Gå til innhold

Marieh

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Marieh

  1. Som sagt, 40 KM unna skole/hjem.

    Minste stipend er 17 500 halvåret (+ 800 i utstyrstipend første halvår) etter dette kommer reisestiepnd (har selv 550 kr i halvåret, bor 280KM hjemmefra) og selvfølgelig grunnstipend som kommer helt annpå om foreldre er gift eller ikke og inntekt/formue..

     

    Så i værstefall hvis du flytter ut 40KM hjemmefra sitter du igjen med 17 550 i halvåret som blir ca 3000 i mnd (første stipende høst og etter jul er bestandig større enn de som du eller vil få)

  2. Kom nettopp opp i eksamen rettslære1, takk gud fikk jeg familierett og en egentlig ganske simpel oppgave. For å kunne gifte seg er det jo formkrav som må følges for at ekteskapet skal være gyldig, finnes det noen spesielle formkrav for å bli samboere og eller? Er litt usikker på akkurat dette..

     

    Takk :)

  3. Jeg for min del barberer meg ganske ofte å HATER når kjæresten påpeker at det kanskje er en stund siden sist (barberer ca 1 gang i uka)

     

    Vet ikke helt hvordan du kan prøve å fortelle henne det uten å såre henne(...?) men du kan jo prøve å være ærlig, eller spørre henne hvorfor hun har valgr å ikke gjøre det.

     

    Eller så kanskje hun bare ikke var forberedt ;)

  4. -3 på høye og -2.75 på venstre. Bruker linser daglig.

     

    Eg har ikkje døgnlinser. Har skjeve hornhinner, trur det er det som gjer dei dyrere. Men det har sikkert noko med kor du kjøper dei og, prisene kan variere fra butikk til butikk.

    Prøv lensway.no :)

  5. 12 år i ei campingvogn sammen med ei vennine som var 14, og vi drakk øl. Etter det drakk jeg ikke før over 1 år senere, da gikk det mer på HB - dette varte kanskje 6 mnd før jeg igjen tok meg en ganske lang pause.

     

    Moren min har aldri akseptert at jeg drikker før fylte 18 (fyller 18 om 4 uker) og liker det fortsatt ikke. Som 15-16 åring fikk jeg friere tøyler, men måtte melde til dem om hvor jeg var. Faren min på den andre siden kan gjerne ta seg en dram eller to sammen med meg (i skjul selvfølgelig :p)

     

    Nå skjer det at jeg drikker omtrent hver helg. Drikker jeg fredag er det større sjangse for at jeg drikker på lørdag og. (Vell og merke, denne helga skal være edru :p)

×
×
  • Opprett ny...