Gå til innhold

Morten21

Medlemmer
  • Innlegg

    302
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Morten21

  1. D-vitamin pleier i så fall å hjelpe mot kviser, så det kan være noe annet i kapslene du reagerer på. Jeg ville nok heller prøvd å kutte ut omega 3 og bare tatt d-vit, forutsatt at du faktisk har vært hos legen og fått bekreftet at du har underskudd.

     

     

     

    Vi får i oss minimalt (langt ifra det vi trenger) med d-vitamin via kosthold så det har liten eller ingen innvirkning på et d-vitamin underskudd. D-vitamin kommer først og fremst fra solen, via huden, og fra tilskudd.

     

    Trur jeg er i ganske lik situasjon som TS, aldri spist fisk før, og har nå nettopp begynt med D vitamin og omega 3 kapsler, (dog ikke fått noe utbrudd) men det er altså ikke nødvendig med begge deler?(ikke vært hos lege)

  2. Jeg prøver å få meg et lite lån, har fått det innvilget men når jeg skal gjøre alle kriteriene får jeg opp en feilmelding.

     

     

    Godkjenn lånevilkår

    Du må godkjenne lånevilkårene i tilbudet. Du har her to alternativ.

    Godkjenn med BankID

    Dette er den anbefalte og absolutt raskeste fremgangsmåte hvis du har BankID. Så lenge du har nettbank i en norsk bank, har du sannsynligvis Bankid.

     

    Jeg har nettbank i en norsk bank, men når jeg bruker "engangskoden" får jeg opp hele tiden " feil kode etc"

    Den lille svarte dingsen jeg bruker til å logge inn i nettbanken med, det er den jeg skal bruke her også? for den engangskoden som kommer opp der er tydeligvis feil?

  3. meste er 25 000 på langoddsen, men da satset jeg 3000. holdt på å vinne litt over 30 000 på 50kr bet på langoddsen, hadde 5 kamper med en sinnsykt odds, noe jeg ikke ikunne forstå, da jeg hadde kjennskap til alle lagene, og 4 av 5 gikk inn, den siste ble målet scort i 86 minutt, det var spania vs kina, hadde på kina med 0 - 1 ( treningskamp ) den kampen blir ikke glemt med det første.

     

    vant forresten også 24000 i den første uken jeg startet med poker. 5 dollar i buyin, kom på en 2 plass av over 2500 deltagere.

  4. Hola!

    Startet med fotball igjen for noen mnd siden, etter en pause på et år grunnet skade.

     

    Nå som jeg har begynt igjen får jeg gnagsår _hele_ tiden, har 5 forskjellige fotballsko, både nye og gamle, ingenting funker.

     

    Har prøvd compeed gangsårplaster flere ganger, men det gnager rett igjennom...

     

    Sliter med gnagsår spesielt på hælen, har også små gnagsår på tær og under fot, men er spesielt hælen.

    Dette har foregått HELT siden jeg startet med fotball igjen, tok en pause på 3 uker så gnagsårene ble helt borte, og etter en trening var de alle tilbake igjen.

     

    noen som har noen tips eller råd? ødelegger jo fotballen helt....

  5. Hola!

     

    Startet med fotball igjen for noen mnd siden, etter en pause på et år grunnet skade.

     

    Nå som jeg har begynt igjen får jeg gnagsår _hele_ tiden, har 5 forskjellige fotballsko, både nye og gamle, ingenting funker.

     

    Har prøvd compeed gangsårplaster flere ganger, men det gnager rett igjennom...

     

    Sliter med gnagsår spesielt på hælen, har også små gnagsår på tær og under fot, men er spesielt hælen.

    Dette har foregått HELT siden jeg startet med fotball igjen, tok en pause på 3 uker så gnagsårene ble helt borte, og etter en trening var de alle tilbake igjen.

     

     

    noen som har noen tips eller råd? ødelegger jo fotballen helt....

  6. Etter at jeg fikk vann i øret naar jeg var i syden, tok jeg en q-tips, stakk den ganske langt inn, da rant vannet ut, men redd jeg aapnet noe annet inne i øret.

    For naa faar jeg luft inne i øret, jeg merker at det setter seg luft der, i det jeg merket det, blaaste jeg det ut med en gang, men ble saa lei av det, at jeg bare dreit i det og lot luften sette seg i øret, og naa faar jeg det ikke ut i det hele tatt og hører saa og si ingenting paa øret!

     

    Noen som har vaert borti i noe lignende eller vet hva jeg kan gjøre ?

  7. Skal straks dra nedover til magaluf, og jeg lurer på om noen har erfaring med hotellet Palma Nova Garden ?

     

    finnes utrolig lite reviews av det på nettet, men har funnet 2 stk, og de var jaggu ikke bra, men de var fra 2007/08, så noen som har vært der nyligere?

  8. Kan man ta 2 kortisonsprøyter for allergi i året?

     

    Tenker å ta en nå om noen dager, deretter ta en til rundt 15 juli, og det spm mitt egentlig er, er om det går bra å ta 2 kortisonsprøyter med kun en mnd og 15 dagers mellomrom, eller er dette fyfy?

  9. Ja, det er riktig, trådstarter. Og jo fortere du sier en ting, desto tettere må du skrive bokstavene for at det skal bli riktig.

     

    Ble jo feil med tanke på at jeg skrev, for jeg tenker ikke på når jeg skriver ordet "snøscooter" jeg snakker om når man snakker vanlig, men jeg skrev "s n ø s c o o t e r" på den måten, så kanskje du og andre skjønte at jeg liksom "stavet" dette nå, har ingenting med at jeg skriver, jeg snakker om når vi snakker vanlig med andre mennesker(ikke online).

