Gå til innhold

worthy

Medlemmer
  • Innlegg

    496
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av worthy

  1. Hvordan er Boxee? Eget OS? Kjører du Netflix via nettleser der?

     

    Det fungerer utmerket, de har da egene "apper" som alt mulig annet som da Netflix kjører igjennom - Nå er jeg ikke sikker på hvilket OS Boxee kjører men det begynte vel som XBMC(?) - Samtidig støtter det alt av filformater så jeg bruker det til å avspille andre ting i husstanden også - muligens de best brukte pengene på evigheter for min del.

    Uff, "apper" :p Syntes nå websider fungerte utmerket. Litt rart at jeg i 2012 må kryssa fingra for at tjenesten fungerer i en nett leser syntes nå jeg...

     

    Gratis med spotify!??!?!?!? :dribble::omg:

    ... ut året :)

     

    Men som Spotify kunde selv, så er det jo et trekkplaster for å teste ut!

     

    Nå skal det sies at jeg ikke har hatt noe probleme med den "appen" og generelt ingen andre av Boxee sine "apper". Men jeg mener at man får kjørt det igjennom browseren via Netflix sin egen hjemmeside. :)

  2. Hvordan er Boxee? Eget OS? Kjører du Netflix via nettleser der?

     

    Det fungerer utmerket, de har da egene "apper" som alt mulig annet som da Netflix kjører igjennom - Nå er jeg ikke sikker på hvilket OS Boxee kjører men det begynte vel som XBMC(?) - Samtidig støtter det alt av filformater så jeg bruker det til å avspille andre ting i husstanden også - muligens de best brukte pengene på evigheter for min del.

  3. Så da har jeg anskaffet min første håndholdte siden Gameboy Color, er sikkert en del DS spill jeg muligens burde ta en titt på, spiller forøverig det meste, men tips på inboxen taes imot med et stort smil!

     

    Forøverig utrolig imponert over den saken, dog nå har jeg da bare Super Mario Land 3D, men er imponert som fy.

  4. Begynt å streame igjen etter en god stund med fravær, spiller for det meste alt mulig rart og det går vanligvis i Engelsk når det kommer til språk.

     

    http://www.twitch.tv/w0rthy

     

    Har også follow på dere to andre koselige mennesker, slik at jeg kan sjekke ut når dere streamer :). Forøverig tenkte jeg at det skulle bli en stund fremover med Darksiders 2, tar gjerne en prat om noen popper innom.

  5. Bestilte det som tydeligvis omtales som the red haired stepchild i den tråden 32VD, ble sendt fra multicom i dag, så regner vel med å ha den i morgen.

     

    Grunnen var enkel - jeg kan bare bytte HD til en SSD og sette på mer ram, den lille ekstra tykkelsen er nok ikke akkurat all verden.

  6. Slimen er så fantastisk mye bedre enn førstegenerasjonskonsollen. Ble en renessanse for meg å få min slim tidligere i år etter at jeg knapt hadde orket å spille 360 på halvannet år. Nå er den min mest brukte konsoll igjen :thumbup:

     

    Jeg har hatt min 1-gen konsoll helt til Star Wars-slimen ble annonsert, den er nå i hus og er latterlig hvor stille den er kontra min gamle traver, og atomkraftverket blir ikke like varmt eller.

  7. Har da testet den litt nå, spilte blandt annet fifa i 3 timer og så på noen filmer. Fantastisk TV uten tvil, og input laggen er så og si none existent. Etter jeg fikk den kalibrert etter rommet den står i ble den helt utrolig.

     

    Har enda ikke sett noe til "green tint" problemet, så mulig jeg er en av de som er superheldig og har fått et sett som ikke sliter med dette.

     

    Ellers er det vel ikke så mye å si, kan jo komme tilbake når jeg får brukt den enda mer. Men hittils er jeg ganske fornøyd.

