar

Medlemmer
  • Innlegg

    124
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bermar

  1. Fikk bekreftelsen min nå nettopp jeg også!

     

    Lurte på en ting. Bestilte min fra nettbutikken til Irland, noe som betyr at veggstøpselet ser litt annerledes ut.
    Noen som veit om det bare går an å bytte ut selve strømkabelen til Xbox One med den jeg har fra Xbox 360. Altså ikke selve power adapteret, men kabelen inn mot veggen. Ser ut som de har samme plugg i selve power adapteret.

    Det sparer meg evt. turen ned på Clas Ohlson for å kjøpe en overgang. :)

  2. Så de nettopp hadde fått inn en del Xbox One bundla med Call of Duty: Ghosts eller FIFA 14, i hvertfall fra den Irske nettbuttiken. Kan vel kanskje lønne seg å hive seg rundt hvis man ønsker å få den før jul.

     

    Kjørte på og bestilte en med Ghosts med en gang. Har egentlig ingen interesse av selve spillet, men de var utsolgt for de utgavene som ikke var bundla med spill. Håper jeg får den i løpet av uka uansett.

  3. HAdde satt pris på tilbakemeldinger på hvordan spillet er, og helst noen screens :) Gjerne av character screen/interface. Der man ser stats, gear slots etc :) Tenker å kjøpe spillet om noen dager om dere kan gå god for spillet.

     

    Skal prøve å få lagt ut litt screenshots av diverse i løpet av kvelden. Kommer nok noen firs impressions/tilbakemeldinger på spillet også. Spilte en Paladin til level 20 i open beta, og jeg må si at jeg er mektig imponert allerede.

     

    Var likevel et par ting som irriterte meg i betaen. For eksempel at det virket som om det var ganske få town teleports (flying masters dersom du kommer fra WoW) plassert rundt i byene. Måtte gå frem og tilbake en del. Også virka det som om man dismounter veldig fort dersom man tar damage mens man rir rundt på mounten. Ble ganske irriterende når man skulle gjennom ganske crowda områder.

  4. Jeg og fire andre kamerater kommer til å rolle Guardian på Whitefall. Kjenner at jeg gleder meg skikkelig til å få spilt nå. Hakke helt klart å bestemme meg for hva jeg skal spille, men jeg tror kanskje det blir Rogue. Virker som om det er mange gode PvP-muligheter i endgame med den classen ihvertfall.

  5. Har bestemt meg for å ta opp igjen skatingen jeg dreiv med for en del år siden i sommer, og har satt sammen et brett fra pakkekonfiguratoren til Junkyard, men ettersom det er en stund siden jeg har drevet med skating, lurte jeg på om noen av dere kanskje kunne si meg om dette er et dugelig brett?

    Kommer nok i all hovedsak til å drive med street-skating, siden det er denne stilen som passer meg best. Brettet er satt sammen av følgende:

     

    Deck - Toy Machine "Devil Cat" 7,625

    Truckere - Independent "Stage 9 - 129"

    Hjul - Spitfire Big Head Mash Up 50mm

    Kulelagere - Spitfire Classic

     

    Virker dette som et greit brett for meg?

  6. Takk for hjelpa! Skal spørre om det er mulighet for å sette sammen et deck selv.

    Trur ikke jeg kommer til å slå til på Toy Machine-plata. Fant nettopp ut at det er Ruckus-truckere som følger med, et ganske ubrukelig merke. Leste litt erfaringer på nettet og det var veldig mange som hadde knekt de bare etter noen få uker. Tenker jeg kommer til å kjøre på et par Independent, Thunder eller Royal. Betaler gjerne litt ekstra for et brett som holder.

  7. Det har seg slik at jeg og en kamerat har bestemt oss for å ta opp igjen skatingen vi drev med da vi var yngre. Prøver for tiden å lete opp en fin pakkeløsning og i dag kom jeg over en komplett Toy Machine-pakke - Klikk her!

     

    Alltid vært veldig glad i platene til Toy Machine (både designmessig og kvalitetsmessig), så det frister veldig med denne pakken til 1200,-.

    Jeg ble aldri spesielt godt til å skate når jeg holdt på: Kunne dra ollie, kickflip, heelflip og litt ymse grinds/slides. Men stort sett ikke noe mer. Regner dessuten at en del av dette har gått i glemmeboka. :p

    Noen som tror at dette kunne vært en god pakkeløsning i forhold til mitt nivå?

