Gå til innhold

worthy

Medlemmer
  • Innlegg

    496
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Blogginnlegg skrevet av worthy

  1. worthy
    Campaign modusen er jo ikke direkte en ny historie, men du får se historien fra en annen vinkel kan man vel si. På papiret høres det veldig bra ut og det er forsåvidt også greit gjennomført. Men jeg tror nok at en del vil føle at dette er Rainbow Six Vegas 1.5. Men de har pusset på spillet så de fleste "hick-ups" fra Rainbow Six Vegas er borte, samt de har endelig gitt deg muligheten til å sprinte!
     
    Gameplayet er helt likt som Rainbow Six Vegas, du gjemmer deg titter litt fram for å skyte en slemming for å så reloade og bevege deg til neste checkpoint. Eneste forandringen som kommer inn er når det er gisseldrama på høyt nivå der du må være litt mer diskre. Taktisk så er det jo ikke akkurat det mest avanserte, men det underholder de aller fleste som liker FPS spill. Dog, spillet er ikke akkurat enkelt til tider og kan noenganger virke som at det kjemper mot deg. Små irriterende ting som at fiender plutselig spawner rett forran ansiktet ditt for å så gi deg en skikkelig salve kan bli utrolig kjipt i lengden.
     
    Co-op er vel det beste med hele spillet etter min mening, endelig får du med deg AI'en når du spiller co-op, men det har sine feil det også, for eksempel at man har evig med respawns så lenge en av spillerene holder seg levende, at det er bare spiller nummer en som får lov til å styre AI'en, selv om man får lov til å tagge fiender som spiller nummer to men han snakker selvfølgelig ikke ettersom han tydeligvis er stum.
     
    Utenom co-op har jeg dessverre ikke testet så mye online, men liker man R6 Vegas online tenker jeg det går i samme duren her også.
     
    Alt i alt er det et helt greit spill i mine øyne.
×
×
  • Opprett ny...