Gå til innhold

Archangel

Medlemmer
  • Innlegg

    782
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Archangel

  1. Jaja, leste at spillet IKKE har støtte for ratt og pedaler, blir bare å glemme det da for min del.

     

    Herregud sier jeg bare, nei skuffende dette.

     

    Det var faktisk ganske skuffende å høre, men vet du om dette gjelder samtlige plattformer eller om det bare gjelder f.eks. konsollene? Høres jo litt rart ut at de skal slippe et bil spill uten støtte for ratt og pedaler da... Jeg som så fram til å finne noe mer å bruke G27'en min på :p

     

    http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/2381087925/m/2631087929

     

    :no:

  2. Har Altibox hjemme og Lyse holder på og oppdaterer hastigheten hos kundene. Her har vi gått fra 15/15 mb til 40/40 mb linje.

     

    Jeg har allikevel lagt merke til at BFBC2 går senere nå, pingen eller latency vet ikke hva som blir vist har i snitt blir dobbel så høy som den var før oppgraderingen, den pleide å være ca 49-80 men nå er det 110-200. Jeg merker også at det går endel tregere, vanskeligere å sikte skikkelig osv. Jeg har spilt både på Svenske, Norske servere osv.

     

    Jeg har prøvd både BFBC2 og BFBC2:Vietnam og det er det samme, når jeg prøvde L4D så er pingen god, ligger rundt 35

     

    Kanskje jeg skulle ha postet på nettverk forumet (den kan godt flyttes) men siden dette ser ut til å være BFBC2 spesifikt så poster jeg her.

     

    Har forresten en D-Link DIR-655 ruter.

     

    Noen andre BFBC2 spillere som har Altibox fra Lyse som har merket noe?

  3. Litt "skuffet" over at dette ikke kommer ekslusivt til PC, håper for guds skyld ikke at dette fører til noe mer snever PC versjon enn om det hadde vært ekslusivt.

     

    Jeg forventer ikke bare en litt penere grafikk en BFBC2, jeg hadde da også håpet på dobbelt så store brett som i BF2 og støtte for minst 80 spillere, er nesten forberedt til å si at alt annet er en aldri så liten nedtur.

     

    Uansett skal bli spennende å se om de legger BF3 til den moderne krigføringen, mange er mette på WWII settingen, men med fraværet av WWII titler mens teknologien har gått fremover gjør at jeg ikke er så negativ til det. Hadde vært litt herlig med bolt-action fun uten altfor mange duppeditter i tillegg for min del.

  4. Takker for svar, jeg undersøkte litt til og gikk til slutt for den hos meeter, bestilte 2gb ekstra ram også.

    Var klar over at den ikke er like god som den hos Komplett, som meeter også fører faktiskt.

    Uansett den er utsolgt over alt med en tilgjenngelig dato på 1. februar og så lenge burde jeg ikke vente.

     

    For meg er det allikevel teksbehandling og internett som er bruksområdet jeg trenger den til så det burde være ok, så for jeg heller investere i en ekstern disk eventuelt.

  5. Ser ut til at det blir Lenovo på meg da, har ett spørsmål til allikevel.

     

    Tenkte å kjøpe komplett sin men den kommer ikke inn får i begynnelsen av neste måned så da så jeg på 3 gb utgaven som MPX har til rundt 5000 kr, men så ser jeg at http://www.meeter.no/PartDetail.aspx?q=p:2195825;c:36159 har en 1 gb til kun 4000 kr.

     

    Er vel bare å kjøpe den billigste pg slenge i en 2 gb ram-brikke selv jeg tror de er like, sparer jo noen hundre på det.

  6. Sniker meg inn i denne tråden da jeg vurderer denne maskinen.

    Ser ut som en bra maskin til ca 5000 kr, jeg har kikket på 3 gb versjonen på komplett.

    Det jeg lurer på er hvordan 9300 GS kortet gjør seg til spilling, er ikke hovedgrunnen til at jeg skal ha laptop men hender jeg spiller litt til tider så det er greit å vite.

  7. Snuser litt på 5930g jeg også, eventuelt mot Lenovo N500.

     

    Vet førstnevnte er klart bedre men prøver å se på prisen som rundt regnet er 2500 kr mer enn N500 og hva man får for pengene.

     

    Skal ha stasjonær senere som spillemaskin, men tenker at 5930g kan utsette kjøpet av stasjonær såpass at mellomlegget på 2500 kr i dette tilfellet kan være ganske lurt.

     

    Nyeste spillet jeg har spilt for PC er AoE III så har endel potensielle godbiter som ikke er prøvd.

     

    Til dere som kjører L4D og Bioshock hvordan er fps ?

  8. Ser litt rundt å mulighetene til å kjøpe en forhåndsvis rimelig laptop beregnet for internett, teksbehandling og filmtitting. Spill er ikke noe som er så veldig relevant da jeg kommer til å kjøpe stasjonær maskin til dette senere.

