Gå til innhold

JonM-

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JonM-

  1. Restokin/Warrior vs. Hunter/Druid?

     

    Jeg blir deprimert.

     

    Er de gode nok er det nesten ingenting du kan gjøre. De har alltid muligheten til å sette opp nok CC til å summone et nytt pet og druiden går aldri oom. Eneste muligheten jeg ser er en lucky chain med macestun og hard assist fra druiden din på deres druid. Men det er en skikkelig counter comp for dere.

  2. Rampage er ikke akkurat noen noob battlegroup. Det er en grunn til at to lag fra rampage transferet og gikk rett til 1. plass på cyclone i 5s. Kvaliteten i 2v2 er også meget bra, kan ikke akkurat uttale meg om 3v3 da jeg aldri har spilt det high rated. Har inntrykk av at rampage er blant de bedre battlegroupene, selvsagt er det ikke cyclone, men allikevel.

  3. The damage reduction from a critical strike is capped at 25%, which equates to 492.5 resilience at level 70. However, there is currently no cap on DoT reduction or critical strike chance reduction.

     

     

    Capper ikke resi på 493? Eller er det gjort nye beregninger? Jeg snakker altså om - crit % delen av resilience.

     

     

    Det hjelper å lese tråden man poster i.

     

    Korrekt at det faktisk var det jeg spurte om selvom jeg formulerte meg knotete. Grunnet til at jeg spurte om det var gjort nye beregninger var pga PCTs utsagn.

     

    Si ifra til ham at resi capper på 484 da :)

     

    Det hjelper å lese tråden man poster i, baghera.

  4. Selvsagt er combo og gear en viktig del, men det forklarer fortsatt ikke hvorfor noen la oss si mage/rogue teams er på 2500 mens andre, med omtrent like godt gear er på 1800. Der er det nok dessverre skills som reaksjoner, finmotorikk og teamplay som spiller inn.

    Det samme kan forresten sies om PvE. :)

    Japp, og påstå at PvE ikke krever skillz er å vise alle sin egen uvitenhet. Ja, encounteren er scriptet, men de er ikke nødvendigvis enkle av den grunn. Å derimot hevde at PvE er noe mer forutsigbart en PvP kan jeg være enig i. Men, begge deler krever ferdigheter. Om ikke PvE krevde ferdigheter kunne hvem som helst brukt 1 måned på å geare seg litt opp og gått og tatt KJ da? Neppe.

  5. Så en film av lock rogue rogue på 2.3kish. Har selv prøvd det til rundt 1850. Krever sjukt nice kommunikasjon og tuning for å funke, MEN med mye tuning kan man slå nesten hva som helst, kanskje foruten 2xHealer + x.

     

    Edit: Har glemt hva filmen heter, og orker ikke bla den opp igjen :p

  6. Druid/Lock er bra ja, men det slår ikke restokin/rogue. Om druids er restokin går de aldri oom nok til at en lock kan drepe dem eller partneren.

     

    Druid/lock kan heller aldri tape mot restokin/rogue, fordi med cyclone+fear har du gode 30 sek med CC når trinkets er down, add roots og du har en eid rogue. Warlockens druid vil kunne drikke omtrent på kommando og man ender med en evighetsmatch.

×
×
  • Opprett ny...