Gå til innhold

crea

Medlemmer
  • Innlegg

    273
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av crea

  1. Heeey! :wee:

     

    Denne tråden var nesten glemt. Var egentlig drittlei hele bilen i høst og vinter. Fikk skilter på den igjen og godkjent senkesett hos biltilsynet og så satte jeg den vekk. Men nå har det så smått begynt å tikke inn litt inspirasjon til å holde på igjen.

     

    Blir mest teknisk i år igrunn. Har vært endel småting som ikke har vært helt bra. Så jeg har skifta girolje i håp om at girkassa ikke skal være så "seig" mellom 1 og 2. gir.

     

    Plukket ut hele kjølesystemet og har fått meg ny vannpumpe, termostat og radiator. Bilen hadde en tendens til å bli litt varm, så det blir forhåpentligvis litt bedre nå :) Ser ut som jeg mangler pakning til pumpa, så må skaffe meg den først.

     

    Har ikke fått skaffet meg noe felger da :( Har vært litt lat med å lete, og nå har jeg egentlig ikke tid til å fikse opp noen som ser halvbra ut. Så det blir nødløsning med Porsche-hjula som jeg ikke fikk solgt. Pussa de ned i helga og skal leveres til lakk imorgen faktisk. 13" vet jeg ikke om jeg tørr kjøre med i år.. tiltrekker seg for mange Onkler :p

     

    Blir litt mer røde baklykter i år også forresten. Prøve å se om det er noe for meg. Og så kommer jeg til å bytte ut frontlyktene med orginale.

     

    Vet det er kjedelig med tekst, men har ingen bilder for øyeblikket. Skal se om jeg får tatt noen etterhvert om det er noe interesse for det :fun:

     

    Her har dere et gammelt et enn så lenge

    IMG_6439.jpg

    • Liker 1
  2. Min bil var ikke med på listen en gang... :roll:

     

    "Not all models are present on the Reliability Index - only when we have data for at least 50 vehicles will we display the results"

     

    Dette må vel betyr kanskje at hvis bilene ikke er der så er de meget bra? :) La for eksempel merke til at Porsche 911 ikke var med, og de har jo godt rykte på seg når det gjelder driftsikkerhet.

  3. Bilen så enormt frekk ut med ny farge på senteret. Jeg synes du skal holde deg til de felgene, Porsche hjulene blir for store etter min mening. ;)

     

    Takk for det du. Trives også med den nye fargen på senter. Syns bilen "poppa" litt :) Litt bedre bilde av hvordan hjula ble til slutt. Ble ikke så verst til å bare være sprayboks syns jeg. Terningene er faktisk ekte terninger, håndlaget av en eller annen fyr. Hehe..

     

    DSC_0370-1.jpg

     

    Meeeen, det var noen politifolk som ikke ble helt imponert over stuket på bilen da :innocent:

     

    theyseemerollin.jpg

     

    Så nå driver jeg å skal godkjenner senkesettet så jeg ihvertfall har noen papirer i orden. Ellers har det ikke skjedd så mye i år. Tror jeg kommer til å investere i noen litt bøllete 15" som ikke stikker så langt ut, og selge Porsche hjula. Gått litt lei dem egentlig.

     

    DSC_0355-1.jpg

  4. Fet bil! Har du vurdert å montere en sånn steinsprangbeskytter på panseret? Tror det kunne sett griisefett ut på en sånn bil :D

     

    Takk takk :) Ja, har faktisk tenkt å kjøpe BH etterhvert. Parts and Retards hadde bare beige inne akkurat nå. Så blir vel litt senere på sommeren når de har fått inn svart igjen.

×
×
  • Opprett ny...