     

    kort oppsumering, når jeg sier HELT vanlig til et annet menneske, altså HELT vanlig, " Hei mitt navn er Jonas" Så er spm mitt, stavet jeg dette nå, selv om jeg sa det HELT vanlig, eller må jeg faktisk stave setningen/ordet for at det skal kalles staving?

  10. Tenkte på en ting, når man staver et ord som f.eks snøscooter, staver man det jo og sier det litt saktere som s n ø s c o o t e r, nå staver jeg ordet på en måte, sier en og en bokstav, men om jeg f.eks sier " Hei mitt navn er supermann", dette sier jeg altså helt vanlig, stavet jeg dette nå? selv om jeg ikke sa en og en bokstav, men sa setningen helt vanlig, så vil vel det også si at jeg faktisk stavet den setningen ?' Noen som er uenig/enig?

     

     

    Bare en litt morsom tanke jeg kom til å tenke på ^^

  11. Hi.

     

    Noen som vet om det er mulig å studere på BI uten vgs?

    Jeg har kun fullført et år på vgs(studespesialisering), men bestemte meg for noen år siden å jobbe istedenfor, så nå er jeg over 20 og har lyst til å bli litt klokere ved og studere paa Bi, men har jo da ikke vgs, er dette mulig?

  12. Fikk plutselig ut av nowhere veldig tørr hud, sånn ordentlig tørr at jeg ble rød i ansiktet(utenom panna?) og det svei noe sinnsykt når jeg smørte på fuktigshetskrem, dette varte i 3-4 dager ca, det jeg lurer på er om dette kan ødelegge huden? for dette er noe jeg aldri har sett på verken andre eller opplevd selv før, aldri slitt med tørr hud, og dagen før den ble "tørr" var den helt fin.

     

    Har brukt en krem som heter epiduo i noen mnd(brukt fuktighetskrem ved siden av), som er til kviser, den fjernet kvisene mine for 2 mnd siden ca, men bruker den fortsatt for å forebygge, selv om den egentlig ikke er for det, er det da dumt? og det er visst en krem som tørker ut huden, men skjønner fortsatt ikke hvordan problemet mitt oppstod, med tanke på at jeg har brukt den lenge og hadde helt fin hud, så dagen etterpå heelt rød,( utenom panna av en eller annen merkelig grunn)

     

     

    noen som kan forklare?

  13. Stakkars dere som har sex med jenter som ikke er pene nok for dere. Håper virkelig ikke at dere blir å slite med traumer resten av livet. Dere vet at dere går ann å oppsøke psykolog dersom det blir for vanskelig.

     

    Se på det sånn her da, fra 1 - 10, hvor 10 er best, noe ala jessica alba.

     

    Noen av de jentene jeg havna med er typ nede på 4-5 på skala..

     

    Type gjennomsnittlig?

     

    tja, spørs hva man ser på som gjennomsnittlig, for meg er det ikke gjennomsnittlig? man er et stykke ned når man er på 4-5.

  14. Stakkars dere som har sex med jenter som ikke er pene nok for dere. Håper virkelig ikke at dere blir å slite med traumer resten av livet. Dere vet at dere går ann å oppsøke psykolog dersom det blir for vanskelig.

     

    Se på det sånn her da, fra 1 - 10, hvor 10 er best, noe ala jessica alba.

     

    Noen av de jentene jeg havna med er typ nede på 4-5 på skala..

  15. føler så jævliig med deg! Opplevd det samme opptil flere ganger, selv liker jeg å drikke meg driting å ha det fett, men ender som regel _alltid_ opp med blackout, og jeg er så SINNSYKT lei av å våkne opp i sengene til kjerringer jeg ikke hadde tatt på med tang en gang.

    For kjerringene er jo dette once in a life time, at dem klarer noe sånt, men blir jo fuckings deprimert av det.

     

    Det at folk sier "innerst inne hadde du lyst, blabla, siden du var full" er så buuull, jeg tror ikke han hadde lyst at all, etter egne erfaringer..

     

     

     

    Edit: Jeg føler meg også alltid skitten, og sexlysten min er fucked i flere uker etterpå, så om dette fortsetter kommer jeg til å slite seksuelt videre.

    • Liker 2
  16. Ikke for å være så ekstremt frekk. Men har du kanskje OCD?

     

    Er ikke noe sånt, er bare at når jeg tenker over det, fylles munnen med litt vann, minimalt, men dette må ned, og halsen blir litt små tør, er akkurat som blunking, det er noe som skjer av seg selv, bortsett fra at jeg på en eller annen merkelig måte har startet å tenke over det med svelgingen.

     

    Mange som har problemer med blunking, at de ikke klarer å gjøre det normalt, og det er kun fordi dem er så uheldige og har fått det samme som meg, at de rett og slett bare tenker over hver gang de blunker.

  17. Har vært borti lignende problemer i perioder. Når du føler du må det, ikke gjør det. Tenk på noe annet, og om et par uker kommer du til å tenke "Jeg svelger ikke lenger"

     

     

    Kanskje jeg forklarte litt dårlig, men det er ikke sånn at jeg har noe valg! Så fort jeg tenker på det, og holder igjen, tar det ikke lang tid før det går ned av seg selv, og da blir det en sånn stor støgg lyd. Hadde jeg hatt noe valg, hadde jeg bare ikke svelget, akkurat som at jeg kan velge om jeg vil løfte handa mi, men her har jeg dessverre ikke noe valg.

     

     

    Kan dog klare å utsette i 1-2 min, men fyfan når den svelger av seg selv BRÅKER det, og det kommer mere enn bare selve svelgelyden, så det gjør jeg ikke.

×
×
  • Opprett ny...