Gå til innhold

Jaudaa

Medlemmer
  • Innlegg

    239
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jaudaa

  1. Hei,

     

    Jeg er inne på tanken med å skifte ut min bærbare pc som snart nærmer seg fem år.

     

    Tenker en maskin som blir brukt til en del forskjellig som Adobe-pakken, Fortnite og ellers lettere oppgaver.

     

    Hvordan er forøvrig de bærbare med 144hz? Noe å ha? Får jeg de i denne prisklassen som er gode nok?

     

    Oppdaterer meg kun på maskinvare når jeg trenger ny, så er ganske blank på feltet. Håpte derfor at noen kunne komme med et tips eller to.

     

    Takk på forhånd.

  2. Hei!

     

    Sitter nå på det som begynner å bli en ganske gammel laptop og har derfor tenkt tanken på å bytte ut denne med en stasjonær. Oppdaget at Power har 20% på alt denne helgen og at det dermed passet bra å gjøre nå.

     

    Har det siste året kun spilt Fortnite og heller ikke i noen stor mengde, så trenger nok ikke en topp spec'et maskin. Ønsker også å bruke den til Premiere Pro og Lightroom.

     

    Håpte dermed at noen kunne hjelpe meg videre? Budsjett er 10-15k. 

  3. Takk for mange svar, har fyllt opp i 3 år nå, og kommer mest trolig til og ta pause i 2 år nå, før jeg forsetter med BSU, da det er lite trolig att jeg kommer til og tjene nok som student til att jeg får skattelette. Ser nå at jeg har 1,1% rente på sparekontoen. Finnes det noen gode banker dere vil anbefale som er trygge og gir høyere rente?

  4. Sitter nå med noen kroner på sparekonto, og ser att renten i banken er på latterlige 1,1%. Det må vel finnest en bedre måte og få avkastning på pengene og som også er ganske trygg? Hva anbefaler dere? Er student i et par år til, så har ikke behov for pengen før om noen år. Tanker?

  5. Er vel likegreit og kjøpe 2014-generasjonen av MBP Retina til en rabattert pris istedenfor og kjøpe 2015 generasjonen til full pris? Er det store forskjeller? Kommer kun til og bli brukt  på skole. Er mest interessert i og prøve ut Mac da jeg allerede har iPhone og iPad og er veldig fornøgd med begge deler. Utdanningen er relatert med data, men regner med alt av programmer finst til Mac også ? 

  6. Prøvde QC15 såvidt på Lefdal forrige uke og synest støydempingen var magisk. Tanken er og starte på skole til sommeren, og tenkte at det kunne være greit med støydemping i lesesaler osv (selv om der er ganske stilt), og ellers når jeg reiser eller går turer o.l.

     

    Synest prisen til 1500,- på Komplett virker helt ok. Men skal se på Elkjøp i morgen først.

  7. Sitter og vurderer og kjøpe meg nytt headset, da enten Bose QC15 eller QC25. Spørsmålet mitt er om headsettene er greie til bruk ved pc? Kommer også til og bli brukt til reise, sitte på skolen, gå turer osv. Ser Elkjøp har 10-40% på alle hodetelefoner imorgen (regner med at det bare blir 10%), Komplett har Bose QC15 til 1500 og Platekompaniet har 20% på alle hodetelefoner dem også.

     

    Spørsmålet mitt er egentlig om dem er grei til mitt bruk?

×
×
  • Opprett ny...