Gå til innhold

Jorbazz

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jorbazz

  1. Hei, jeg er på leting etter en spiller til bilen min, en som man kan koble en ekstern hardisk til og helst en touchscreen til å bla igjennom sanger eller en litt større skjerm enn de vanlige, den MÅ støtte OGG Vorbis(eller Flac :p), Har kuttet helt ut MP3 og WMA pga den dårlige kvaliteten..

    Holder på å lete på eBay etter noe atm ;)

  2. Hei, jeg er på jakt etter en AM3 mobo til min pc, fikk litt lyst på Asus sin Formula men jeg er en nvidia fanboi og vil helst ha en som har PCIe x32 SLI siden jeg har en GTX 295 fra før av.

    jeg har bare holdt meg til Asus når det gjelder hovedkort, så jeg lurer på om det er noen som har noe å anbefale?(Er ikke en overclocker.. enda :D)

  3. Hallo :)

    Holder på å bygge en server med intel i5 cpu, har arctic silver 5 liggende, og det står i en guide at det er en "break-in" periode på 200 timer, og at jeg må skru av pcen til tider så at den får kjølt seg ned, men står ikke noe hvor lenge den burde stå på før jeg skal skru den av, og "normal use" for meg er nok ganske lenge i forhold til gjennomsnittlig bruk :)

    Er dette bare ren sprøyt eller burde jeg følge denne guiden?

     

     

    Break-in period: 200 hours(Break-in period will occur during normal use)

    Temps will drop serveral degrees over the break-in period measured with a thermal diode in the hottest part of the CPU core

    http://www.arcticsilver.com/pdf/appmeth/int/vl/intel_app_method_vertical_line_v1.1.pdf

     

    Fant også dette:

    Arctic Silver 5, like many other thermal types of grease, has a “break-in” period, where the thermal compound changes consistency, fills in the imperfections, and increases in performance. To accelerate the “break-in” process, I ran CPU Burn In v.1.1 for 10 minutes, then let the heatsink cool to room temperature, and then repeated. After a few thermal cycles my temperatures did not improve, signifying the end of the break-in period. Once the break-in period is complete, the computer does not need to be turned off, and the idle and load temperatures will not change much between thermal cycles if at all.
  4. Hei, skal jeg bygge meg en gamerpc for første gang nå til sommeren, jeg har valgt de meste av komponenter jeg vil ha, trenger litt ekspert tips om hvilket kjøler til CPU og hvor stor PSU jeg trenger.

    Jeg har vurdert en Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU kjøler, men det er jo ganske stor og litt tung :/ CPU'n blir jeg å overclocke fra ca 3.2 Ghz til 3.8 Ghz.

     

    Brukte PSU kalkulatoren hos extreme.outervision.com, kalkulatoren mente at jeg trengte en PSU på 1247 Watt, men det hørtes jo jævelsk mye ut.

    Her er handlelisten min: 81340

     

    Hvordan fikk du 1247W? Jeg får 438W når jeg taster inn handlevogna di..

     

    Hvis du vil ha ny kjøler er TRUE, Megahalem, Noctua NH-U12P, Xigmatek HDT-S1283/4 og OCZ Vendetta 2 blandt de aller beste.

    Men jeg skal ha AM3 socket, infoen fra prisguide viser at ingen av de passer AM3, men på AM2 funker det vist.

  5. Hei, skal jeg bygge meg en gamerpc for første gang nå til sommeren, jeg har valgt de meste av komponenter jeg vil ha, trenger litt ekspert tips om hvilket kjøler til CPU og hvor stor PSU jeg trenger.

    Jeg har vurdert en Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU kjøler, men det er jo ganske stor og litt tung :/ CPU'n blir jeg å overclocke fra ca 3.2 Ghz til 3.8 Ghz.

     

    Brukte PSU kalkulatoren hos extreme.outervision.com, kalkulatoren mente at jeg trengte en PSU på 1247 Watt, men det hørtes jo jævelsk mye ut.

    Her er handlelisten min: 81340

  6. Hei, jeg lurte på om noen kunne hjelpe meg med å finne en host som passer for meg.

    jeg vil helst ha windows som OS, vil helst slippe Windows Server os'ene pga. de

    månedlige utgiftene for lisensen..

    Jeg vil ikke betale mer enn 300-400 kr/måned

     

    Dette må jeg ha:

    -Minst 1.5 gb RAM

    -Minst 2.0 ghz cpu(helst 64bit)

    -500gb trafikk /måned, helst mer..

    -100mb linje

  7. GTX295>4870x2>GTX280>4870. Slik kan du jo se på så ser du hva du har råd til. Ville ikke kjørt Windows 7 Beta pga det kan skape en god del problemer med driverne, og har også hørt at om en vis tid så slutter den å fungere, og da sitter du uten OS og må nok slite litt.

    Ok, Har fjernet Asus grafikk kortet, fant ut at det hadde problemer med spill som Age of Conan og Fallout 3, Jeg vil helst finne et grafikk kort som klarer å kjøre nye DX10 spill uten lagg, og uten problemer med å vise forskjellige effekter.

    jeg kan bruke ca 4-4.5k på grafikk kortet, har ikke så mye peiling på grafikk kort så kan dere gi meg noe forslag :p?

    burde jeg satse på å ha mer ram enn effekt/frekvens?

×
×
  • Opprett ny...