Gå til innhold

Veggin

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Veggin

  1. Må si meg enig i mortania der! Altså, nå er jeg gutt, men har ingen problem med at dama mi begynner med fingrene underveis. Nå er det bare i misjonæren det skjer, men om hun vil, så for all del..og det hjelper jo henne. Har jo ikke noe med at gutten er ubrukelig, men alle jenter er forskjellig, og om dama mi ikke kommer hver gang i misjonæren uten å bruke fingra, så lar jeg henne kjøre på med de selv, jeg gidder hvertfall ikke å knøvle hånda ned der i den stillingen. Hun trenger ikke fingra i så godt som alle andre posisjoner heller, så klager ikke.

    Budskapet er vel, at det må være greit da, vil jeg tro. Om det ikke er greit for gutten, må han jobbe litt med selvtilliten :p

     

    Hm, helt glemt hva tråden handla om jeg.

  2. Jeg har vært på utenlandsoppdrag i 7mnd selv, og jeg kan garantere deg at noe personlig, som bilder/fint brev etc. kommer til å slå utrolig godt an i tid og stunder der nede. Ting man kan finne fram og muntre seg opp på, og minne om hva han har ventende hjemme :)

     

    Hva om du skriver et brev til han, som du ber han vente med å åpne til han har kommet dit, hvor du har et bilde av deg selv/dere på forsiden av brevet, og legger ved CD/minnebrikke med musikken du finner til han? Bare et forslag, men da har han hvertfall alt samlet, enkelt å ta fram når han ønsker det :)

     

    Utover dette funker det jo bra å ha en fin kveld/helg utover det vanlige før han drar, men det går jo litt fortere i glemmeboken.

  3. Er uenig i nesten alt du sier, og du burde virkelig prøve å se dette fra hennes side i to sekund.

     

    Men, at hu ska ha deg ut i 11 dager...W H A T ? Den er jeg ikke med på, og skjønner jeg godt hvorfor du stiller spørsmåltegn til :o

    Altså..dere sover vel i samma seng? Gjesten skal vel ikke sove i senga uansett, så jeg ser ikke problemet med at du ligger der. Også det at du faktisk bor der, må hun jo ta i betraktning. Det er jo deres sted å være, og syns det blir rart om du må dra bort i 11 dager pga. skolen hennes, men at hun kan forvente at du finner på andre ting, og er til så lite bry som overhodet mulig i den perioden, er jeg med på.

  4. Uansett er det for seint nå. Jeg skal pule henne et par uker til tenker jeg, men så slår jeg opp. Jeg har bestemt meg. Gidder ikke dett. Selv om jeg er fryktelig forelska i henne, så har jeg litt selvrespekt.

    Hum hum :wee:

     

     

    Til trådstarter, du bør slå opp, eller du kan vente litt og la henne gjøre det snart. Jeg er i omvendt situasjon selv og vet hvor det bærer.

     

    Ehm, tar jeg helt feil nå, eller er du jente, og er i den situasjonen at du tenker på å slå opp med kjæresten din snart? Også råder du TS til å la henne slå opp, slik at han havner i grøfta, og hun kan gå med rak rygg ut av forholdet?

  5. Steinbra! Er ikke kvinnefiendtlig av noe slag, men syns det du gjorde TS var genialt utført!

    Vis henne hvem som er mann, og få hu til å sperre øya, og oppdage noe nytt ved å gi litt faen siden slaget "er tapt" uansett.

    Det kan jo ofte ha den effekten som du beskrev der, men ikke minst hjelper det sykt på selvtillit og egen styrke, og gir deg kontrollen og valget om du forholdet skal vare videre eller ikke :p

  6. Tenkte jeg skulle regle ut om en del her, men så at det meste var skrevet tidligere.

     

    Men kan ikke si meg mer enig at det er helt UAKTUELT å sitte på gjerdet som en tøffel å vente på hvordan utfallet blir, for gjør du det, kan du garantere deg selv at du ikke klarer å holde på henne. Du må sette ned foten og fortelle hva som er hva, og ikke la henne herse med deg og forholdet.

    Hun har jo tilogmed lagt alt på bordet når du konfronterte henne med det, og sa alt som det var..og når hun kan si det uten at det får følger, da har hu faenmeg alt for mye makt, og hun vet det godt selv! Det er jo total overkjøring fra hennes side om du ikke sier STOPP, og viser henne hvor skoa skal stå.

  7.  

    Denne linken omhandler ikke direkte dette emnet, men om å ha troa på seg selv etc.

    Jeg syns hvertfall den gir meg mange tankevekkere på mange plan. Føler meg bedre etter å ha sett den rett og slett (utrolig nok, ettersom det er formålet).

