Gå til innhold

Samara93

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Samara93

  1. Hei! Jeg har muntlig eksamen i norsk nå på Fredag og kunne gjerne ha trengt litt hjelp. Hva som helst..

     

    Her er oppgaven:

     

     

     

    Tema: Løgn og sannhet

     

    Lag en presentasjon der du får frem dette temaet i sentrale samtidstekster og sammenlign dem med klassiske verk fra norsk litteratur hvor også dette temaet blir belyst.

  2. Hei har lyst til å høre deres top 5 filmer. Hvilken som helst sjanger. Her er min top 5:

     

    1. Pulp Fiction

    2. Into the Wild

    3. Dawn of the Dead

    4. The Thing

    5. Kalifornia

  3. Hei! Jeg kom opp i matte på prøve eksamen, noe som ikke kunne blitt værre så trenger litt hjelp vær så snill. Her er oppgaven: DU ER AKKURAT FERDIG MED 5 ÅRS LEKTORSTUDIEI MATEMATIKK. DU HAR FÅTT FAST JOBB PÅ EN UNGDOMSSKOLE OG SKAL NÅ KJØPE EN EGEN BOLIG FOR FØRSTE GANG. BOLIGEN TRENGER NOE OPPUSSING FØR INNFLYTNING. Kan noen være så snill å gi meg noen tips/anbefalinger eller hva jeg skal ha med osv. hva som helst.

    Takker for svar :)

  4. Hei! Trenger noen anbefalinger av skikkelig skumle skrekkfilmer. Jeg har sett det meste av skrekkfilmer, og veldig få skremmer meg. Så kan noen kanskje nevne noen skrekkfilmer som hadde passet for meg. Har sett The Ring, Texas Chainsaw Massacre, Grudge, The Descent, Halloween, The Shining, Exorcisten, Alien, Wrong Turn og masse mer. Så ikke noe vits i å nevne noen av disse. The Descent må være nesten den eneste filmen jeg ble ordentlig redd av.

    Takker for svar:)

  5. Tar en flytur til Spania snart, og skal GÅ hjem. Blir noe alla det Survivor Man og Chris Mccandles gjorde. Men nok om det. Jeg trenger en rå kvalitets kniv. Noe lignende buck jaktkniv og ramboknv. Er det noen som kan foreslå noen? Eller kanskje sende noen norske linker?

  6. 10) Texas ChainSaw Massacre

     

    9) Turistas

     

    8) 30 Days of Night

     

    7) Blair Witch Project

     

    6) 28 Weeks Later

     

    5) 28 Days Later

     

    4) Wrong Turn

     

    3) Wolf Creek

     

    2) Signs

     

    1) The Thing

     

     

    Det var min top 10 Horror liste.

    Hva er deres?? :D

  7. Hei. Jeg har fått nytt hjemmekinoanlegg. Har lest litt på nettsider osv. og lurer på noe? Trenger gjerne råd og/eller tips om plassering av subwooferen..? Har også lest litt om "RGB", skjønner ikke helt hva det er men anlegget er stilt inn på såkalt RGB. Har lest at hvis man har RGB på TVen også gir det ultimal bildekvalitet med scartkabel.. Men er ikke sikker på om Tven min har det.. Er HDMI et gått forslag?? Takknemlig for råd og tips..

×
×
  • Opprett ny...