Gå til innhold

Zaber

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zaber

  1. er super fornøyd med pcen. PC bråker litt ja, pga det er 3 stille til vifta på pumpa og med meg står den på fullt. men hører ikkje noke spesielt av det når eg har headsete på. bråka noe jævligt med første oppstart(han eg bur ilag med kom inn og lurte på ka i helv**** som skjedde xD). var berre å trykke på stille en gong så vart vifta grei. har ikkje sjekka tempen på cpu under load endå, men ligger på 32 nå.

    eg bestemte meg heller for å kjøpe et cd-rom som eg kobla inn i usb'en (bruker så og sei aldrig cd-rom lenger). var egentlig glad for det, var mye enklere å fikse kablane.

    men ellers lykke til med prosjekte, legg ut bilder når du er ferdig da

  2. fekk hard diskane i posten idag :) etter at dei var sett i var den en liten stund med å rydde opp i kablane og få cpu kjøleren til å passe. men var fornøyd tilslutt. må bestile en sata kable med 90grades vinkel på til ssd og....den rette som er der vart forlang slik at deksle går ikke på.

    post-157005-0-49190100-1340144894_thumb.jpg

    post-157005-0-15171000-1340144921_thumb.jpg

  3. venter berre på hdd til mini-itx gaming pc min no :p no er det berre å få orden på kablane og sette i hdd

     

    specs:

    • gainward geforce gtx 670
    • intel 3570k
    • asus p8z77-i deluxe
    • h80 cpu kjøler
    • corsair vengeance 1600mhz 8gb (lp)
    • silverstone sugo sg08
    • western digital caviar black 1tb
    • corsair ssd force series gt 120gb

    post-157005-0-20919300-1339799763_thumb.jpg

  4. vert sugen på å bygge en mini itx gaming pc en stund nå. så bestillte noen deler idag:

     

    silverstone sg08

    asus p8z77-i deluxe (noen som vet om det er blit released?)

    Corsair H80 cpu kjøler

     

    tenkte jeg skulle gå for gtx680 og, men må nok vente litt til jeg har økonomi til det :p

    noen forslag til cpu, ram, osv?

  5. hei, har et lite(stort) problem. faar feilmeldingen "A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to you computer". haddet dette problemet naar jeg hadde xp saa kjopte meg en win7 cd, men faar det samme problemet naa som jeg har installert win7 og. trudde det hadde noe med at xp var cracket, men tydlig vis ikke. installerte win7 og det saag ut til aa virke knirke frit etter forste dagen. neste dag, etter at jeg hadde installert et spill paa steam ville ikke spille starte saa jeg restarta pcen, og daa funket plutslig ikkje antivirus og det gikk ikke ann aa laste ned nytt, naar jeg provde aa laste det ned paa nytt fikk melding om at det var en feil i nedlastinga. saa kom blue screenen.... men feilmeldingen. noen som vet va som er galt med pcen min...

  6. Har du overklokket? I såfall må du klokke ned.

     

    nei har ikke det, leste en plass at det var noke med harddisken, men den fikk jeg til jul og fekk brukt den i 3-4 uker pga falsk win7 streika, har ikkje gadda aa gjort noe med pc siden det.

     

    tok meg tiden og skrive ned feil meldinga:

    windows cannot install required files. the files may be corrpt or missing. make sure all files required for installation are available, and restart the installation. error code: 0x80070570

  7. Sjekk en annen DVD. En DVD ROM kan feile på DVD selv om CD fungerer.

     

    har provd en anna dvd rom no, og klarte aa starte installasjonen, men naa faar jeg en error opp mens win7 driv paa aa installere "error code 0x0070570". staar noe om kurupt data og styr. aaaaah var mye styr aa installer nytt os :(. noe som har enn mening om hva dette kan ver?

  8. trenge litt hjelp til å huske namnet på en sang, og det har irritert meg en stund, husker musikk videoen, og lurte på om noen vist vilken sang den var ut i frå det jeg husker om videoen.

     

    var en gut som bygde et romskip på rome sit. trur det va noe med at det var en asteroide på vei mot jorden, men han byggde vertfall ferdig romskipet og ødela asteroiden med basketballer.

     

    takker for alle svar

  9. reformaterte dataen min og instalerte win xp med sp3(cracket).(kom ikke sånn blå skjerm første gong etter instelasjonen i begyndelsen der man trykker på sånne forskjelige alternativer, bla nettverkstilkobling) så lurte jeg på hvordan man får internet(bruker kabel, ikke trådløst), er så lengesiden jeg har gjort det at jeg har glemt det. har prøvd "new connection wizard" og "network setup wizard".

  10. Jeg har bestemt meg for å begynne med flyff igjen, og jeg veit ikke hva slags 1st job jeg skal velge, og 2nd job. Har en 66 full int rm, så jeg skal heale/buffe med den hele veien. Har prøvd en del jobber før, merc/blade/assist/bp/rm/acro men vet ikke hva jeg skal begynne på nå :p Har ikke tenkt og benytte meg av cash shopen. Er helst en 1vs1 fyr, og liker å tanke. AOE er jo nice, men i høyere lvler blir det jo kjedelig :)

     

    vist du skulle verre good i både tanking og pvp, ville eg faktisk har gåt bp. vist eg ikkje hunska feil så er det vell runt 35-40 sta, 60-70 dex og resten str. er litt usi8kker på dex pågrunn av huska ikkje ka sette gjedde deg seinare. men kan no gå bj vist det er aktuelt er no op som faen

  11. synnest spille var sykt bra, har berre spillt betaen til nå(pre-ordra) og gadd ikkje å lvle mer en til lvl 13(gidd ikke å spille på NA). spillet virket overaskende bra. var veldig imponert av hvordan en kunne lage personer i spillet, noe som var veldig likt med AoC. man kan lage sitt egent fjes og kroppsform, barre mye mer detaljer her enn hos AoC. synst også combat systemet var ganske bra med tanken på opppbyggingen av dei fett combosane, og mann kan til og me slåst i luften. noe aent som var bra er at man bygger opp en bar med en slags "energi" som man kan bruke til comboa som gjør høy dmg, en kan bygge den opp 4 lvl. man bygger den opp baren med å drepe monster, og disse comboane ser rå ut! etter kvert som man bygger opp gløder personen på forselige måter noe. elles har jeg ikkje komt så lang i storylinen men virka bra, med tanke på at kan ka spille i gammle minner som man har glemt, og ikkje berre se film av de

     

    trur de eneste plassene man ikkje kan fly er i byer og start plassen

     

    har et spm btw hva er den uoffisiele norske serveren på aion :p hadde vert kjekt å spillt på en server med mange norske

  12. Disk Management kan bare gjøre det hvis den andre partisjonen er tom. Dvs du kan kopiere alle filene til en ekstern disk, slette partisjon D:, utvide C:, og så kopiere filene tilbake.

    Alternativt kan du bruke et annet program, det finnes flere å velge i. GParted CD er mye brukt. Men det kan egentlig ikke sies å være trygt for uerfarne brukere, det er mulig å miste data på hele disken.

     

    Vanligvis vil man anbefale folk med en partisjon å dele den i to. I visse sammenhenger kan det være en ulempe å ha bare en.

     

    er det mulig å ta ledig plass frå D og legge over på C'en?f.eks eg tar 10gb ledig plass vekk frå D og legger det inn på C

×
×
  • Opprett ny...