    Se den en gang om dagen og se om du klarer å endre tankegang selv etter en stund :)

  8. sei det når det feller naturlig og føles det naturligt. Ta det når den tid kjem =)

     

    eg elsker deg er etter min meining sterkt misbrukt. Folk seier eg elsker deg til alt og alle uten at det ligger noke anna bak følelsane enn den nyforelska fjortis feelingen ;) Spar det til du virkelig meiner det =)

     

    Signed.

     

    Det gir så mye mer å kunne si de tre ordene til henne når du faktisk vet at du elsker henne. Og når du vet du elsker henne, så vet du også at du er i rett situasjon til å si det når du er der, hvis du skjønner :p

    Sier du at du elsker henne uten at du selv innerst vet at du gjør det, sier du det jo pga. at hun vil at du skal si det, og det gir ingen mening, og vil ikke utgjøre noen forskjell.

  9. Ikke for å gå hardt ut mot deg, men det du sier selv, at de yngre har mer respekt og føler seg mer underlegne ovenfor gutter som er eldre, gjør kanskje akkurat det at du syns det er lettere for deg å forholde seg til de.

    De klarer ikke å stille seg like kritisk til deg og det du gjør/sier som jenter på din egen alder gjør, og godtar mange ting lettere enn eldre.

     

    Men at jenter blir mer bitchy med alderen tror jeg ikke trenger å være sant, men igjen, de har mer å farte med, vet mer, tørr å mene mer, noe som kanskje kan oppleves som bitchy.

  10. dumt tips, gutta burde ta iniativ..

     

    Vel, det kan jo diskuteres.

     

    Gutter skal langt ifra ta initiativ hele tiden, spørs jo på hvor langt man er kommet, men kan være bra av gutten helt i starten og vise hvem som er hvem.

     

    Men til trådstarter vil jeg si at du burde bare kjøre på og spørre om å finne på noe e.l, men ikke ta initiativ hver gang.

    Får du avslag om du spør, så la det være med det..ikke gnag videre. Se andre veier, også tar hun aller mest sannsynlig kontakt med deg, siden du ikke gjorde noe mer utav å få avslag..forbeholdt at hu er interesert:p

  11. Må slenge meg på bølgen og si at jeg tror det funker dårlig med to ulike sub'er, spesielt med en aktiv og en passiv.

     

    Jeg er ikke helt sikker på om det jeg sier er stemmer helt, men siden sub'en din er passiv, vil du vel kunne kjøre den rett inn på en utgang på forsterkeren, og smekke på et lavpassfilter slik at den ikke spiller toner over en viss frekvens.

    Det blir isåfall hjemmemekk-aktig, og vil vel høres slik ut også :)

  12. Hva brukte dere der hvor du jobba med lyd Actrm?

    Er veldig vant til å bruke speakon, og i firmaet jeg jobba i før, tror jeg det var speakon i samtlige av de beste systemene med mengder i d&b audiotechnik Ci og C-seriene.

     

    Tror ikke amp'en fra finn har noen problemer med å drive et par med Cls-215 jeg heller, men ja..lyden fra den der kan vel diskuteres.

    Det er sant at CW ikke er kongen på haugen når det gjelder lydkvalitet, men med en grei reciever e.l sammen med en pre-amp kan funke ganske bra.

     

    Jeg vet ikke hvilken Yamaha-forsterker trådstarter har, men den blir nok alt for svak om man vil utnytte et par med CLS-215. Man får ikke nok trøkk i bassene, selv om de er lettdrevne, og mange tror at "det skal være sånn, de kan jo ikke spille bedre fordi diskant/mellomtone spiller jo høyt".

    Uansett, tror det skal funke bra om du kjøper på en effektforsterker fra CW som du komplimerer med.

  13. Har du ikke nettopp kjøpt to billige høyttalere med "de to røde/svarte kablene"?:p

    Hvis det er ordinære høyttalere (og ikke aktive med egen strømkabel) er det bare helt vanlige høyttalerkabler du trenger, de trenger ikke være rød og svart.

    Og siden slike rød/svart-kablene som oftest er veldig tynne(?) kan du heller bare spørre etter helt vanlige høyttalerkabler på nærmeste elektronikksjappe, så tror jeg du skal få noe som funker :)

  14. Hahaha, fin den :p

    Men det er jo forsåvidt lett å se for seg hvorfor hun tenkte slik, iom. at man ofte (hvertfall jeg) assosiaserer(?) adopterte barn med annen hudfarge.

    Uansett, håper ikke hun, for din del, har vanlig for å komme med slike utsagn før det har rumla litt i hodet hennes først :D

  15. Hadde det vært meg, har jeg ikke klart å gjøre det du gjorde. Ikke fordi det er så sykt at du gjorde det, men hadde det funka (som det virker som det gjorde) hadde jeg levd i uvisshet om hvem det var.

    Har gledet meg jævlig over å vite hvem det var, for så å gjort noe kødd med h*n ;)

×
×
  • Opprett ny...