Gå til innhold

Tobias Rieper

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tobias Rieper

  1. Spiller som Novice Carbine Specialist, Novice Performer (eller.no), Novice Medic og Novice Artisan. Må ha Artisan for å kunne bruke Survey Tools, noe som er nødvendig når man skal plassere Harvesters og slikt. Jeg er i alle fall fornøyd med SWG, bortsett fra at jeg misliker at serverne er nede veldig ofte pga. patching... men, men. Det er jo nødvendig. Gleder meg til utvidelsespakken kommer, slik at man slipper å gå ufattelige avstander. Blir nok å kjøpe meg en Landspeeder, ja :)

     

    Holder til i byen Bestine på Tatooine (Eclipse serveren, selvfølgelig). Snart skal jeg kjøpe meg hus, tror jeg. Tenkte jeg skulle lage en instrument- og medisinbutikk, så snart jeg får høye nok skills. Er ofte i Cantina i Bestine (den største) og spiller. Går under nicket Morphicon Vaheet.

     

    djørgen: Er forresten et eks-medlem av SWG-Norway ;)

  2. Har installert nyeste versjon av MSN Messenger, men hver gang jeg logger inn i programmet får jeg noen sekunder senere beskjed om at den måtte logge ut fordi .NET Messenger absolutt ville logge meg inn. Det er ikke noe stort problem, jeg kan logge inn på MSN Messenger helt greit etter at den har logga ut en gang. Men det er bare irriterende og unødvendig.

     

    Jeg vil avinstallere .NET Messenger. Hvordan gjør jeg det? Den ligger ikke i lista på Add/Remove Programs (ikke under Windows components heller).

     

    På forhånd takk!

  3. Noen som vet hvordan man permanent blir kvitt folderne "My Games", "My Pictures", "My Recieved Files" o.l. foldere som nekter å holde seg borte fra "My Documents" folderen?

     

    Det tar ikke lang tid før de kommer tilbake etter sletting. Siden jeg er en "kontrollfreak" når det gjelder PC'en min, vil jeg ha det så ryddig som mulig.

     

    På forhånd takk.

  4. Skal du ha gamle spill er det bare å ta en tur innom The Underdogs (http://www.the-underdogs.org). Av nyere spill hvor man blir fenget av historien, og hvor gameplayet er bra, kan jeg nevne Age of Mythology. Akkurat runda det, og det var absolutt verdt å kjøpe. 32 missions, tror jeg. Kan bli litt ensformig etter en stund (1. bygge base, 2. trene en hær, 3. angripe, 4. repeter), men da får man straks en ny rase å herje med :)

  5. Har skaffet meg en XP2400+ CPU, og lurer da på hva klokkefrekvensen ville vært i forhold til Intels P4 prosessorer. Har hørt at en AMD prosessor yter bedre enn en Intel prosessor med samme klokkefrekvens.

     

    AMD XP2400+ = 2.0 GHz

     

    Hvor mange GHz tilsvarer dette på en P4?

     

    mvh.

    Tobias Rieper

×
×
  • Opprett ny...