Gå til innhold

medlem-156941

Medlemmer
  • Innlegg

    1 134
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av medlem-156941

  1.  

     

     

     

    Elementære lokale apper mangler fortsatt. Både for banker og reise for å nevne noe.

    Å si at elementære apper mangler er jo bare latterlig. Jeg har akkurat de appene jeg trenger og mer til på min Nokia Lumia 1020 med Windows Phone 8.1.

    Og jeg har det ikke....

    Problemet er jo at Windows Phone ikkje har spesielt mange brukarar i utgangspunktet. Om ein innsnevrer det endå meir, til fylker f eks, blir det brukt mykje pengar på veldig lite. Då dei må utvikle og vedlikehalde endå ein app for ein veldig liten brukerbase.

  2.  

     

    Hva er det folk er redde for? At noen ser selfiene du har lagret? Hva tror folk NSA bruker tiden sin på? ...

    – NSA-ansatte bytter på nakenbildene de stjeler

     

     

    Skal jeg bare ta hans ord for det?

     

    Det er en veldig lett måte å unngå dette på - ikke ha nakenbilder lastet opp i skyen. Og hvorfor skal de sende rundt dårlige nakenbilder når det ligger millioner av bilder tilgjengelig på webben? ...

     

     

    Er det bedre å berre late som ingenting, for så å finne ut seinare at han snakka sant? Det er ingenting/lite å tape på å faktisk tenke litt kritisk av og til, dersom informasjonen viser seg å stemme.

     

    Det er vel eller kanskje litt meir spennande med bilete som ikkje er meint for kven som helst, enn dei som alle kan søke seg fram til.

     

     

     

     

    Hvor i mitt innlegg sier jeg at det er greit? Det er ikke en holdning jeg har, det er realitet og forhåndsregler. Hvis det virkelig er så fritt fram for USA og se filene dine, OG så allment kjent, så kan du jo bare la være å skylagre nakenbildene dine? Det er ulovlig å stjele, men du legger ikke igjen mobilen din på offentlige steder, gjør du vel?

     

    Og apropos naivitet og skepsis, gi meg noen troverdige kilder og beviser som faktisk backer det Snowden sier. Hvorfor skal jeg stole på en fyr som prater piss om landet som kastet han ut og ønsker han død?

     

     

    Som sagt i innlegget over, den holdninga kan du ha til kva som helst. Er x et problem? Gjer y, så har du ikkje problemet lenger.

     

    Hadde Snowden faktisk prata piss, trur eg ikkje USA hadde vore så ivrige på å få han tilbake. Om USA hadde hatt sitt på det tørre, og Snowden berre hadde spredd løgner, hadde nok det kome fram for lenge sidan. Det har vi endå til gode å sjå.

     

     

     

    Feil, feil og atter feil.

    Vi har vist i mange år at NSA har overvåket folk, men det som Snowden avslørte er ikke at de overvåker forbrytere og terrorister men nettopp lovlydige folk. Alle lovlydige folk.

     

    Det sier seg selv at man ikke legger sensitiv informasjon eller nakenbilder av seg selv på en nettskytjeneste. Enten det er Dropbox eller Spider Oak.

     

    Og hvem i NSA har interesse av mine familiebilder?

     

    Dropbox har over 300 millioner brukere. Det sier seg selv at sjansen for å bli overvåket, at NSA skal kikke på akkurat dine private bilder, er ekstremt liten. Det jeg ikke skjønner er at du og flere andre her inne tror dere er så jævlig interessante for NSA. Og uansett, skulle de slumpe over dine bilder, hva skulle tilsi at de skulle feste seg ved akkurat disse? Med mindre du har et bilde der du poserer sammen med Osama Bin Laden, eller et manipulert bilde av at du skyter Obama (men er man så gal at man faktisk lager et slikt bilde, så er man uansett ustabil og bør bli sjekket ut).

     

    Se meg gjerne som naiv om du vil det. Jeg ser det heller som at jeg har et avslappet forhold til verden og ikke gidder å bekymre meg om ting som ikke kan skade meg eller andre enn de som fortjener det (kriminelle).

     

    Og Snowden? Han lever nå på at han avslørte noe stort en gang i tiden, og nå tror alle på alt han sier, selv om han ikke har dokumentasjon på noe av det. Det meste av det er bare mistanker, rykter og kanskje direkte løgn for å holde seg i rampelyset. Og uansett om Dropbox har dårligere sikkerhetsrutiner enn Spider Oak, hva skulle tilsi at NSA har full kontroll over de?

     

    Igjen, kanskje jeg er naiv. Men kanskje dere legger for mye i hva denne mannen sier, er for lettskremte eller bare tror det verste om verden. Skyldig inntil det motsatte er bevist.

     

    Uansett, hva har jeg på Dropbox som myndighetene kan ha interesse av da? Så lenge man er lovlydig så har man ikke noe å skjule.

    Fuck off.

     

    Veldig utfyllende innlegg. Takk for en grundig forklaring på at jeg skal "fucke off". Gud, så seriøs du er :rofl:

     

     

    No er det ikkje ein faktisk konkret situasjon det går på, men heller prinsippet om at det ikkje skal vere mogleg å ha slik tilgang. Sjansen for at dei ser akkurat mine bilete er liten ja, men den er der.

     

    Såvidt eg veit, har det ikkje kome ein einaste uttalelse, eller eit einaste bevis som taler for USA/NSA endå. Gjentatte gonger derimot, har det kome fleire og fleire bevis mot dei. Gjett kven som kjem ut som truverdig, då.

