Gå til innhold

korealight

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av korealight

  1. Hei,

     

    jeg ønsker å bygge meg en multimedia PC som jeg kan koble til to individuelle tv skjermer. Tanken er at jeg kan streame f.eks fotball på den ene tv skjermen, mens jeg kan se en nedlastet film på den andre.

     

    Spørsmålet mitt er hva jeg trenger av hardware og software for å få dette til å funke..

     

    Jeg ser for meg at jeg trenger en del harddisk plass (3-4TB).

    Jeg vet ikke om jeg trenger tunere, da vi er avhengig av å ha Get boks for å få sett tv... (det er uansett ikke så viktig).

     

    Jeg kunne også tenke meg at multimedia PC'n kan spille forskjellig musikk i kjelleren og 1. etg. vurderer å sette opp noe trådløst..

     

    for å få det forklart kan vi ta utgangspunkt i at PC'n skal kunne kjøre to forskjellige spotify!

     

    tja.. kan lite om dette så setter stor pris på hjelp :)

  2. Jeg har hatt HTC Hero, og en tidligere win mob. En ting som er felles for alle er at enten det er winmo eller android så er det alt for mange feilmeldinger. Jeg vil ha en telefon som alltid fungerer, og er stabil. Synes det er for ille at det er feil i et såpass enkelt os. Jeg har nå gått tilbake til iPhone 3GS etter å ha gitt bort HTC Hero'n, og ser igjen hvorfor iPhone vinner manges hjerter.

     

    Hadde jeg vært deg hadde jeg heller kjøpt meg iPhone ellers kan du like godt kjøpe hva som helst..

  3. Har lyst på et par applikasjoner som koster noen små kr.

    ikke finner jeg dem i Andriod market gjennom telefonen og på nettsiden sies det at all nedlasting er gjennom telefonen

     

    Noen som kan svare på dette enkele spørsmålet

     

    Du må først roote telefonen, og gjøre det manuelt.. Market Enabler funker ikke.. se i den originale Hero tråden for oppskrift!

  4. Iphone 3GS, eller HTC hero? Hva mener dere?

     

    Ikke integrert støtte for MMS

     

    iPhone har hatt innebygget støtte for MMS siden OS 3.0 kom ;)

     

    Jeg har gått over til Hero etter å ha kjørt iPhone 1.gen og iPhone 3G.

    Angrer ikke ett sekund. Jo mer jeg benytter Hero jo bedre blir den.

    Som jeg skrev i en tidligere post så dyttet jeg iPhone 3G'en enda lenger ned i skuffen etter 1. dag med Hero'en.

     

    Når det gjelder applikasjoner til Android så er utvalget med tanke på Norske brukere ikke spesielt stort. Tenker da på apps til iPhone som "trafikanten" etc.

    Men dette har selvfølgelig noe å gjøre med at Market pr. i dag ikke er åpnet for kjøp for oss her i Norge.

     

    Jeg sier, gå for HTC HERO. "ALLE" har/skal ha iPhone nå. Dare to be different! ;)

     

    Det finnes Trafikanten app til Android :)

  5. Noen som har kjøpt noe deksel / beskyttelses film til Hero som kan anbefales? Jeg skulle gjerne hatt noe for å hindre riper i skjermen.

     

    Bestilte nettopp denne. Koster 108 NOK ink frakt med dagens US dollar takst. Er en liten demo på linken der du kan se filmen i aksjon. De giver løs med nøkkel på en Iphone (som så mange sikkert har ønsket å gjøre :p)

     

    http://www.zagg.com/invisibleshield/htc-he...ins-shields.php

     

    Gidder du skrive din erfaring med produktet når du får det? Har hørt det er mange som sier at det er vanskelig å få dette montert skikkelig (uten bobler/folder). Jeg ønsker ikke å dekke til hele telefonen, men bare skjermen, men jeg kan kanskje bruke dette alikevel?

     

    Det finnes så langt jeg vet kun InvisibleShield til skjermen på Hero, jeg monterte dette i går og det gikk lekende lett. Det føger med en spray man sprayer på begge sider av beskyttelsesfilmen, deretter legger man den på skjermen og kan "dra" den rundt for å justere den til alle kanter. Man bruker et stivt plast kort for å dra ut bobler og veske fra sprayen. Det står i bruksanvisningen at de minste boblene vil forsvinne etter 2-3 dager... det gjenstår å se... Uansett er jeg veldig fornøyd!

     

    Til info synes jeg ikke at man mister noe av følsomheten til skjermen, sånn hvis noen lurte ;)

  6. haha, nå forsøker jeg å koble meg til et nytt trådløst nettverk.

    Når jeg taster inn nettverksnøkkelen, restarter telefonen... noen som har opplevd noe liknende...?

     

    Jeg har problemer med Netcom innstillingene etter at jeg har brukt wifi.. noen som har opplevd liknende?

  7. Kommer aldri til å glemme da det kom en mann inn i butikken jeg jobber i og spurte om om hvor man kjøpte film til mobilkamera. Holdt nesten på å foreslå fotobutikken på hjørnet 8D

     

    Har også ufattelige mengder med duster som tror de kan forbrukerkjøpsloven/kjøpsloven/kjøpeloven/kundeloven/mobilloven. Advokatene er de værste, for de kan jo sørenmeg ingen ting.

