Gå til innhold

Cromern

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cromern

  1. Jeg har plukket frem dette gamle lydkortet igjen, etter å ha kjørt intern lydenhet en god stund nå. Finner bare quick guiden. Den forteller at frontpanelet skal kobles til psu, men det står ingenting om at pci kortet (selve lydkortet) skal kobles på strøm. Finner en liten 4 pin kontakt som minner om en strømkontakt. Har lett overalt etter layouten på kortet, men finner det ingen steder, ikke en gang på Creative sine hjemmesider. Noen med løsningen her?

     

     

    Som du selv sier, det ER forntpanelet og IKKE lydkortet som trenger ekstra strøm

  2. Her har dere helt glemt mozy.com på online nettlagring. Har et utmerket program som automatisk tar backupen for deg. I tillegg koster det bare 30-40 kroner i måneden for ubegrenset plass. Også gratis for 1 eller 2Gb. Har selv 70Gb liggende der, og selv om dette har tatt tid og laste opp, syns jeg det er en uvurdelig sikkerhet. Dataene blir også der kryptert før de lastes opp. Og ja; Jeg har hatt god nytte av den backupen noen ganger :)

  3. Protester er jo stort sett når store ting foregår, at vi skal protestere mot alt mulig dilldall blir feil. Ang. OL har det jo vært en debatt om hvorvidt vi skal delta i OL-åpningen eller ikke. Utenriksminister Støhre har fører norsk utenrikspolitikk, og hva han mener skal jo i utgangspunktet være flertallets mening, ettersom han er en representant for folket.

     

    Det er dessverre slik at VG, DB osv er avhengige av gode kjøpertall for å kunne holde bedriften i gang. Folket kjøper også heller lite aviser der de tror de har lest alt som står. Derfor kan ikke kommersielle aviser kun skrive om samme saken hele tiden, for det er lite økonomisk lønnsomt. Større aviser og tv-kanalers nettutgaver har ofte alt du trenger av informasjon. Du kan jo heller søke alternative kilder. Dagbladet og VG er skjelden særlig flinke til å formidle viktige verdensnyheter, da kjøperne heller vil lese om innenriksnyheter og kjendisnytt (beklager stråmannen)

     

    OL debatten har kommet etter "press" fra folket, men antageligvis mest media. Jeg tror politikerne lager sakene helst etter det avisene skriver. Akkurat som selskaper som alltid ordnet opp når tv2 hjelper deg kom. Stoltenberg sitt syn er jo null protest, det er andre populæritets søkende politikere som snakker om protest.

     

    VG, DB og Seher.no er rimelig lik for tiden. Grunnen til att de har så stort antall nettbrukere, skyldes og att det ikke er så enormt mange norske alternativ. Jeg ser med gru på att Aftenposten sakte men sikkert sklir den veien og. Men for meg er det uansett verst og se på all forhåndsdømmingen de har begynt med. Nå er man som regel skyldig før tiltalt.

  4. Norge har ikke akkurat så VELDIG mye å si i de internasjonale konfliktene. Leste en ganske genial artikkel for et par år siden om en dansk politiker som oppsummerte at Norge ser på seg selv som internasjonal fredsmegler og gavmilde u-landstøttere. Det er det imaget Norge har av seg selv og det imaget vi ønsker å formidle utad våre grenser. De fleste i verden er uenig med dette imaget og ser på Norge som en ubetydelig liten lilleputtstat.

     

    Men, jeg liker meg veldig godt i Norge likevel.

     

    "Mange dråper små, gjøren stor å" Det gjelder fortsatt. Men med OL er det vel heller lille norge som ikke protesterer, mens mange andre har valgt det allerede.

  5. Oftere og oftere, virker det som folk ikke gidder og protestere høylydt nok lengre. Selv om flertallet er uenig i ting, er det ingen som tør og gjøre noe. Som et eksempel, har media begynt og forhåndsdømme i de fleste saker. Dette mener jeg og hevde att flertallet ikke liker. Overgangen til digitalt bakkenett, og rikstv som til og med bryter konesjonen, bryr mange seg om, men gjør ingenting med. OL i Kina er jo et hett tema pågrunn av det som skjer i Tibet. Men fra norge offisielt skjer det lik null, selv om mange kunne tenke seg en eller annen form for protest. Att de pengesterke kommer lett ifra sine lovbrudd. ser vi og igjennom fingrene med. Norsk standard har i det siste og godtatt et dokumentformat, som de fleste ser ut til og være imot. Men igjen så skjer det ingenting. Det eneste man gjør er og kanskje skrive et innlegg et sted - som dette - så glemmer man det. Alle ønsker att vi skal reagere nå, med miljøvernet. Men vi lar bare politikerne diskutere det død, uten att så mye egentlig skjer. For norge sin del så øker vi jo heller våre egne utslipp.

     

    Hva har skjedd med alle de som sto på barrierene ? Hvorfor reagerer ingen lengre ?

×
×
  • Opprett ny...