     

     

     

    Igjen, kanskje jeg er naiv. Men kanskje dere legger for mye i hva denne mannen sier, er for lettskremte eller bare tror det verste om verden. Skyldig inntil det motsatte er bevist.

    Allikevel har du ingen problemer med tanken om at noen (her NSA) behandler deg som om du var skyldig.

     

    Greit å ha det avklart, liksom.

     

    Så lenge jeg ikke har noe å skjule, så gjør det meg ikke noe. Fordi man i dagens samfunn er uskyldig inntil det motsatte er bevist.1 Og blant mine filer er det ingenting som skulle kunne bevise noe som helst. Jeg har ikke fått noen beskjeder, eller spørsmål fra NSA, så jeg føler meg ikke akkurat mistenkt for noe heller.2

     

    Og som sagt, sjansen for at de faktisk ser på akkurat mine bilder eller dokumenter er ekstremt liten.

    Hva gjør akkurat deg så viktig, som gjør at de må se på dine filer? Har du noen plager med at det potensielt er en 1:1.000.000 sjanse for at NSA sjekker ut akkurat dine filer?3 Det er en mye større sjanse for innbrudd hjemme hos deg selv, og at kriminelle stjeler en datamaskin eller fysisk medie med sensitiv informasjon som de kan misbruke.

     

    Selv har jeg opplevd å få telefonabonnementer oppført i mitt navn, antakeligvis på grunn av at en av de som roter rundt i søppelet i bakgården har funnet et papir med mitt fødselsnummer. Men så langt har ikke NSA gjort noe som helst som gjør mitt liv mer vanskelig.4

     

    Og som sagt, det er kun en påstand fra Snowden om at Dropbox kan dele informasjon med NSA om de vil. Les den setningen en gang til.5

     

    Men de fleste her inne går totalt bananas og leser det som at han kan dokumentere at de deler all informasjon de har med NSA. Krisemaksimering på høyt nivå.6

     

     

    1. Yeah right

    2. Trur du scenarioet vi no er i ville vore realistisk om dei skulle gå rundt og spørre/avhøyre alle?

    3. Igjen, det er prinsippet det går på.

    4. Veit du det?

    5. Det er påstand mot påstand. Det har og kome fram at selskap har blitt tvunge til å utlevere informasjon, eller at dei glatt har blitt med, uten motstand. Har du forresten høyrd om føre-var-prinsippet?

    6. Det er ingen som veit faktisk omfang av overvakingssituasjonen akkurat no, anna enn eit fåtal personar. Konsekvensane kan vere både større og mindre enn det vi kanskje forventer. Mtp kor digitalt samfunnet har blitt i løpet av dei siste 10 åra, kan det potensielt eskalere hinsides fort, og plutselig er det ikkje mykje vi kan gjere lenger.

    • Liker 1
  3. Noen som har erfaring med disse portable power/ladebankene? Helst disse uten noe merke, de kinesiske.

    Noen som har noe sånt, er det bra eller er det sånn som slutter å fungere fort?

     

    Generelt sett bør ein styre unna alt av elektronisk tilbehør fra Kina, spesielt dei uten merker. Det er som regel ein grunn til at ladarar og batteri koster det dei gjer.

  4.  

    Jeg synst Momentum er blant de peneste hodetelefonenne i den klassen, ser ikke like tacky og plastic fantastic ut som alt annet, men dette er jo en smaksak.

     

    Med en vekt på 190 gramm og memory foam sammen med utrolig mykt skinn på øreputene er de nok blant de mest behageligge hodetelfonenne jeg har hatt i mitt eie. Har dog hørt at folk med store ører kan slte litt mer med comforen.

    Men de er jo latterlig dyre!. :thumbdown:

     

     

    Du får absolutt det du betaler for :)

  5.  

     

    Heroes of Newerth har nøyaktig samme businessmodell som DOTA har.

     

    Men de har ikke hatt det hele tiden, først var spillet 100% pay-to-play, så ble det pay/free hvor folk KJØPTE heroes på early access og SÅ, det siste året, har de gått over til free-to-play.
    Og? Per dags dato har de nøyaktig samme businessmodell som DOTA2.

     

     

    Poenget er vel at HoN har gått gjennom forskjellige "stages", som har påvirka balansen og lojaliteten til dei som spelte det. Eg kjøpte HoN for et par hundre kroner då det var betalingsmodell, men slutta då det vart mikrotransaksjonar.

  6.  

    Et kjapt google søk viser at Z1 og Z2 har apt-x.

    Oi. Takker for det. Hvorfor i huleste har ikke jeg funnet ut det? Uansett takk for svaret, men jeg skal nå bytte fra Z1 som jeg forøvrig har vært veldig fornøyd med, bortsett ifra skjermen. Trenger en som er bedre å se "film" på i varierende lys. Synes Z1 skjermen blir for mørk. Bruker MX player.

     

     

    Om du er fornøgd ned Z1, koffor ikkje gå for Z2? Den har veldig mykje betre skjerm enn tidlegare modellar fra Sony.

  7. No er vel First Price-sjokolade nesten berre sukker då, kan ikkje sei at den er veldig god. Billig brus er noko av det verste eg veit :p

     

     

    Er så drit at når det endelig er helg, har eg ikkje anna å gjere på enn å surfe uten noko mål og meining... Musikk hjelper litt då.

×
×
  • Opprett ny...