Gå til innhold

Chaos8749

Medlemmer
  • Innlegg

    150
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Chaos8749

  1. At plombering var tatt ut er noe som ble opplyst før salg.

     

    Noe jeg glemte å si var at selger sendte ned et "nytt" brukt eksosanlegg etter avtale med kjøper, men dette har også kjøper ikke klart å få til å sette på plass.

     

    Men i og med at kjøper har tuklet og skrudd på mopeden i ettertid.. burde ikke dette endre på saken? Mopeden er ikke lenger i den stand som når den ble kjøpt?

     

    EDIT: Takk for svaret, glemte jeg å si :)

  2. Hei

     

    Broren min har som de fleste andre ungdommer hatt en moped fra han var 16 år. Mens han har hatt den har han byttet ut diverse deler, men før salg ble alt av deler han byttet ut fjernet og de gamle originale delene ble montert tilbake slik at sykkelen var lik som når han selv kjøpte den.

     

    Enkelte deler kjøpte han nytt og satte i, men disse var også originale. (drev, kjede og stempel).

     

    Når kjøperene var her så opplyste broren min om alt som var gjort med mopeden og at alt av deler var originalt. Det eneste var at blomberingen i eksosanlegget var blitt fjernet og ikke satt tilbake.

     

    Kjøperen fikk selv prøve mopeden når han var her for å se på den. Den gikk litt dårlig i oppoverbakker, noe som vi ikke kunne forklare med noe annet en at stempelet var helt nytt og ikke kjørt inn. Mopeden virket helt fint når broren min hadde den på en prøvetur etter at den var "tilbakestilt".

     

    Det ble skrevet og signert kjøpskontrakt hvor det blandt annet står "kjøpes som den er"

     

    Så kommer problemet.

     

    Det er over 1 måned siden mopeden ble solgt. Kjøperen har nå ringt og "truer" med å ville heve kjøpet fordi mopeden går raskere enn den skal. De får den ikke til å gå i maks 45km/t. De har selv åpnet motor og skrudd en del på den, og funnet ut at det er en ventil som ikke er original.

     

    Denne ventilen har ikke broren min gjort noenting med, så det må være forigge eier før han.

     

    I og med at alt av opplysninger ble oppgitt under salg, det var et ærlig salg og at kjøper valgte å kjøpe mopeden selv om den ikke gikk helt fint i oppoverbakker, kan vi da nekte?

     

    Jeg har prøvd å leite på lovdata.no, men vet ikke hva jeg skal søke på...

     

    Hva kan vi gjøre?

    Bare still spørsmål dersom jeg har glemt å informere om noe...

     

     

    Håper noen kan hjelpe med problemet...

  3. Hei! Trenge raskt hjelp me russeqoute! Søker stadig på internett, men finner ingen jeg er helt fornøyd med..

     

    Hjelp meg med å legge inn den beste russequoeten/vitsen du har hørt!

     

    Takker for alle svar! :D

     

    EDIT: Skal være på russekort!... :)

  4. Heei :D

     

    Har en helt splitter ny harddisk som jeg kjøpte fra komplett.no Det er en LaCie Rikiki 500 GB ekstern harddisk. Alle filmene jeg hadde på dataen har jeg overført til denne og bruker den når jeg skal spille dem av på dataen. Men når jeg spiller av filmer via harddisken kommer det ofte mye hakking og mot slutten stopper den og GOM mediaplayer slutter å svare... har også prøvd VlC men det skjer akuratt det samme her... Men viss jeg tar en episode av en serie og overfører den tilbake til pc'en så funker alt helt fett så der er ikke noe gale med filmene eller seriene..

     

    Er det noe galt med harddisken? eller er det pc'en min som ikke er up 2 date lenger?

     

    Den begynner å bli treg og det er snart på tide å oppgradere med nye deler, men tror dere at dette er problemet?

     

    Takker for alle svar! :DD

  5. Hei! :D

     

    Jeg har vært på en del nettsider for bil styling, men har enda ikke funnet en nettside hvor de seller Mitsubishi Galant VR4 bodykitten.. denne er den samme som er på de nyere Galant modellene :) Var å spurte på Varden Bil som er Mitsubishi forhandler og de hadde, men front fanger og bakfanger til 4500,- stykke og sideskjørt til 6000,- stk er ikke noe jeg har lyst til å legge ut penger på! :O Har tenkt på kansje å finne noe brukt eller noe men hadde vært fint å hatt nye deler! :D

     

    Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt VR4 kittet for litt billigere penge enn hoss Mitsubishi? :)

     

    Takker for alle svar !:D

  6. Holderen er satt inn av personer, siden den var ment for vanlige lyspærer har de ikke brydd seg om hvilken kontakt som ble koblet til + eller -, så den høyre er koblet riktig mens den andre er koblet omvendt, og derfor virker ikke led pæra der, da må du koble fra og bytte om ledningene.

     

    Med vanlige lyspærer så kan strømmen gå fra - til + og + til - uten at den stopper å lyse, med led så må strømmen gå fra + til -, gjør den ikke det så lyser ikke led pæra, mens vanlige pærer vil lyse.

     

    dårlig forklart, men håper du skjønner.

     

    .. heldigvis får man ikke kjøre så veldig lenge med slikt lys før man blir stoppet og får beskjed om å ta det ut.

     

    Kan si det av erfaring, da i mitt tilfelle var det noe "blåere" enn normalt, men det var "hvite" LEDs. LEDs er forøvrig uansett forbudt å ettermontere, bare for å få det sagt.

    Russebilen vår ble i sin tid EU godkjent med LED i parklysa, og de var "hvite" men lyste blåaktig.

    men ville det ikke blitt en kortsluttning om kontaktene er koblet omvendt?

