Gå til innhold

oil

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oil

  1. Har er pussig problem med min Sony Ericsson w810i. Så lenge jeg bruker telefonen virker den som den skal, men når jeg legger den fra meg så er det ett eller annet som begynner å bruke batteriet slik at det blir utladet i løpet av noen minutter. Når jeg bruker telefonen kan jeg f.eks. spille et spill i lang tid og det merkes ikke på batteriet. Jeg har forsøkt med 'Tilbakestill Alt' så alt av programmer og filer som ikke er originale er slettet. Hva kan dette være?

  2. Hvis kameraet står i full auto-funksjon skal det nesten ikke gå an å få uskarpe bilder, ihvertfall ikke utendørs i dagslys. Det er bare en ting jeg kan tenke meg som kan gi konstant uskarpe bilder og det er hvis kameraet står innstilt på macro. Da blir alt uskarpt hvis ikke du går helt inn til motivet. Kanskje derfor selvportrettene blir ok? Slå opp i brukermanualen på macro så finner du ut hvordan du slår av og på denne.

  3. Det er vel nettopp prislappen som har vært Mac'ens største fiende. Når den første kom i 1984 var den genial med sitt grafiske brukergrensesnitt og bruk av mus, mens pc'ene hadde ms-dos.

     

    Men det har hele tiden vært en hake, prisen har ligget godt over en pc og vanlige folk har ikke sett helt fornuften i å bruke så mye mer på en pc. Hadde Apple konkurert på pris hadde Mac vært den ledende plattformen i dag uten tvil. Nå er det nok for sent, kanskje de skulle satse mer på ytelse i stedet for design...?

  4. Jeg leter også etter et lignende program som gjør at du kan finne tilbake til bildefiler enkelt og greit. Mener jeg leste noe for lenge siden om et program som fikk veldig god kritikk og som var laget i Norge, men kan ikke huske navnet på det. Dette var et program som var beregnet for profesjonell bruk og som kostet en del så vidt jeg husker. Kanskje noen andre vet noe om dette ????

  5. Hei!

    Er enig med deg i at s45 er et veldig bra kamera. Jeg skriver ut bildene på en Canon S750 skriver og synes utskriftene er så bra at jeg ser ikke forskjell på vanlige foto hvis jeg ikke gransker bildet i en avstand på 5 cm, og hvem gjør vel det?

     

    Så tiden med vanlig fotoapparat er definitivt over for min del. All irritasjon med å betale flere hundre kroner for film og fremkalling og bare få tilbake ett eller to bilder som er ok er heldigvis også over. Når en kan ta 1000 bilder og plukke ut et par av dem for utskrift får en virkelige blinkskudd egnet for å henge opp på veggen.

     

    Det er egentlig bare en ting som trekker ned med mitt s45 og det er at blitsen ofte blir for kraftig, særlig på nærbilder. Jeg har sluttet å ta bilder med full automatikk, bildene blir bedre hvis jeg stiller inn blitsstyrke og kanskje lukkertid manuelt. Har du samme problemet?

  6. En annen måte å prøve å unngå problemet midlertidig på hvis du fortsetter å bruke det kameraet du har, er rett og slett og øke lysmengden i rommet før du tar bildet. Røde øyne kommer av at pupillen i øyet ikke klarer å trekke seg sammen fort nok slik at for mye av blitslyset blir reflektert i bakre del av øyet. Jo lysere det er i rommet før du tar bildet jo mindre blir pupillen og dette kan kanskje hjelpe på litt. Det er jo dette røde-øyne funksjonen på et kamera prøver å gjøre, den sender ut lys på forhånd slik at øyet stiller seg inn på en økt lysmengde.

×
×
  • Opprett ny...