Gå til innhold

OldJuiceBox

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OldJuiceBox

  1. Kjekk skjerm for folk som driver med 4k video redigering. Da kan man kjøre en nativ 4k video som kun tar 1/4 av skjermarealet, og fremdeles ha masse plass til redigeringsverktøy, f.eks Adobe Premiere. Eneste downside er at man ved lansering må bruke 2 stk DP kabler for å drive 8k 60 fps, men det skulle komme støtte for 8k 60 fps gjennom 1 DP kabel med DP 1.4 og software update i følge PCWorld.

  2.  

     

     

    Synes det er en god kombo, hva med oss som liker høy oppløsning, og høy framerate? Man kan faktisk bruke en skjerm til noe annet enn å spille, selv om det er en spillskjerm, og da kommer den høye oppløsningen godt med.

     

    AtW

     

     

    Maskinvaren du må ha for å få 144 fps i 2160p er jo rimelig heftig da. Selv GTX1080 i SLi klarer vel knapt det idag på et tradisjonelt AAA spill? 

    Per dags dato er spill som Dota, LoL, CS:GO noen av de mest populære spillene, og der er det fult mulig å utnytte både oppløsning og refresh rate denne skjermen har uten Titan X i SLI. Når man snakker om Witcher 3, BF1 og andre AAA titler så er saken helt en annen ja. Men man kan da med denne skjremen velge om man ønsker å spille i 1080p/1440p med > 100 fps eller 4k med ~60 fps (gitt at man har GTX 1080 eller bedre).

  3.  

    Atmos bruker opp til 64 høyttalere på opptil 64 kanaler. og flere SKAL plasseres i taket.

     

     

    Tak-kanalene må ikke være montert i taket. F.eks har Pioneer sluppet er Atmos høyttalersett hvor tak-kanalene er plassert ovenpå surroundhøyttalerne, slik at lyden skal reflekteres fra taket og ned. http://www.lydogbilde.no/nyheter/atmos-hoyttalere-fra-pioneer (fra Lyd og Bilde).

     

    Men det er selvfølgelig best og mest ønskelig med høyttalerne fysisk montert i taket over publikum slik du sier for best mulig lydopplevelse ;)

  4. Blir spennende å se Nexus Player i aksjon. Har ikke funnet noe godt alternativ til jailbreaket Apple TV2 for å kjøre XBMC. Har prøvd med Raspberry Pi, men den har en for svak prosessor, så det er ikke helt optimalt. Vil helst ikke betale 2-3000 kr for en Intel NUC elle rlignende heller. Apple TV2 støtter også "kun" 720p. Klarer Nexus Player å kjøre XBMC (snart Kodi) i 1080p med litt høy båndbredde, type komprimert blu-ray på 10-15 mbps, og den ikke har lagg og delay i menyer blir den absolutt å vurdere!

  5.  

    -----

     

    Hva skal man med så mye plass egentlig? Jeg opplever å bruke mindre og mindre plass ettersom streamning tar over i stor grad.... Det må jo være til store videolagre og bilder i høy rez?

    Mange som bruker maskinen til mer enn å bare laste ned filmer. Ta en fotograf f.eks, han/hun kan fort fylle opp mange 32/64GB minnekort i løpet av en arbeidsdag når man tar bilder i raw-format. Hos en som driver med video så brenner gigabytene også ganske raskt opp. Det samme gjelder for en som driver med musikkproduksjon. Mange arbeidsoppgaver som spiser opp store mengder lagringsplass på kort tid. Så der er ikke bare store serverparker og folk som laster ned Blu-ray filmer som trenger mye lagringsplass.

  6. Jeg ville ha gått for Noctua kjøleren :) Den er meget effektiv og har et lavt støynivå(19dB). Den har fått veldig god omtale, og vunnet flere tester og :)

     

    Når det gjelder strømforsyning så tror jeg du ikke trenger å bekymre deg på at den skal levere for lite :) Kameraten min har en 650W Corsair, og med den kjører han fullt OC system med 2x 8800GTS 512MB i SLI, 2 HDD og 6 vifter :) Så en 750W holder lenge, selv med SLI, OC, og full pakke :) Hvis du skulle være litt i tvil så kan du jo se på Corsair 850W. Den har jeg selv og er meget fornøyd med den. Støynivået på den er ikke mye på den belastningen jeg utsetter den for. Tester viser den støyer ved større belastning( >80%), men så høyt kommer du ikke til å komme de nærmeste årene :) Kameraten min lånte et måleapparat av meg, og systemet hans viste på den meste 480W når har kjørte 3D Mark med OC og i SLI :) Så ikke bli bekymret over at den blir for liten ;) Men som sagt, ta en titt på Corsair 850W :)