  7. LED er retningsbestemte. Det er altså ikke samme hvilken vei du setter de inn.

     

     

    Men det kan også være at du må ha LED-pærer med innebygd motstand. Hvis du ikke har det, må du sette på motstander.

    men den samme dioden som jeg prøvde på høyre siden flyttet jeg over til venstre siden og da funket den jo :O å jeg prøvde å sette den inni begge veier og bevegde til og med rundt på den! Prøvde også å skrape litt på kontaktflatene på holderen men til ingen nytte.. :/

  8. Heisann :)

     

    Har en Mitsubishi Galant 2000 mod som jeg skulle montere blå diodelys som parkeringslys.. da jeg hadde byttet pære på høyre siden ville den ikke lyse.. men så tok jeg den ut og satt på den gamle vanlige parkeringslyspæren og den funket helt fint, jeg tok da den samme diodepæren som jeg hadde hatt på høyre siden og monterte den på venstre siden og da funket den helt fint :O så tok jeg den andre diodepæren utav boksen og satte den på høyre siden, men ingenting lys... prøvde ijenn med den normale pæren og den lyste helt fint! :O Hva skjer? :O

     

    Kan noen forklare meg hva som er gale? :O

     

    Takker for alle svar :))

  9. Jeg har lenge drømt om en Mitsubishi Eclipse 1998 mod, og skal nå snart ta meg turen for å kikke på en :D Men for å være helt sikker på om det er et bra kjøp så lurte jeg på om dere på diskusjon.no kunne gi meg noen tips om hva jeg skal se etter på bilen? Vanlige ting å se etter på en bil før en kjøper den og om noen har erfaring me Eclipse så hadde det vært supert om dere visste om enkelte ting å se etter på en Eclipse :)

     

    Sorry for dårlig formulering av spørsmål..

     

    Takker for alle svar! :D

  10. Hei

     

    Det jeg lurer på er om noen har noe erfaring med siden: www.Andysautosport.com

     

    Jeg er ofte innom der og syns de har mye forskjellig til utrolig mange biler, men er det kvalitet på de varene de seller? Er bodykittene av bra kvalitet eller er det billigvarer som man bør holde seg unna?

     

    Hvet noen om andre sider hvor de har kvalitets deler til bil?

     

    Takker for alle svar :)

  11. Takk:D Men hva med fett? Vil jeg legge på meg fettmessig? For eksempel viss jeg ikke trener hardt nok i forhold til den dosen proteinpulver jeg tar?

     

    Kanskje sette deg inn i kroppens prosesser rund proteiner, fett og karbohydrater? Da får du ett mye bedre utgangspunkt for å trene slik du vil.. Og har forståelse for hvorfor det er sånn...

     

    enkelt forklart:

    Du har to "lagere" i kroppen: Glykogen (karbs) og fett. Dette er energikildene dine. Proteiner er byggeklossene som muskler bygges av.

     

    Når du trener, vil kroppen din primært benytte seg av glykogenlageret. Når det er "tomt" begynner du å ta av fettlageret, og forbrenner fett. (kroppen benytter begge samtidig, og du kan "lære" kroppen å være flinkere til å benytte fettlageret..)

     

    Om jeg ikke husker HELT feil, så omgjøres protein til karbohydrater dersom kroppen trenger det, og man har for mye protein. Eller så tisser man det bare ut..

     

    Så.. Teoretisk, så kan du beholde fettlageret lenger ved for mye protein, fordi kroppen gjør overflødig protein om til karbs. Og da må du "bruke opp" glykogenlageret først.

     

    Det er ikke så svart/hvitt som dette, men prøvde å gjøre det litt enkelt. Og jeg blir GJERNE rettet på :D

     

    Tusen takk! :D Ett siste spørsmål bare: Vil den ekstra proteinen hjelpe meg å bygge muskler forterre? eller vil den bare gi meg mer energi nå jeg trener slik at jeg kan trene hardere? Dette er sikkert et veeeldig domt spørsmål, menmen bedre å spørre enn å lure^^ haha

  12. Hei

     

    Har drevet med styrketrening en liten stund nå å vil prøve ut sånne pulver shaker, men har ikke så veldig mye peiling på dette...

     

    Jeg trener for å få en slank og markert kropp, er ikke intressert i å bule ut med muskler, så jeg lurer da på hvilken type pulver jeg bør kjøpe for at jeg ikke skal legge på meg så mye av det... er en person som fort kan legge på seg. Om jeg begynner å bruke protein pulver, vil jeg da legge på meg masse eller hvordan fungerer det?

     

    Takker for alle svar :)

  13. Heisann:D

     

    Jeg lurer bare på hvordan det er med importering av biler fra andre land som ikke er så langt borte. Jeg tenker på enten å kjøpe en Mitsubishi Galant Sport eller en Mitsubishi Eclipse, vil det være billigere for meg å importere en av dem fra enten Sverige eller Tyskland eller lignende. De er begge biler med motorer på rundt 140hk, men Eclipsen blir jo regnet mer som en sportsbil enn Galanten... Er det lurt å kjøpe en slik bil i Sverige enn å kjøpe den i Norge? Eller vil prisen på bilen bli noen lunde lik? Jeg tenker på å kjøre å hente bilen selv om den skal kjøpes i et annet land:)

     

    Takker for alle svar!:D Har ikke så mye greie på importerimg og slikt.

  14. Hei:)

     

    Jeg har lenge ønsket meg å lære å stunte med motorsykkel. Jeg mener da alt fra wheelies til stoppis til å kjøre sakt på bakhjule i en 90 graders vinkel og kjøre i rundinger på bakhjulet og slikt. Hvet noen om noen plasser i Norge hvor de driver med opplæring til dette?

     

    Takker for alle svar:D

×
×
  • Opprett ny...