Gå til innhold

Eristoff

Medlemmer
  • Innlegg

    76
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eristoff

  1. Jeg bryr meg ikke om xboxlive, spiller bare. Men skulle så gjerne ha sett film på den , slik som jeg gjorde med den gamle xboxen. Er så lei av en tjukk VGA+lyd kabel fra pcen gjennom stua og til tven :(

     

    Må vell være noen andre med samme problem? Ser på nettet at jeg kun må ha høst oppdateringen 06, og den har jeg jo. Jeg oppdaterte den sist med lara underworld.

  2. Ja jeg har deaktivert media share i wmp og aktivert det i TVersity.

     

    Alt virker som det skal, men får bare ikke spille dem på XBOXen.

     

    Har prøvd å streame uten TVersity, men fikk opp samme feil melding da :(

     

    Jeg har ikke den oppdateringen som kom sist månded, kan det ha noe å si?

     

    Når jeg bruker TVersity, starter jeg serveren, legger til en mappe med filmer jeg vil dele, og så dobbelklikker jeg på filmen jeg vil se på xboxen. Da opner IE, så starter filmen i WMP11. Når jeg går innpå satus i TVersity så står det at jeg streamer til xbox360. Skjønner ingen ting :(

  3. Nå har jeg prøvd å streame divx filmer med WMP11 og TVersity. Har lest mye på nettet, og jeg får til å koble PCen til Xboxen, men jeg klarer ikke å spille av filmene. Får feil melding 69-COOD3A9A. Alt ser ok ut på TVersity. Det står streaming to xbox (wmv), men jeg klarer som sakt ikke å spille de på xboxen.

    Men når jeg starter å streame ned TVeristy så starter WMP11, men den låser seg. Må den kjøre mens jeg streamer? Slik jeg forstår må den det, men hva kan vær problemet siden den låser seg alltid? Har prøvd i flere timer nå :no:

  4. Hei!

     

    Jeg har nettop begynt å trene seriøst og målrettet etter mange år urutinert trening.

     

    Har fått meg et bra split program. Eneste som mangler nå er litt veiledning og tips om kostholdet. Vet det er flere innlegg og flere meninger på dett, blir derfor forvirret av all den informasjonen som er her og ellers på nettet.

     

    Jeg er 24år, 180høy, 82kg, er i nokså bra form og har god forbrenning. Mine måltider er:

     

    06:00 havre gryn

    09:00 4 skiver

    12:00 6skiver

    16:00 middag

     

    Til middag pleier jeg å ha kyllingfille, ris, kjøttdeig, pasta etc. Skivene har jeg bare ost.

     

    Føler ikke jeg har særlig fremgang med treningen. Har kuttet ut nesten alt snop.Fikk tips om at jeg burde begynne på protein pulver fordi jeg får sansynligvis ikke i meg nok gjennom kosten, og det var billig iforhold va kjøtt osv koster. Jeg tar meg alltid en banan etter trening da..

    Hvis jeg begyner på proteiner, skal jeg ta det vær dag selv om jeg ikke trener? Trener 3ganger i uken. Isåfall før eller etter trening? Jeg jobber som tømrer så jeg har jo et nokså tungt yrke også.

     

    Noen tips? Bytte ut 9pausen med en boks tunfisk? :) eller?

     

    Håper på seriøse svar!

     

    Mvh

  5. Er det mulig å bli bannet fra XBOX live uten å logge seg på?

     

    Jeg har fått med meg at XBOX live sliter om dagen. Men etter det jeg forstår er det oppe og går igjen. Og som plaster på såret gir dem gratis aracde spill..?

     

    Men ihvertfall, før fikk jeg melding om at det var en ny oppdatering ute, men jeg oppdaterte ikke da. Fikk ny påminelse gang på gang. Men nå får jeg ikke oppdatere lengre. Når jeg tester tilkobling min er alt ok, untatt xbox live. Får feil medling; W X Y Z(står noen tall etter bokstavene). Er det pga. live er forsatt nede eller er jeg bannet? Jeg har aldri prøvd live før. Har vært på markedplace et par ganger, men det er lenge siden.