    Skulle gjerne likt å vite hva slags truckere som følger med på den pakka, men klarer ikke å se hva det er. Noen som vet kanskje?

     

    Hvis ikke fant jeg også en pakke fra Enjoi på samme side - Klikk her!

     

    Har personlig ikke erfaring med Enjoi, men jeg har hørt mye positivt om brettene deres.

     

    Takker på forhånd for svar!

     

    EDIT: Hvis det er noen som klarer å finne noen bedre pakkeløsninger for meg er jeg veldig åpen for det også! Er i hovedsak utkikk på noe innen prisklassen 1200-1500,-

  8. Ja, da har jeg bestemt meg for å gi Age of Conan en ny sjangse til å imponere. Bestemte meg for å benytte meg av den 2 gratisuker-kampanjen de kjører. Har en Conq på level 40-ett eller annet, men tror kanskje jeg har lyst til å starte noe nytt - bare for å komme helt inn i spillet igjen. Litt usikker på hva jeg har lyst til å rolle, men jeg tror kanskje jeg har lyst til å prøve en DPS-caster.

  9. Takk for alle forslagene hittil!

    Jepp, kablene skal være 100% riktig satt i.

    Har ikke fått testet enda, men skal difinitivt sjekke RAMen. Han har kun en RAM-brikke da, så jeg får eventuelt teste med en av mine.

    Får også prøve å få sjekket BIOS-versjonen på kortet da, forutsatt at jeg kommer så langt uten at PCen fryser :p

     

     

    EDIT: Hvordan får jeg eventuelt oppdatert BIOS-versjonen på skjermkortet, om det viser seg å være problemet?

    EDIT2: Men er det noen som kan sikkert bekrefte at det ikke er PSU som er problemet, greit å vite om fyren må kjøpe en kraftigere en.

  10. Hei!

     

    En kamerat av meg fikk nettopp løsdelene han hadde bestilt for å bygge PC-en sin. Han ringte meg over i går for å be om hjelp til å sette den sammen.

    Specsa er som følger;

     

    Intel Core 2 Duo E8400 3,0 GHz

    Abit IP-43 hovedkort

    Corsair 450W power supply

    Gainward Geforce 9800 GT 512 MB

    2GB Ram

    250 GB Sata-harddisk

    Windows XP Professional

    ---------------------------

     

    Installasjon av hardware og Windows XP gikk helt feilfritt, men det var da jeg skulle installere skjermkortdriverne problemet begynte å skje. Etter at driverne for skjermkortet var installert, ville bare PC-en fyrse seg. Som regel skjer dette ved Windows loading screenen, men i noen tilfeller kommer jeg også inn i Windows. Da er det uansett bare et tidsspørsmål om når PC-en fryser igjen.

     

    Har feilsøkt på følgende måter selv;

    - Lastet ned de aller nyeste skjermkort og hovedkort-driverne

    - Testet med min egen 680W strømforsyning

    - Testet med et annet skjermkort

    - Tatt ut unødvendig hardware (trådløst nettverkskort)

    - Reinstallert Windows XP to ganger

     

    Likevel løser ikke noe av dette problemet.

    Noe sier meg likevel at det er 450W strømforsyningen som er for lav. Jeg prøvde jo med min egen på 680W, men det samme problemet forekom igjen.

    Noen her på forumet som har et par tips om hva som kan være galt og hva jeg bør gjøre. Har veldig lyst til å hjelpe kameraten min med PC-en sin.

  11. Heisann!

     

    PC-specs som følger:

    - OCZ StealthXStream 600W

    - Abit IP35-E hovedkort

    - 3GB DDR2 RAM

    - XFX GeForce 8800GS 680MB

    - Intel Core 2 Duo E6650

     

    Hadde nettopp et lite problem her i heimen med den stasjonære PC-en min. Jeg merket i dag at skjermkortet mitt ble veldig varmt da jeg satt på PC-en. Vifta funka dårlig, og PC-en fryste seg hele tiden. Bestemte meg derfor å skru av PC-en min og la kortet kjøle seg ned.

