Gå til innhold

RattusNorvegicus

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RattusNorvegicus

  1. Skaff deg PC gutt :)

     

    Joda.. Det er selvfølgelig også en løsning..

     

    Bare lurte på om mange andre sliter med det samme? Enkelte ganger så kan jeg spille 2-3 timer uten problemer mens andre ganger får jeg screenefreeze kanskje 10-15 ganger på en time.. Kunne derfor vært interessant å høre med andre..

    Et lite Google søk avslører at dette er et problem som DICE/EA ikke vet hvordan de skal løse.. Men de jobber med saken.. Så forhåpentligvis vil det være spillbart igjen om noen uker eller noe sånt !

  2. Hei!

    Jeg vet ikke om denne tråden på noen som helst måte fortsatt er aktiv, men jeg står nå med et dilemma.

    Kort oppsumert er min skadehistorie med kneet som følger:

     

    - For 7 år siden røk jeg korsbåndet i kneet. Legene valgte da å ikke operere. Etter 1 år med fysio og opptrening var jeg tilbake på fotballbanen. Har i perioder slitt veldig med hevelser og smerte, men så på dette som normalt.

     

    - For omtrent 4 år siden fikk jeg en bøttehankskade.Denne må selvfølgelig opereres og jeg ble operert av OUS ca tre uker etter skaden. De klarte ikke å si menisken og måtte derfor klippe.

     

    - Etter den operasjonen har jeg slitt med at jeg har hatt småvridninger i kneet som har ført til hevelser og sykemelding i et par dager. Disse har forekommet 3-4 ganger i året.

     

    - Jeg har også slitt med smerter litt av og på, men har fortsatt tenkt på dette som normalt med et såpass ødelagt kne som det jeg har.

     

    - For i overkant av en måned siden fikk jeg en skikkelig vridning i kneet. Mye verre enn det har vært noen av de andre gangene. Etter røntgen, MR og diverse undersøkelser har legene nå sett at det er store mengder med slitasje i kneet. Mye mer enn det burde være for en såpass ung som meg (26 år) og såpass kort tid etter skaden. De har derfor nå foreslått å operere inn et nytt korsbånd i håp om at dette kan begrense slitasjen og at jeg kan ungå et protese kne før jeg fyller 40.

     

    Problemet og dilemmaet mitt nå er at de kan ikke garantere at dette korsbåndet hjelper mot slitasjen. Jeg fungerer bra uten korsbåndet, men de mener at et nytt korsbånd vil skape mye etterlengtet stabilitet i kneet og dermed nærmest eliminere disse vridningene jeg opplever meg gjevne mellomrom. Håpet deres er at ved å stabilisere kneet vil de også minimere den videre sltiasjen på kneet. MEN en slik operasjon kan også bety mer smerter og i verste fall et kne med mindre funksjon enn nå.

     

    Det jeg trenger råd til er hvorvidt en slik operasjon er verdt det? Legene sa at dette var helt opp til meg nettopp på grunn av at de ikke kan garantere noe. EN korsbåndsoperasjon krever jo mye arbeid og opptrening for å komme seg etter.

     

    Jobber som pedagogisk leder i barnehage så en eventuell operasjon betyr også et langt opphold fra jobb.

    '

    Håper noen folk der ute kan komme med noen tips, råd eller eventuell innsikt !

  3. Heisann,

     

    jeg vurderer denne telefonen sterkt etter at min fantastiske Motorola Milestone har bestemt seg for å slitne noe inni granskauen.. Den har store problemer med samtaler, jeg hører ikke andre og de hører ikke meg .. så jeg vil veldig gjerne ha en telefon med fysisk tastatur og med den norske garantien, slik at hvis noe lignende skjer igjen sitter jeg ikke der med skjegget i postkassa.. Her kommer Desire Z inn

     

    Jeg har et par spørsmål, sitter tastaturet så løst som folk sier eller er det kun i ekstreme vinkler den "faller" ut av seg selv?

     

    Overclocking.. hva er dette egentlig (sorry min ignoranse)? Er det noe som gjør telefonen veldig mye bedre eller er det kun for "ekspertene" ?

     

    Og hvordan er generelt inntrykket til folk nå etter en liten stund?

  4. Ok etter å ha lest litt rundt i denne tråden er det to ting jeg lurer på..

     

    Hva er egentlig overlock og root? Er dette noe man må gjøre for å benytte seg av betalingsapplikasjonene i androidstore med denne telefonen?

     

    Er absolutt interessert nok til å drive å lese litt guider rundt på nettet og sånn så om det er anbefalt hadde jeg satt stor pris på om dere pekte meg i riktig retning..

  5. Etter enda mer tenking i sola her i Italia har jeg kommet fram til at jeg nok kommer til å gå for Milestone/Droid framfor å vente.. Jeg trenger en telefon rimelig kjapt (iløpet av en måned) og en mye stivere pris på toern gjør at den nok hadde måttet vente type 3-4 måneder for en "fattig" student som meg..

     

    Da bestiller jeg Milestone så fort ferien er over og driver for tiden å planlegger hvilke programmer jeg skal laste ned og den slags.. Forslag tas imot med stor takk!

     

    Takk for inputten -Lasse!

  6. Hei!

     

    Jeg skal etter sommeren (midten av august engang) kjøpe meg en ny telefon og da jeg tidligere har prøvd Iphone og kommet fram til at den ikke er noe særlig for meg har vaglte falt på Motorola Droid eller Milestone om du vil..

     

    Det jeg lurer på er om det er noen vits i å kjøpe denne telefonen nå? Ryktene sier jo at Droid II er rett rundt hjørnet.. Men hva menes med rett rundt hjørnet? Septemer ? Slutten av august? Og lanseres den kanskje kun i Usa i starten og det tar en stund før den kommer hit til Europa?

     

    Spørsmålet mitt er vel om jeg skal bestille Droid eller vente på 2'ern ?

  7. Heisann,

     

    har søkt litt rundt på internett, men har enda ikke funnet noe svar som gjør at ting blir bra igjen.

     

    Har hatt PS3 siden januar og helt fram til ikveld da jeg skulle sette emg ned for å sen film med dama så har jeg ahtt lyd. Nå er den helt borte. Hundre prosent borte.

     

    Er det noen av dere som vet hva jeg kan gjøre? Sender lyd og bilde via HDMI og har som sagt fungert perfekt fram til nå

     

    sjekkk innst + kabler kanske?

     

     

    har sjekket, dratt ut, puttet inn igjen, resetet alt igjen.. må liksom være noe jeg ikke har sett men..

  8. Heisann,

     

    har søkt litt rundt på internett, men har enda ikke funnet noe svar som gjør at ting blir bra igjen.

     

    Har hatt PS3 siden januar og helt fram til ikveld da jeg skulle sette emg ned for å sen film med dama så har jeg ahtt lyd. Nå er den helt borte. Hundre prosent borte.

     

    Er det noen av dere som vet hva jeg kan gjøre? Sender lyd og bilde via HDMI og har som sagt fungert perfekt fram til nå

×
×
  • Opprett ny...