Gå til innhold

zimmn

Medlemmer
  • Innlegg

    234
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zimmn

  1. Viktig å si at Tastene er integrert i "skjermen" som på Sony sine Z1-3 modeller, slik at skjermen i realiteten er mindre enn det ser ut som.

     

    skjermtaster som på de aller fleste android telefoner utenom samsung. dette er slik google har tenkt at android skal være.

    bruker selv en note 3 nå og er fornøyd med å kunne bruke hele skjermen til "skjerm-ting" men problematikken ligger jo i at fotavtrykket i forhold til skjermstørrelse blir dårligere.. se på LG G3, der gjør ikke tastene på skjermen noe.

  2. Skulle gjerne sett noen konkrete sammenligninger mot Sonos, som vel er det nærmeste alternativet. Har selv Sonos Play:1, Play:3, Play:5 og Connect, og er MEGET fornøyd med hvordan alt dette bare funker! HW.no har vel også testet Sonos-produktene, så det burde ikke være så vanskelig å dra noen korte linjer om hvordan disse Samsung høyttalerene står seg mot disse...

     

    CNET skrev i sin test:

    "The Samsung Shape M7 is a versatile streaming speaker that sounds better than the Sonos Play:3 but lacks a rich ecosystem of products and supported services"

  3. Galaxy s-serien har aldri vært der samsung har lagt mest prestisje siden den orginale galaxy note kom ut. vent til sensommeren/høsten når Note 4 kommer, er da vi virkelig vil se telefonen som setter standarden for 2014.

    jeg gjetter på at Z2 kommer til å få 10/10 poeng hos Amobil, selvom denne er en langt mindre oppgradering fra Z1 enn hva S5 er fra S4.

  4.  

    Batteriet tømmes mye raskere, før kunne jeg gå nesten 2 dager uten å lade nå går det ikke mer enn 6-7 timer før den er tom.

     

    Huff, huff... Begynner å angre på at jeg lasta ned :(

     

    Andre som har samme erfaring?

    Fikk min i dag morres og var ferdig oppdatert i 9 tiden med +-80% igjen. Nå er klokka 21.30 og jeg har 35% igjen, dette er omtrent vanlig med min normale bruk, men trenger noen dager til før jeg kan vite helt sikkert.

    • Liker 2
  5. "Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 er også en stor mobiltelefon, med SIM-kort, SMS, MMS og taleanrop (gjelder ikke Wi-Fi-versjonen).. "

     

    Mulig jeg er dum, men jeg ser ikke ut i fra denne teksten, eller resten av anmeldelsen hva som er hva? er det en versjon som heter "pro" som har 4G og en som heter "lite" som bare har Wifi? eller er det enda en versjon med mobilfunksjon? uansett hvilke av linkene dere sender meg til så ser jeg nemlig at brettet (hvertfall på bildene), mangler høyttaler for å holde den som en telefon.. ble litt gira og fikk lyst på sånn, så hvis noen kan kaste litt lys over det her hadde jeg blitt en happy camper :3

     

    Det er 2 varianter, begge heter pro, men det finnes både med og uten 4G (som de fleste nettbrett) høytalleren for samtaler finner du rett over samsung logoen på fremsiden. 4G varianten har telefon funksjonalitet, med sms mms og samtale.

    Håper dette lyste opp godt nok for deg :) god telttur ;)

    • Liker 2
  6. S5 er ikke blandt de topp 5, dette er da forferdelig galt?

     

    For det første er den GRISE stygg!.

    For det andre er det INGEN real oppdatering fra Note III, LG G2, Z1 eller compact.

     

    De eneste som får nytte av den må være de med den gammle S4 eller s4 active.

     

    Sony har utrolig mye bedre design, samsung.,. skjerp dere.. desginet deres ser ut som om det kom fra søppla. Fordi den ligner på forige modellen + de har satt plaster på baksiden xD

    Helt enig u at den ikke er noen reell oppdatering fra note 3, og det er også grunnen til at jeg ikke kommer til å kjøpe verken s5 eller z2. Men hvis du har mer lyst på z2 i stedet for så s5 så har jeg en god nyhet for deg: du kan velge helt selv.

  7.  

    På en Samsung mobil med touchwiz aka. Bloatware så vil 1.5 GB ram være noe lite erfaringsmessig. S3 har vel bare 2 GB (correct me if I'm wrong) og den sliter jo litt etter siste oppdatering. Min note 3 har i overkant av 1.2 GB tilgjengelig ved normal bruk. Utenom det forundrer det meg litt at de ikke benytter seg av skjermpanelet fra note2 på denne, burde da vært billigere?

     

    You are wrong ;) Internasjonal versjon av S3 (også i Norge) har 1 GB av RAM. Det er amerikansk versjon av S3 som var levert med 2 GB. Men ja, 1.5 GB RAM er litt på grense men det holder nok for det meste synes jeg. Og denne tlf blir en ''midrange'' løsning så det er forventet at det skal ha lavere specs en S4/Note 3.

    Hehe takk for det, litt sånn ut av hodet mitt på telefonen ? ja Men jeg vil tro at en 2 GB minne ikke vil koste stort mer enn 1,5 selv på en budsjett telefon. Men igjen dual-sim sier vel at denne er produsert for det asiatiske markedet og der stilles det sikkert andre krav.

×
×
  • Opprett ny...