    Når jeg nå prøver å skru på PC-en, skjer det absolutt ingenting. Akkurat som om strømforsyninga ikke gir strøm til noen av komponentene. Lysene på hovedkortet lyser, og jeg har også prøvd å resete BIOS. Likevel ingenting som skjer.

     

    Noen som kan si noe om det ligger i at skjermkortet rett og slett er ødelagt pga. oppvarmingen, eller kan det være selve strømforsyninga som har tatt kvelden?

    Virker litt snodig at PSU-en skal ha tatt kvelden akkurat på samme tidspunkt der skjermkortet ble overvarmt.

     

    Skal få lånt et skjermkort og en annen PSU av en kamerat senere i dag, slik at jeg evt. finner ut hva som er galt.

    Håper på svar! :)

  12. Heisann, godt folk!

     

    En stund nå har jeg vært plaget med mye støy og ubehagelige lyder fra mikrofonen min når jeg snakker på Ventrilo. Det virker som om kun feedbacken kommer når jeg snakker samtidig som en av de andre deltakerene som er med. Har prøvd å re-installere Real Tek-programvaren, i tilfelle jeg har kommet til å endre noen av innstillingene mine uten å være klar over det, men default-instillingene ble ikke satt tilbake etter reinstallasjonen.

    Jeg har prøvd å sett gjennom innstillinger for Real Tek HD Audio-programvaren min, i tillegg til Windows-innstillingene for høyttaler og lyd. Likevel skjønner jeg ikke hva som er galt. Skal også nevnes at jeg ikke sitter med høyttalere, men med headset.

     

    Har derfor tatt noen screenshots av de nåværende innstillingene mine for mikrofon, slik at kanskje det blir enklere for dere å finne ut hva som kan være galt. Jeg klarer det ihvertfall ikke. Viser både instillingene fra Windows, Real Tek og VT.

     

    Ventrilo 1

    VT1.jpg

     

    Ventrilo 2

    VT2.jpg

     

    Windows 1

    VT3.jpg

     

    Real Tek 1

    VT4.jpg

     

    Real Tek 2

    VT5.jpg

     

    Real Tek 3

    VT6.jpg

     

    Real Tek 4

    VT7.jpg

     

    Håper virkelig at noen kan hjelpe meg. Utrolig kjedelig å sitte på VT og sprenge ørene til kameratene dine hver gang du snakker :)

  13. Hei.

     

    I dag prøvde jeg å koble min nye Sony Bravia opp mot PC-en min for å spille av filmer etc. Jeg brukte en VGA-kabel for å få opp bildet, og det gikk helt knirkefritt.

    Verre ble det når jeg skulle få lyd.

     

    Bestilte en slik kabel fra Komplett. Har koblet minijack-enden inn i både Line In og Line Out på PC-en (grønn og svart inngang) og koblet de to phono-endene til TVen bak - der det var inngang for hvit/rød phono. Har sjekket at ingen av lydinnstillingene på PC-en er dempet, men likevel får jeg ikke lyd ut fra PC-en og ut gjennom TV-høyttalerne.

    Har også prøvd å velge både lydanlegg, og TV-høyttalere som lydkilde. Ingenting.

     

    Er det noe galt med lydkabelen?

  14. Hei.

     

    Bestilte en Sony Bravia 32" LCD for et par dager siden.

    Fant senere ut at jeg trenger et veggfeste i tillegg, men tingen er at jeg ikke klarer å finne et veggfeste med likt VESA-mål som TV-en støtter (som er 300x300mm).

     

    Noen her som kan hjelpe meg med å finne et veggfeste som passer. Er ikke interessert i å bruke alt for mye, helst noe innen 300-500 kroner et sted. Trenger ikke være fancy greier. Det viktigste er bare at TV-en holder seg oppe på veggen.

     

     

    Takk på forhånd.

  15. Nei, dessverre ingen fan av Kurosawa, men han har regissert noen filmer jeg virkelig liker.

    Nevner for eksempel Ran og Kagemusha. Filmatiske mesterverk (spesielt Ran), men når ikke helt opp på min topp 5 liste. Definitivt topp 10 da.

    Når det kommer til de asiatiske filmene fra det fjerne øst, er det helt klart triads- og gjeng/mafiafilmer som fascinerer meg mest. Ikke like stor fan av samuraier og liknende.

×
×
  • Opprett ny...