Gå til innhold

espenae

Medlemmer
  • Innlegg

    332
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av espenae

  1. aldri mer gamestop! forhåndsbestilte der en uke før spillet kom, gikk å hentet det samme dag som det kom ut, alt gikk ok, borsett fra en ny dude de hadde sotte aleine på kvelds vakt, såå han måtte ringe sjef elns og tok sin gode tid for å finne og gjøre alt klart til eg kunne få det.

    kom hem kjørte første løp og alt var bra helt til den cd2 skulle innstalleres. då kom det som dåkkar sikkert har hørt før at kan ikke innstallere 01-05 bil pakken.

     

    så gikk opp i dag etter skolen tok med det eg hadde fått og skulle klage/bytte. først trudde ikke han duden på meg, så han stod i 20 min å googlet på det, selvom eg hadde sakt at eg har leitet på nettet og funnet flere som har samme problem og har fått byttet. men han måtte google selv, så kom han opp med løsninger som å innstallere en og en pakke, samtlige hadde eg prøvd. så sa eg at det var nok en dårlig cd eller noe lignende som har hendt, og spurte om det ikke bare gikk ann å bytte cd eller lignende. etter mye om og men så sa han jo de kunne prøve det, så tok opp spillet og den "kviteringen" eg hadde fått av han nye duden, men det var ikke nok for var bare forhåndsbestillings infoen, "den hvite lappen" men var jo alt eg hadde fått så stod å diskuterte med han, men han bare sa eg måtte prøve en kompis sin cd det var det eg kunne gjøre. sa ga meg å tenkte eg kansje faktisk hadde fått den kviteringen, men har no leitet over alt men finner ingenting. så eg har betalt 700 kr for noe som ikke funker, og heller ikke fått skikkelig kvitering. flott. skal eg liksom kjøpe en bil som bare funker når det ikke regner også skal de si eg får låne en annen fordi de har ikke gitt kviteringen.

  2. Har ikke opplevd dette selv, men nå har jeg standard versjon, ikke LCE.. Men har lest en plass om at det er flere som har opplevd dette, skal se om jeg klarer å finne ut hvor jeg leste det. Husker heller ikke om det gjalt LCE versjon spesielt..

    lest det på forzamotorsport.net

     

    men er ingen som har noen løsning og turn 10 kommer ikke ut med noe. frusterende, vet ikke om eg skal levere inn spillet igjen eller å vente på eventuelt update? eller turn 10 går ut med noe

  3. heey, kjøpt forza 4 lce. alt visrker som sjarm utenom den 2001-2005 bil pakken på cd 2. kommer "could not innstall contet" ish greie. ser flere har problemet, men har ikke sett noen i norge? irreterer meg mye for går glipp av en del ferarrier og bl bmw e46!

     

    har prøvd å innstallere fra hoved meny, prøvd å gå inn på biler og innstallere derfra når det står de befinner seg på disk 2.

     

    noen andre som har dette problemet?

×
×
  • Opprett ny...