Gå til innhold

mjo101

Medlemmer
  • Innlegg

    337
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mjo101

  1. Audi, audi, audi, audi!!!! 3 literen i audien er en fantastisk artig motor å kjøre! drar bra og kassen veksler kjapt og smidig! Min mor og stefar kjører allroaden med denne motoren og 4x4 systemet til audi er helt supert på vinterføret! finner ikke en bil som greier å holde følge med den opp på fjellet når det kommer til veigrep kombinert med motor.

     

    kjøp heller en litt eldre bil og få noe ikke absolutt alle i gaten har! det kryr jo av passat! Etter min mening blir det for dumt å svi av 570 000 kr på en bil som ikke skiller seg ut fra de som koster 250 000 kr!

     

    Har du sett på bmw 5 serie xdrive btw?

  2. Hei!

     

    Er det noen som har erfaring med lakkverksted i bergen ?

     

    Har en forskjerm og to sidekjørt som skal lakkeres i bilens farge og vil ha det best mulig gjort, men helst ikke så altfor dyrt.

     

     

    Eventuelt er det noen som har peiling på hva det koster å hellakkere en bil ? er snakk om en 95 mod bmw e36 stasjonsvogn

  3. Hei.

     

    Har en Mazda 323 som nå begynner å bli litt i det slappeste laget og har lyst på en litt nyere bil med bakhjulstrekk.

    Bilen må være litt sportslig samt ha minst 150 hk, og ikke koste mer enn 60 000 kr.

     

    Den må se relativt bra ut å.

     

    Takker for svar på forhånd..

  4. Hei

     

    Har selv et fra biltema. har det største singelrøret på en mazda 322 1,8. Jeg syntes den har fått en utrolig grom lyd. er ikke noe sjenerende støy inni bilen, men ruller du ned vinduene hører du en fantastisk lyd syntes jeg da.. bare synd det ikke er så stor motor som det høres ut =P Anbefaler deg å kjøpe et! du kommer ikke til å angre hvis du liker litt gromlyd..

  5. Hei.

     

    Sto ifjor for det samme valget som du skal ta, skulle ha en bil til maks 15 000 til å øvelsekjøre med, samt til jeg har fått lappen, endte da på en mazda 323 1,8 glx ba som jeg fikk billig av en bekjent med bilbutikk.. denne går enda og har vert helt perfekt til formålet. bruker ikke særlig med bensin, og går egentlig relativt greit for å være en gammel japse. god kvalitet og utrolig god å kjøre trass alder .

     

    Anbefaler å kjøpe en mazda 323, dette er relativt undervuderte biler etter min mening !

  6. Hei.

     

    Var på vei hjem fra jobb natt til lørdag da mopeden stoppet, hadde ikke hatt noe særlig turtall på den.

    Da den stoppet merket jeg at den var ganske så tom for olje, men da skulle jo den ha lyst i speedometeret, så har nok ikke tenkt over det da. Så nå står den der da, virker ikke som den får noe kompresjon i det hele tatt.

     

    Er den skjært ?

    Finnes det en billig, enkel og rimelig rask måte å få dette fikset på ? Ser helst ikke å gå til verksted med den, for da blir jeg uten sykkel såpass lenge.

     

    Sykkelen er en 08 mod yamaha tzr.

     

    Håper det er noen her som har et godt tips til meg om hva jeg kan gjøre ..

     

     

    Takker på forhånd for alle svar.

  7. Minicruise? Color Line har noen cruise med Color Fantasy og Magic som ikke koster skjorta heller. Eller fallskjermhopp? Dykkekurs? Gavekort til kjøreskole for å ta MC-lappen?

     

    Tenkte litt på det, fallskjerm tror jeg han hadde død av, livredd for høyder, dykker kurs har han og mc lappen tok han ved 40 års krisen.. så lurer litt på om jeg skal kjøpe noen konsertbilletter til favoritt bandet hannes eller noe ?

     

    Favorittbilen hans fra 70-tallet. Instant win!

     

    Det var egentlig et ganske godt forslag hadde det ikke vert for at han handlet favoritt bilen sinn for 2 år siden, en 1970 mod cadillac deville cabriolet.

    Kanskje jeg kunne gått sammen med søskene mine å sponset han med et nytt intriør til denne da det begynner å bli slitt å han snakker om å bytte det ut.

     

    Kunne det vert noe ?

  8. Halloen alle båtfolk =)

     

    Båten er solgt etter mye frem og tilbake med innbytte osv.. Så nå er gamlingen på jakt etter en åpen båt mellom 40-50 fot. Maks pris blir satt til 2,6 mill.

    Er litt på jakt etter folk som må selge så båtene selges kanon billig.

    Kanskje hvis vi ikke finner noe bra nå er det greit å vente til etter sommeren kanksje flere kupp er ute tilsalgs da?

     

    Båten må være av et kurant merke som Princess, fairline, og sunseeker.

     

     

    Håper på at kanskje dere finner noe som er bra til en "vinterpris"

     

     

    Takker for alle svar :)

  9. Den har nok turbo, det er så selvfølgelig at ingen gidder og nevne det engang. Skal du ha sugediesel i Norge så må du vel ned på det kjipeste av det kjipe i varebiler, selv der er det vanskelig og finne.

     

    Det var det jeg å mente. Greien begynte med at vi var ute å kjørte faren hannes sinn e klasse, så begynte vi å snakke om turbo, og han sto på sitt om at det ikke var turbo, mens jeg står på mitt om at det er nødt til å være turbo i den !

  10. Hei.

     

    Gamlingen har fått tilbud på innbytte av en 06 mod Windy mirage. Båten skal vist være strøken og gått rundt 200 timer.

     

    Så spørsmålet mitt er : Er dette noe bra båt i sjøen ? Han må ha en båt som kan gå strek på gjerne 3 timer av gangen. så er båten en komfortabel cruiser til dette?

     

     

    Takker for svar på forhånd !

×
×
  • Opprett ny...