     

    Mvh

  6. Jeg har moddet min hitachi dvdrom med birdy 2.2 firmware og den virker utmerket! :) Maskinen min ble produsert i des05. Nå har min bror nettop kjøpt seg xbox 360 på siba, og han lurer på om jeg kan modde hans box. Vet ikke enda hvilken dvd rom han har, men er det vanskeligere å modde de nye xbox 360ene? Eller er det likt? Husker MS endret på de gammle xboxene ihvertfall.

    7567682[/snapback]

     

     

    Han har samsung dvd spiller. Hvilken firmware anbefalere dere til den spilleren?

  7. Jeg har moddet min hitachi dvdrom med birdy 2.2 firmware og den virker utmerket! :) Maskinen min ble produsert i des05. Nå har min bror nettop kjøpt seg xbox 360 på siba, og han lurer på om jeg kan modde hans box. Vet ikke enda hvilken dvd rom han har, men er det vanskeligere å modde de nye xbox 360ene? Eller er det likt? Husker MS endret på de gammle xboxene ihvertfall.

  8. Jeg har laget en kopi av mitt xbox 360 spill og ønsker og brenne dette ut på cd. Har handlet inn Verbatim DL + r DVDer. Og har HP compaq nx6110 laptop med matshita uj-840d brenner. Problemet er det at jeg klarer ikke å endre bitsettingen på dvd brenneren. Har prøvd all slags metoder. Er det umulig å endre bitsettingen på den brenneren? Har også hørt at det ikke nødvendig lengre å endre bitsettingen til dvd-rom, stemmer det? Har birdy 2.2 firmware på xboxen.

  9. Ser på denne siden at det veldig mange forskjellige firmwares. men det må da være en firmware som er best, en til hitachi og en til samsung ? Noen som vet hvilken som er best til disse 2?

    Og har en komplett guide til disse firmware'ene ? :p

    7497446[/snapback]

     

    personlig bruker jeg Xtreme 4.2 til TS og Birdy 2.2 til Hitachi.. kan være det har kommet oppdateringer men disse fungerer 100% utmerket for meg :) og er 100% kompatible med HØST oppdateringen fra Microsoft..

    7501973[/snapback]

     

     

    Jeg har også birdy 2.2 på min xbox, men har ikke turd å oppgradere høst oppdateringen fra MS, pga. leste en plass om en annen som hadde oppdatert i høst og etter det ville ikke xboxen starte lengre. Husker ikke feilmeldingen.

    Men du sier det er 100% trygt? Er litt skeptisk. Har ikke særlig lyst å opne xboxen og knote med den igjen. :whistle:

  10. Jeg skulle endre bitsetting'en med DVD Bitsetter (http://www.dvdplusrw.org/files/dvdbitsetter2113.zip), så låste maskinen seg. Når jeg startet den på ny ville ikke windows starte. Får beskjed om at maskinen ikke finner noe oprativsystem!  :cry: Det er en helt ny HP pavilion laptop.

     

    Har kjørt windows cd'en for å prøve å rette opp evnt. feil. Kommer da inn på "repair console". Men jeg leste nettop på nettet: "do not choose "To repair a Windows XP installation using the Recovery Console, press  R".  Heldigvis stoppet jeg når jeg kom inn i consollen.

     

    Når jeg valgte å instalere XP på ny, sto det jeg måtte formatere hardisken.  :hmm:

     

     

     

    Flere muligheter her, du kan kjøre en linux live cd, du kan kjøre bart pe, du kan installere windows på nytt UTEN å formatere, du kan koble til harddisken til en annen pc og brenne ut bilder mp3 osv, osv osv. Kunne ramsa opp tusen alternativer til hehe.

    7315111[/snapback]

     

    Nå har jeg lastet ned og kjører linux live cd. Men jeg klarer ikke å mounte harddisken som filene ligger på :( Noen som kan hjelpe meg med det?

     

    Koble harddisken til pc? Har ikke lyst å skru opp en helt ny laptop.

     

    Får ikke reparere windows uten å formatere jeg.

     

    bart pe, har jeg aldri hørt om. Jeg lastet det ned men det var en instalasjons fil så jeg fikk ikke sett noe på det.

×
×
  • Opprett ny...