  8. Gratulerer med nytt tv da! Om du skulle være så uheldig å få en som sliter med grønn stikk i bildet så er det bare å bytte til du får en som er iorden. Stå på krava! :)

    Og ja det blir på dem fleste skjermer helt elendig bilde i game mode...men da slipper du jo å tenke på slikt siden du gikk for plasma!

     

    Takker, kommer vel i morgen. Leste på Panasonic sine UK sider at de har funnet feilen og man skal bare ta direkte kontakt med dem om det skulle oppstå. Men har ikke merket noe hos min bror enda, mulig at han bare er veldig heldig som alltid.

     

    Hørt at THX mode er å anbefalle selv om du spiller, vet du noe om dette?

  9.  

    Den responstiden er ikke reel og tar for seg G2G ms om jeg ikke tar feil, og ikke input lag. Ente opp med en VT30 ettersom jeg satt å spilte på broderns og ble forelsket.

     

    Kjenner meg ikke igjen i "helt jævlig å se på". Jeg spiller Fifa 12 og CoD:MW3 (PS3), og ser absolutt ingen forskjell på min 46" Samsung D6505 om Game Mode er av eller på. Stor forskjell i input-lag, men grafikken ser man ikke no forskjell på.

     

    Testet i butikkene og synes det ble utrolig pikslete og grusomt å se på. Nesten på nivå med min elgamle Thompson TV.

     

    Dette gjaldt da 8000 serien til Samsung og EX serien til Sony vel og merke. Grusomme med gamemode.

  10. Mange har anskaffet seg plasma etter å ha hørt at innbrenning er borte. Så kommer altibox og stapper dekoderne inn i alle hus. Mange eldre synes det er så fint med åpningsmenyen siden den har radio og nyheter som surrer og går. La en altibox åpningsmeny står på 12 timer i døgnet så kan vi diskutere om plasma ikke er noe problem lenger. PlasmaTV dødar #1! Har også jobbet i TV butikk, og vi hadde 20 Plasma-TVer utstilt. Fast rutine på å slå dem på litt før 10 når vi åpner, så surrer og går de på f.eks NRK til stengetid. 8-10 timer hver dag med NRK logo. Ikke en eneste som ikke er brent inn NRK logo, og ikke et vaskeprogram har klart å fjerne det. Og det er hele spekteret fra billige til dyre og alle merker.

     

    Bare så surt at de fleste LED sliter med godt over 60ms når man ikke har på gamemode som gjør bildet helt jævlig å se på, hvertfall i de fleste tilfeller.

  11. Heisann

     

    Da er det vel ikke så mye mer å fortelle egentlig. Men om noen har noen erfaringer med TV'er de spiller mye på så del dem gjerne!

     

    EDIT:

    Så litt på denne http://www.komplett....sku=637913#info for eks. Ettersom jeg har hørt at det "skumle" ved burning på plasmaer skal visst være nesten over.

     

    Mye tv for pengene der slik og perfekt til spill siden plasma skjermer har 0 input lag som mange lcd skjermer har idag. Dette med innbrenning er noe som ikke er et problem lenger i samme grad som tidligere. Rimelige plasma skjermer kan ha endel image retention eller midlertidig innbrenning, dette er noe som går bort etter alt ifra noen sekunder til minutter alt avhengig av kvalitet på tv og hvor lenge det faktisk har hatt samme bilde.

     

    Om det er pc du skal bruke på tv og du skal bruke den til å surfe på osv så ville jeg heller gått for lcd.

     

    Men om du har planer om å bruke mer penger som fks det Sony tv så er det jo plutselig mye mer å velge blant....har ikke testet det Sony tv så kan ikke si noe om det dessverre.

     

     

    Det jeg egentlig tenker mest på er at jeg kan komme til å spille i 5-6timer i strekk. Og derfor som sagt skeptisk til plasma. Men samtidig så kan jeg bruke opptil 10k på TV så vet ikke om det finnes noen plasmaer der ute som er mer "safe" enn andre?

×
×
  • Opprett ny...