Gå til innhold

Kavinsky

Medlemmer
  • Innlegg

    1 957
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kavinsky

  1. Noen som har erfaring med extra slim fra CT?

    Er det noe smalere enn de "fleste" slim fit skjortene på markedet?

     

    Jeg har en Slim og en Extra Slim fra CT, selv vil jeg vel si at jeg er noe rund rundt magen, men Extra Slim sitter bedre på meg enn slim. Jeg er 185cm, 85 kg og har Extra Slim 15,5" krave og 33" armlengde. Den ansatte i CT-butikk jeg kjøpte skjorter anbefalte kun Slim og Extra Slim til meg.

  2. Herlig!

     

    Det var visst begrenset shopping på de vennene mine. Men Quintessentially anbefaler følgende

     

    - Citi Plaza (1168 Nan Jing Xi Lu)

    ___- "Shoppers paradise for the rich and the young"

    - Plaza 66 (1266 Nan Jing Xi Lu)

    - Skredder Stella Lee Bespoke

    - Dave's Custom Tailoring (No. 6, Lane 288 Wuyuan Road Xuhui District)

     

    Nan Jing West Road er visstnok den mest vestlige gaten i Shanghai.

    Et annet tips er at taxi kanskje gjør reise rundt i Shanghai lettere enn T-bane. Bare sørg for å ha skrevet ned adressen, engelsken er visstnok ikke helt pro.

    • Liker 1
  3. Er det noen (kles)butikker i Shanghai man bør ta turen innom? Skal på klassetur dit i januar/februar, og vet at vi har et par fridager der det ikke er noe spesielt faglig innhold, så kan jo benytte sjansen når jeg først er der.

     

    Edit: Tar forøvrig gjerne imot tips om Beijing også, men har såpass få dager der at jeg ikke er sikker på om jeg kommer til å prioritere shopping. Er jo ikke akkurat lite å oppleve der.

     

    I will get back to you, har en del venner som akkurat kom tilbake fra Shanghai

  4. Hei. Skal ha ny dress. Budsjett: ca 3k, pluss minus. Noen spesielle butikker i Oslo-området som anbefales? Trenger ikke være så altfor fancy, men vil helst unngå Batistini.

    House of Singles feks.

     

    Menswear. Kjøpte nettopp en ny navy dress, stoffet er levert av Loro Piana. Den koster 3,5K

  5. Skal ha dress. Helst mørk grå.

     

    Hvor går man da? Kan jeg gå inn på Bogart f. Eks og finne en som passer, og så fikser de på den hvis det er noen små tilpasninger?

     

    Hvilke merker er gode? Er ToS bra? Jeg ekke så fan av de pga at det har blitt et sånn status sossemerke her nede.

    Altså, i den duren at folk har det bare fordi det er dyrest. Og fordi partysvensker går med det.

     

    Sliter med konsentrasjonen, så begrenset hva jeg har lest og husker av det jeg har lest på SF.

     

    Og hva koster en dress av god kvalitet? Tenker da på en skikkelig dress. Ikke noe budsjett, men greit å vite hva jeg må ut med.

     

    For de fleste vil en dress på Bogart være mer enn bra nok. Når det først er snakk om Tønsberg er det Vidars hvor du mest sannsynlig får de beste dressene i Vestfold. Om de ikke har lagt det ned, har de egen målsømavdeling for den kresne gane. Utvalget på Rolfsen (i øvre langgate?) er jeg ikke helt sikker på.

     

    Ok kvalitet: Bogart

    Beyond: Vidars

     

    Edit: Har selv en navy ToS dress jeg er godt fornøyd med, den begynner å bli litt slitt etter et års godt bruk, men passformen passer meg veldig bra. Har ikke gjort noen justeringer.

  6. Stikker en tur til Gøteborg i morgen. Noen anbefalinger der? Gjerne innen gangavstand fra Nordstan.

     

    Holmens Herr, det ligger lit rart til nede i et industri-/kontorområde ved havnen, bak "The Lipstick building". Søk på adressen. Videre har du NK når du går ut på kortsiden av Nordstan mot byen og over broen. I Kungsgatan har du Ströms (Göteborgs Ferner J.), også veldig bra. Jeg fikk utrolig god hjelp. De har en del bra for herrer i øverste etasjen av Åhlens på Nordstan. Alle er innen 10 min gange fra Nordstan-kjøpesenter.

     

    Av de nevnte er kanskje Holmens Herr den du minst trenger å dra innom. Jeg skulle ha dress når jeg var i GBG sist, så da jeg ikke fant noe hos Ströms måtte jeg traske ned til Holmens Herr.

    • Liker 1
  7. Jeg jobber deltid innenfor finans ved siden av studie

     

    Jobber selv innenfor finans

     

    Jeg jobber også innen finans [...]

     

    Snakker vi finans som i kundeservice og åpning av bankkontoer hos en bankfilial, eller noe mer spennende?

     

    Syns det er smule komisk når jeg møter folk som snakker så fint om at de jobber innen "finans", når det senere kommer frem at i grunn ikke gjør annet enn å sperre kortene jeg mister på byen...

     

    Jeg jobber hverken med privatkunder eller åpning av kontoer. Mer gidder jeg ikke brette ut her.

  8. Er veldig fornøyd med den, funnet ut at jeg må skaffe meg flere! Jeg jobber deltid innenfor finans ved siden av studie, noe som gir litt ekstra frihet i klesveien.

     

    Jobber selv innenfor finans, og mitt inntrykk er at det ikke er spesielt formelt. Folk går ofte i dress, fordi det er enkelt og greit, men for de som ikke skal møte noen kunder er det ofte langt mer casual. Mange som har mye møter har ofte dress i garderoben som de kan skifte til dersom de må i møte.

  9. Hvor god plass har folk i oilskin-jakkene sine? Jeg prøvde Beaufort i både 36 og 38, men er usikker på hvilken størrelse jeg skal gå for. Noen som har noen formening om hvilken jakke hadde valgt av Bristol og Beaufort?

     

    Jeg er ca 1,85 m, 80 kg, Jeg har 38 i Beaufort og får en dressjakke/blazer under, uten at det skaper noen særlige problemer.

  10. Da regner jeg med for alle bilder som postes her inne, så vet du hvordan deres boligsituasjon og sivilstatus er. Ofte prates det her inne om å "pulle off" en camojakke til et par flanellbuksee med press, og jeg ser ikke helt hvordan man skal gjennomføre det livsstilsmessig. "Da bør man være krigsveteran fra Vestkanten og henge på Dattera til Hagen"

     

    Jeg skjønner hva du sikter til, men fortsatt mener jeg at man kan si at kler det og har den rette attituden, fremfor å "pulle off".

    • Liker 5
  11. Hvorfor kan ikke bare folk si "han kler det" i stedet for å si "han puller det off"?

    I mine øyne brukes jo ofte dette når folk har på seg noe "ekstraordinært" eller "unormalt" og at det ser bra ut. Da blir det vel bare helt rett å si at den personen "kler det"?

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...