Gå til innhold

DigImp

Medlemmer
  • Innlegg

    140
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DigImp

  1. iR' BR34K skrev:
    38 minutes ago, DigImp said:

    Må være noe seriøst feil med anmelders setup. Jeg kjører spillet i 5120x1440 med 12900K, 32GB ram og RTX 4090. Alle settings på max ink. alle Raytracing påslått med DLSS/FSR avslått. Jeg har mellom 70-150fps litt avhengig av hvor man er så klart. Kanskje mer også, men kun testet litt.

    Ein veit jo aldri med spel som nett er kome ut, og ser det er fleire som melder om ein del trøbbel med yting. Det kan hende eg har fått same trøbbel her. Men eg har testa 4090en på ein anna PC (nettopp fordi det var så voldsom reduksjon med RT) med omtrent same resultat, då med ein 12900k, ikkje 13900k.

    Resultata med dei andre innstillingane verkar logiske jf. resultata i den gamle versjonen. Men det verkar som utviklaren har bomma på optimaliseringa. Flaskehalsen i 1080p er veldig rar.

    Me skal uansett teste opp ein ny testbenk i løpet av desember, så eg kan alltids reinstallere Witcher då og køyre nye testar og eventuelt oppdatere artikkelen. Benchmarkruta vår går for øvrig gjennom Heirarch Square, som er kanskje det mest krevande området i heile spelet. 4K krev òg ein del meir enn 5120x1440. 

    Største forskjellen på oss er at du kjører DDR5. Men i 1080p yter disse kortene svært dårlig. Man må kaste en del krutt på de for å få solid ytelse :)
  2. BakaBerg skrev (33 minutter siden):

    FIkk i dag mitt turtle beach stealth 700 gen2 headset til xbox, har brukt steelseries 9x. Men hater 9x, er skikkelig ukomfortabelt. Nå fikk jeg skaffet ps5 også, men vurderer å kjøpe et stealth 700 gen2 til ps5 også. Himmelsk deilig å ha på hodet, og ikke noe svette. 

    Du kunne jo bare gått for Arctic 7X da. Funker på PC og begge konsoller trådløst :)

  3. Fikk meg en xbox one x her på salg (3490kr)

     

    Er ganske fornøyd men er en ting som irritere meg..Men aner ikke om det er tven, recieveren, xboxen eller plex appen.

     

    Jeg har satt opp xbox til å kjøre native 4k da jeg har 4k tv (uten hdr)

    Dersom jeg skal spille av en film på plex som er 1080p (som gjerne er svært stor) så timer bildet ut og går i "no HDMI connection found"

    Lyden går også av. 

     

    Trykker jeg tilbake på xboxen kommer plex bildet opp, så det virker som noe skjer i nedskalleringen her.

     

    Setter jeg opp 1080p oppløsning på xboxen så er ikke dette et problem.. Så det skjer kun med neskalering fra 4k til 1080p og kun på filmer som krever en del båndbredde.. Enkle filmer i 720p eller 1080p fungerer helt fint.

    Noe irriterende til tider må jeg si

     

    Det der kan faktisk være at HDMI kabelen din ikke er god nok. Du må ha kabel som støtter 4K og i god kvalitet.

×
×
  • Opprett ny...