     

    Jeg regner med et budsjett på 4000-5000 kr. Har kikket litt rundt i butikker og på nettet og har forsåvidt funnet frem til Acer 5735Z med 4 gb ram, 320 gb HD men med integrert grafikk-kort.

     

    Lenovo N500 har mindre HD og minne men har seperat grafikk kort, vet naturligvis at det er en fordel men er det mest relevant kun til spill ?

     

    Ellers har jeg ett spørsmøl rundt N500 modellen, jeg har sett at den kommer med mulighet for både 3 og 4 gb minnne, er det kun de med integret grafikk-kort som har 4 som maks ?

    (Komplett sin som har dedikert grafikk-kort har 3 gb minne som maks).

     

    Setter pris på noen innspill, eventuelt erfaringer.

     

    Prismessig ligger disse to maskinene ganske nær hverandre, men kom gjerne med noen andre anbefalinger dersom jeg har glemt noen.

  9. Er ikke enig i at mannen alltid er den største synderen ved utroskap.

    Enig i det, men jeg tror at trådstarter setter spørsmålstegn ved hvorfor det virker sånn, ikke at det er sånn.

    Hadde jeg hatt ei dame som hadde vært utro mot meg med en utenforstående som ikke viste om forholdet hadde jeg ikke vært voldelig eller bebreidet han for det.

    Selvsagt, men om den utenforstående er klar over at dama har kjæreste, synes jeg fortsatt at dama er den største synderen.

     

    At det i mange tilfeller ville virke sånn hvertfall om en mann overrasket dama med en annen kunne nok tenkes å være at han prøver å opprettholde illusjonen om at forholdet er\kan bli bra og at det er lettere å skyve skylden over på en utenforstående og ikke legge det der det hører hjemme. Tror nok mange idealiserer sine partnere, og når det går galt er det noen ganger for vondt og øyeblikkelig ta til seg tillitsbruddet.

     

    Og er den utenforstående klar over at dama har kjæreste blir det jo annerledes, da har begge skyld, hun mest, men for min del er det han som får en på trynet såpass får man stå inne for sine handlinger.

  10. Er ikke enig i at mannen alltid er den største synderen ved utroskap.

     

    Hadde jeg hatt ei dame som hadde vært utro mot meg med en utenforstående som ikke viste om forholdet hadde jeg ikke vært voldelig eller bebreidet han for det.

     

    Hun ville hatt ansvaret alene.

     

    Og nei jeg ville aldri ha slått henne, men noen uber-brøl måtte hun nok ha tålt.

  11. Meg om damer i forhold:

     

    Jeg mener det ikke er mitt ansvar. Virkelig. Ja, jeg vet hvordan jeg skal trykke på knapper hos jenter, men jeg gjør det ikke lengre.

    Og siden jeg ikke gjør dette lenger så ser jeg ikke problemet. Hvis hun vil være med meg, så er det jeg som er den sosiale vinneren.

     

    Akkurat der er vi enige. Man er et tilbud til hverandre, og kan aldri eie den andre part. Dog er det noen som prøver å påvirke ei jente til å ta feil beslutning med å sjenke henne dritings, noe jeg er sterk motstander av...

     

    Nå er det vel mer å være en del av ett tillitsbrudd enn å eie den annen part slik jeg ser det.

     

    Hvordan man handler utifra hva man vet er opptil enn selv, men da har man selvfølgelig også ett ansvar som følger med når man involverer seg, man kan ikke fraskrive seg det som om man er totalt utenforstående i situasjonen.

  12. Andy har ikke ansvar for om jenta velger å holde seg trofast eller ikke.

     

    Enig i det, i og med at hun kan for eksempel gå og være utro med andre.

    Men han har ett ansvar om han selv vil være delaktig med henne i og faktisk være det.

    Man utfører en handling som kan få en gitt konsekvens og da skal man ta ansvaret som eventuelt følger med også.

     

    Man kan si "ja" eller "nei".

     

    Sier man ja involverer man seg, så enkelt er det.

  13. En ting jeg syns er litt teit..

    La oss si at jeg er utro med X. Samboeren min Y er dritsur, og vil banke gørra av X.

    Hva har X med dette å gjøre egentlig??? Han er en random fyr som har lyst på ei dame ;)

     

    Men jeg skjønner at folk blir sure når bestekompisen stjeler dama.

     

    Etter min mening kommer det helt annpå om X vet at vedkommende er i ett forhold eller ikke.

    Hadde han ikke vist det er det jo rettferdig å holde ham utenfor, men hadde han vist det blir det for dumt å si at han ikke har noe med det å gjøre.

  14. Jeg får slå ett slag for "Hidden and Dangerous 2" som av mange \ altfor mange ble forbigått, etter all sannsynlighet p.g.a en release tett opptil det første COD.

     

    Stor variasjon i oppdragene, bra level design etc.

    Kontrollene kunne være litt for keitete for mange, men jeg hadde ingen problemer når man først kom seg inn i det.

    Nå skal det sies at jeg selv godt kunne ønske de var bedre selv men det tok ikke bort mye av den totale opplevelsen for min del.

×
×
  • Opprett ny...