     

     

    Her er jeg enig med deg på mange måter, men det er alt for mange forhandlere som oppriktig tror de er konge på forbrukerkjøpsloven. Jeg synes spesielt det er morsomt når en fohandler står å snakker om kjøpsloven, som ikke gjelder oss normale forbrukere..

     

    Desverre, (og det sier jeg fordi jeg har jobbet i bransjen selv) er alt for mange forhandlere mer opptatt av profitt enn forbrukerkjøpsloven. Dette går utover kunder som ikke kjenner rettighetene sine, og om man kjenner de så orker man nødvendigvis ikke å klage det inn til forbrukerrådet..

    Jeg er selvfølgelig enig i deg når deg gjelder det at kunde skal behandles pent og ordentlig, og loven skal selvfølgelig gå først. Problemet er når man har et selgerbudsjett hengende over seg, og sjefene ikke tenker på NOE annet enn profitt,kan det til tider bli vanskelig å gi alle raringer/oldboys full service. Personlig er jeg nesten bestandig enig med kundene når deg gjelder at mobilservice tar for lang tid og så videre.

     

    Jeg har bare en personlig mening om dette her med kundeservice, og det er fordi det er så utrolig mange dårlige selgere/ansatte der ute som kun tenker på salgsbudsjett osv. Tenk om bransjen kunne åpnet øynene og sett hvilke potensial de enkelte kundene faktisk kan ha, og hvor mye penger det faktisk er muligheten til å hente hos de enkelte. La oss ta et eksempel, jeg kjøpte meg en sykkel hos en kjempeflink selger, han var profesjonell, kunnskapsrik og kom med anbefalinger basert på erfaring og kunnskap kontra fortjeneste og fortjeneste. Sykkelen kostet litt over fem tusen kroner, når jeg bestemte meg for å handle mer utstyr til sykkelen dro jeg selvfølgelig tilbake til den butikken og ventet på den selgeren. Og dette selv om det absolutt ikke er den billigste butikken, og det er ikke fordi jeg er rik eller noe.. Men fordi jeg i utgangspunktet innbiller meg selv at jeg sitter igjen med mer riktig utsyr til riktig sum enn om jeg hadde møtt en salgskåt selger et annet sted.

     

    Resultatet av denne selgerens kundeservice endte med at samboern min kjøpte seg ny sykkel samt en kamerat. Altså kundeservice lønner seg kontra for høy fokus på høye engangssalg. Vi tre handlet for tilsammen ca. 25.000,- og jeg tror ikke det er så mange som selger for det til en og samme kunde-relasjon.

  8. Kommer aldri til å glemme da det kom en mann inn i butikken jeg jobber i og spurte om om hvor man kjøpte film til mobilkamera. Holdt nesten på å foreslå fotobutikken på hjørnet 8D

     

    Har også ufattelige mengder med duster som tror de kan forbrukerkjøpsloven/kjøpsloven/kjøpeloven/kundeloven/mobilloven. Advokatene er de værste, for de kan jo sørenmeg ingen ting.

     

    Her er jeg enig med deg på mange måter, men det er alt for mange forhandlere som oppriktig tror de er konge på forbrukerkjøpsloven. Jeg synes spesielt det er morsomt når en fohandler står å snakker om kjøpsloven, som ikke gjelder oss normale forbrukere..

     

    Desverre, (og det sier jeg fordi jeg har jobbet i bransjen selv) er alt for mange forhandlere mer opptatt av profitt enn forbrukerkjøpsloven. Dette går utover kunder som ikke kjenner rettighetene sine, og om man kjenner de så orker man nødvendigvis ikke å klage det inn til forbrukerrådet..

  9. Hei som emnetittelen sier, jeg søker andre forhandlere der ute som har fått noen helt vannvittige spm. fra kunder. Noen som går igjen i min butikk er:

     

    "Du finner meg vel der på skjermen?" (Da jeg spør om mobilnummeret, eller når det er en garantisak)

     

    "Kunne du ha brent meg et nytt sim-kort?" ( Særlig eldre som spør om dette, har mest lyst å finne frem en primus og faktisk sette fyr på en sim-kort konvolutt)

     

    Andre bidrag?

     

    Jeg må jo si at dere forhandlere er ikke alltid like opplyst som dere burde være, at noen spør om dere kan "brenne" et nytt simkort er ikke så på jordet som du vil ha det til. Hvis man ikke "brenner" chippen, hvordan har du da tenkt at informasjonen lagres.

     

    Jeg skjønner at du synes det er morsomt når du faktisk tror at de spør om du kan tenne på en konvolutt, men da vil jeg nødig være hjemme hos deg når du "brenner" cd'er og dvd'er.. Står du med flammekaster og kjører på?

    • Liker 1
  10. Var i kontakt med TKP å de skulle ha 950,- for og bytte. Hovedrammen rundt telefonen var vist ganske dyr.

     

    aanseth

     

    Jeg har også snakket med dem, synes det ble alt for dyrt. Men jeg ser at noen selger alt av utstyret, lurer på om noen gidder å bytte det da?!

     

    Er det noen andre som har fått en bedre pris enn tusen spenn?

×
×
  • Opprett ny...