Gå til innhold

Cyrus86

Medlemmer
  • Innlegg

    241
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cyrus86

  1. Hei!

    Jeg har en litt eldre Chiftec 360W psu nå. Så skal jeg ha ny pc og skal gå over til amd 64 og PCI-express.. Så vill den psu en ha d pluggene jeg trenger og vill den holde? blir nok kanskje å kjøpe en ny, men ikke med det første.. så jeg lurer på om det vill funke i det hele tatt..

  2. Heisann!

     

    Jeg vet dere sikkert har hørt dette før, men jeg skal ha meg ny maskin.

    Jeg har vært en stund ute av gamet og er ikke helt oppdatert på hva som er bra og hvor man får det beste til den beste prisen. Og da lurer jeg på om det er noen superduper snille folk som hadde giddet å hjelpe meg med dette?

     

    Det jeg skal ha er:

    Hovedkort, ram (1024mb), grafikk kort (helst ati), cpu, og kabinett (har tenkt litt på thermaltake sitt Tsunami kabinett)

     

    Jeg bruker bare den gamle Hardisken, strømforsøningen, cd-rom, brenner, floppy og skjerm.

     

    Har hørt at det er kommer noe nytt som heter PCI express som vistnok skal være veldig bra.. Og at du da kan bruke 2 grafikk kort, men det blir vell ekstremt for meg og dyrt :)

     

    Denne maskinen vill for det meste bli brukt til spill. Så hvis det er noe som skal bremse på spille opplevelsen skal det være internett linjen og ikke noe hardware relatert.

    Har budsjettert med å bruke mellom 7-10k på dette..

     

    Takker og bukker for alle henvendelser!

  3. klarer ca det samme på min palominio :) husker ikke helt eksakt, men kan ikke ha den klokket nå pga at maskinen står i et skap og det blir veldig varmt.

    har da alpha pal 8045 med en titan 80x80 vifte

  4. -Olympus mju 400 med 4.0 megapixler + et 128 mb XD kort (fattern eier foto butikk)

    -En del klær og sånt..

    -Steel pad 4D (i posten)

     

    btw: microsoft intelli 3.0 er bedre enn 4.0

    og steelpad eier icemat, hvertfall til gaming.

     

    icemat er for hard etter min smak, vill ha det litt mjukere som f.eks funC.. så jeg er spend på steelpaden

  5. stikk sag er tingen!! mye billigere.. et metalblad koster vell max 50.. betalte 25 for 3 stk.. og et bor har man altids.. bare finn faren din eller noen som har brukt stikk sag før og ha gode merker der man skal sage.. og øre propper.. for de bråker noe sykt. må ikke maskere med teip.. bare sag fra andre siden.. så filer du litt etterpå for å få en penere kant. Lykker til!

  6. Saken er denne: jeg tror jeg har fått virus eller så er det en alvorlig feil i xp.

    Går bare rett på sak med symptomene:

    -Kan ikke gå på internett explorer og prøve å skrivve www osv. for det blir liksom trykt enter hele tiden.

    -Maskinen står å små jobber hele tiden så det timeglasset blinker.

    -Når dette skjer vill jeg restarte, men kan ikke trykke på startmenyen fordi den bare forsvinner ned igjen straks den kommer opp.

     

    Alt dette komemr etter maskinen hr bootet i ca 5 min.

     

    Noen som kjenner til disse symptomene?

     

    Bare lurerpå hva det er og hvordan bli kvitt det. Plalegger å formatere i morgen anyway, men men.

     

    Og til slutt. Noen tips om et GRATIS ati-viru program som fnkr og ikk suger alle system resursene?

     

    Takker foralle svar og ha en fortsatt god jul!

  7. Grunnen til at hl 2 ikke er kommet ut enda er fordi en eller annen lur hacker hadde hacket seg inn og fått noen koder så han får full tilgang så han kan gjøre hva han vill med filene. Og da hvis valve slipper ut hl2 så kommer det jo cheats med en gang.

     

    Så de må lage noe på nytt igjen.. Er ikke helt 100% med i denne saken, men har hørt det fra en som var å leste det en plass :D med andre ord, helt skrå skikkre kilder altså!

     

    God jul!

  8. Har en kompiss som går i klassen min, og han driver med anlegg i biler og slikt. Han har en kompiss som har norges rekorden i sin klasse på db drag(han andre gikk i klassen min i fjord gk elektro). de to er liksom litt erke fiender på db drag, men han som går i klassen min nå er bare 1-3 db bak han. Men der er siden han som har rekorden har det i en liten golf, men han andre har en sierra. Tror det er rundt 140+- db de spiller.

     

    Han må bare gjøre noen forbedringer og neo forsterkere her og der så blir det bra. Han har 2 x rocford suber bak i kassa.

     

    kan ikke så mye om anlegg og slikt. Men har dere prøvd å målt med db måler på anleggene deres? er isåfall 140 db i en bil bra?

  9. Uansett tærer jo cola på det meste. Blokkene Asetek bruker er jo i halvt plexiglass, og tåler ikke allverden av ymse stoffer.

    Har forresten hørt flere ganger at rørleggere bruker cola til å rense toalettene med.. :thumbs:

    stemmer det!

     

    Muttern sa til meg en gang at man skulle helle en halv liter cola i dassen å la det stå over natta for å få det skillerlig rent.

     

    Hun hadde vist lest i noe blad eller hørt fra noen andre..

     

    -God Jul alle sammen!-

  10. Appropo window etches (tror det er sånn det skrives)

    Er ikke det sånn motiv du limer på plexien?

     

    Hvis det er det så syns jeg det er crap!

     

    Ta heller å få tak i dem dremel eller en lite håndbor som er i samme size som dremel og kjøp en utgraverings spiss til dremel. Finn et stilig motiv, teip fast i vindu og graver etter ytter linjene. Så kjøper du noen LED's å setter de oppå plexi så de lyser opp motivet.. for lyset blir brutt det du har gravert. Har gjort det slik på mitt kabinett. Jeg brukte 3 leds montert i en sånn liten dings som jeg kjøpte på microplex.

     

    Hadde bilder på en hjemmeside, men den eksisterer ikke lengere.

     

    Det er hvertfall denne wyrven.jpg som er gravert ut i plexi og opplyst med røde led's

  11. Har veldig lyst til å gå over til et barebone system, men er redd for at jeg ikke kan få samme ytelse som med en vanlig stasjonær.

     

    Noen som vet om hvor jeg kan få tak i et barebone/shuttle system med ordentlig lagringsplass, rask prosessor og et bra skjerm kort. kommer til å bli brukt til en del gaming.

     

    takker for evt. svar

  12. "Vet ikke forskjell mellom en motstand og en kondensator". Noen flere som tenker "lære læreren forskjell mellom motstand og kondis" her? Lade opp en kondis og la læreren ta på den? :D

    en veksels strøm kondis på 1 farad ++ :devil:

     

    sikkert fin å bruke på lomme tjyver.. lade opp en kondensator å putte den i lomma ;)

×
×
  • Opprett ny...