Gå til innhold

konglehelten

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av konglehelten

  1. Tvangstanker?

     

    - Dører må være helt åpne eller helt igjen. Takler ikke at de står på gløtt

    - Persienner må være helt oppe eller helt nede. De skal bare ikke stoppe midt på vinduet!

    - Blir helt satt ut av skrivefeil, hvis jeg ikke har muligheten til å rette det opp sitter jeg å irriterer meg over det sånn resten av dagen

     

    Er nok mer, men kommer ikke på mer i farten :p

  2. Jeg sliter med at jeg ofte har en sang på hjernenXD...

    Da tar det som regel litt tid å sovne:/

     

    Det problemet pleier jeg heldigvis ikke å ha når jeg legger meg, men har ofte ellers om dagen. Så prøver jeg for harde livet å la være å synge den :roll:

     

     

    Mitt råd:

    Sov når du er trøtt

    Våkne når du må

     

    Jeg prøver som oftest å legge meg når jeg føler meg trøtt, men når jeg er kommet meg under dyna så klarer jeg ikke å sovne uansett hvor trøtt og sliten jeg er :ermm:

  3. For altfor mange måneder har jeg hatt søvnproblemer. Selv om jeg er kjempe trøtt når jeg legger meg, ligger jeg som oftest våken i mange timer før jeg endelig sovner. Dette sliter veldig mye på meg og det er lenge siden jeg var ordentlig opplagt.

     

    Er det noen som har tips for hva som kanskje kan være problemet eller har noen ideer for hvordan jeg kan få sove? :w00t:

  4. Jeg har lenge interessert meg for skriving, og kunne virkelig tenke meg en sommerjobb i en avis. Problemet mitt er at lokalavisene her i området hvor jeg bor ikke utlyser etter sommerarbeidere som meg, de har utløst stillinger på utdannede journalister. Selv har jeg tenkt til å utdanne meg som journalist, derfor tror jeg at en sommerjobb i en avis vil være en veldig god erfaring for meg.

    Derfor vil jeg sende inn en jobbsøknad for å se om jeg kan få meg en liten jobb der i sommer.

     

    Er det noen som har noen tips til meg for mulige formuleringer og ting jeg burde ta med i den søknaden slik at den blir best mulig?

    På forhånd, takk :new_woot:

  5. Mange som er på farmen ender som oftest opp som venner ser det ut som. TV 2 legger jo opp slik at de setter sammen en gruppe med folk som blir å krangle. En venninne av meg fortalte at søsteren hennes hadde søkt om å bli med på Farmen, og på det skjemaet hun måtte fylle ut måtte hun skrive om ting som irriterte henne osv.

     

    Det er også vanlig at folk sier at de kun viser kranglingen deres på TV-en, tiden som ikke blir vist på TV var de ofte venner og hadde det ganske koselig. Slik var det vist ikke i år, de kranglet vist veldig ofte.

  6. Her håper jeg at alle sammen vil dele med oss andre hvilken film som dere sist satte dere ned for å se på. Kanskje dele meninger om den eventuelle filmen, anbefale for eksempel ;)

     

    Hmm, siste filmen jeg så var "Junior" hvor Arnold Scwarzenegger spiller gravid mann. Morsom film som berører et lite opplyst område.. For de som setter pris på en god komedie og kjærlighetsfilmer vil sette pris på denne.

    Jeg synes ihvertfall at denne filmen er verdt å se :)

  7. Passelig hardbarka sims fan, så ser virkelig fram til Sims3 kommer ut...

    Blir teit hvis de kutter ut rullebåndspillingen som det ble nevnt her tidligere, dette er liksom et spill som skal være mest mulig likt livet slik det faktisk er...

     

    Enig i at bildene fra sims3 ikke ga samme følelsen som de første bildene fra sims2, syntes egentlig de lignet veldig mye.

     

    Uansett ser virkelig fram til 2009! ;)

×
×
  • Opprett ny...