Gå til innhold

HestFlesk

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HestFlesk

  1. Mine kortopplysninger har tydligvis blitt lagret på playstation store, noe jeg ikke vil. Hvor er det jeg kan slette dette, leste et sted at det bare var å gå på Account Management for så å taste inn en kode men, hvilken kode er det snakk om?

  2. Personlig synes jeg ikke pestoen passet helt inn, men synes du det smaker bra, er det det viktigste! Om risottoen: Bare pass på at det er litt å tygge på, skal ikke være grøt, men ikke hard heller, men dette vet du sikkert.. Og ikke lag den for fast heller, risotto skal være ganske løs..

     

    Lykke til!

     

    Takk!

     

    Pestoen har jeg med fordi det ikke er så mye smak i risotto. Asparges og spekeskinke gir det heller ikke så mye smak. Pestoen gir den derimot litt smak som "sprer seg ut".

     

    En risotto kan jo ha masse smak, det kommer jo bare ann på hva du har i den. blansjer sjarlottløk i litt olje tilsett så risen. ha oppi litt hvitvin og hjemmelagd kyllingkraft la det puttre en 15-20 min og når den er ferdig tilsetter du parmesan etter smak og en spiseskje meierismør eller to. Bruk heller Carnaroli ris istede for den vanlige arborio siden denne trekker til seg mer av de gode saftene. Det er nå sånn jeg lager en sykt god risotto med MASSE smak :yes:

  3. Jeg lurer: Har RHCP noe budskap i sangene sine?

     

    I så fall hva er meningen med albumet BSSM?

     

    De har nok noe form for budskap eller meninger i alle av sangene sine.

    Om du leser biografien til Anthony Kiedis Scar tissue så får du vite mye om hva enkelte sanger egentlig handler om.

    En del forklaringer av sangene i BSSM.

×
×
  • Opprett ny...