     

    Skjermen har jeg hørt skal være bra :) En jeg kjenner har den, og han skal være veldig fornøyd med den :) Den har fått god omtale, og er en bra skjerm til en billig penge :)

  7. Dette er et bra gamer oppsett. Prsessoren har fått god omtale og scorer bra på tester så ikke noe fare med kraften til den. Skjermkortet er også kraftig, og drar alle nye spill i nærmeste framtid med alt satt på fullt.

    Harddisken har jeg selv så den anbefaler jeg :) stabil og rask, og bråker ikke :) strømforsyningen er veldig bra og stabil så den er det ikke noe fare med :) kabinettet har jeg ingen erfaring med :) minnet passer til i7, og har også fått god kritikk:)

    Hva med denne kjøleren? http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=407477

    Den er stille og meget bra. Om den får plass i kabinettet vet jeg som sagt ikke, men den er blandt de beste luftkjølerne og samtidig de mest stillegående. Hovedkortet er også meget bra.

    Dette er et veldig bra oppsett, og du vil ikke angre når du kjøper det ;)

    Selv er jeg ATI-fan, så ville hintet litt til HD 4890. Har selv HD 4870, og har aldri vært så fornøyd med et skjermkort før :)

    16:9 er mest standard for TV-skjermer, mens 16:10 er mest vanlig for PC-skjermer, men på skjermen din er det HDMI kontakt så kan koble på PS3 og annet HDMI utstyr på den:)

  8. Uansett hvlken du velger så legg litt penger i senterhøyttaleren. Der er her alle stemmene ligger, og det er ikke mye morsomt å se på film hvis du ikke hører det som blir sagt.

     

    Dali concept ct er en god senterhøyttaler, den er å anbefale.

    Velger du å legge enda litt mer i den er Dali Ikon 1 eller evt. Dali Ikon 2 å anbefale.

  9. Diskusjonene om du skal bruke over 20k eller rundt 10k på en gaming pc tar aldri slutt. Det er både positive og negative sider med begge to. En pc til 10k vil i dag være ganske så lik med en til 20k, men siden du har valgt Core i7, så vil denne bli mer aktuell hvis du tenker på å ha pcen noen år, og da er det et godt valg mener jeg. Du vil merke forskjellen på at du valgte Core i7 når nye tungdrevne programmer og spill kommer om et halvt år/års tid, for da kan disse være skrevet for Core i7, og utnytte denne bedre enn programmene og spillene som er i dag.

     

    Hadde jeg hatt 20k som jeg skulle ha brukt på pc, ville jeg ha gått for det du har gjort. (er jo litt artig og det gir litt status å ha Core i7 føre alle andre;) Velg selv hvilket oppsett du vil ha. Hadde det vert meg ville jeg ha gått for det beste hvis jeg hadde råd. Så holder med ditt oppsett Crowzah.(men hva med CF? 2x: 4870x2?)

  10. Amentio er det veldig opp og ned med.

    Jeg bestillte deler til PC'en, og de kom i 3 forsendelser ganske så raskt, men hovedkortet manglet. Det stod både på nettsidene og i ordebekreftelsen at de hadde hovedkortet på lager, men etter en telefon(8 min ventetid for å komme gjennom) så fikk jeg beskjed at leverandøren hadde gått tomt. De replasserte orderen da, og fikk sent hovedkortet fra komplett's lager (Norek). Fikk dette da dagen etter (takker tollpost) uten ekstra kosnader.

     

    Det er veldig forskjellig hva du hører om Amentio. Servicen er ikke helt på topp for å si det mildt. Bestiller du kun èn vare der i fra, så går det nok greit, men med tanke på at du skal bestille en bærbar PC, så tror jeg amentio ikke er så veldig bra på service hvis den skulle gå i stykker eller noe. Lagerstatusen på Amentio's nettside er heller ikke til å stole på.

     

    Skulle jeg ha kjøpt meg en ny bærbar pc, hadde jeg gått for komplett. Har ingen erfartinger om PS.no, men bare positive om komplett. Betaler heller noen ekstra lapper for en trygg, sikker og god service.

×
×
  • Opprett ny...