Gå til innhold

dagkoding

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dagkoding

  1. Er i markedet for en ny ansatt. Vil heller ha en hardcore gutteromsprogrammerer enn en teoriflinkis. Så er du lidenskapelig opptatt av programmering har vi kanskje noe å snakke om. :-) Ta kontakt for mer info om du tror dette kan være noe for deg.

  2. som du selv sier så er det vel lite vits å legge det ut på noe annet enn market. de fleste veit vel også bare om market ink meg selv.

     

    Tja, jeg hadde hørt om de andre portalene også, og på Java ME-applikasjoner og på Symbian er de faktisk ganske store... Flere applikasjoner har blitt lastet ned over 1 mill. ganger... Så det er definitivt et alternativ til å selge applikasjoner via SMS i alle fall...

  3. Apropos androidapplikasjoner:

    Vil gjerne ha tilbakemeldinger og testere av Flytider Norge dersom noen er interesserte.

    ....

     

    Bra start da, hadde faktisk lyst å sette meg litt inn i programmering på Android for å lage denne applikasjonen selv, men for sent for meg å starte på dette nå når du har kommet godt i gang. ;-) Gleder meg til neste versjon!

     

     

    Neste versjon er ute! Sjekk den ut!

     

    Noterer meg det du sier ang. beta. :-)

  4. Noen som vet hvilke krav til til video en mp4-fil må oppleve? Har encodet en fil med handbrake, en med fmpeg cli basert på en kommande for psp som jeg modifiserte litt, og en med avidemux.

     

    Den encodet med avidmux vil av en eller annen grunn ikke spilles av på telefonen. Noen som har ideer om hva som kan være feil?

    red: Har satt breddn til å være 480px i alle tilfellene, og kan egentlig ikke komme på noe jeg har gjort "feil". Mn den siste vil altså ikke spille av.

     

    Kommer vel litt an på hvilken videospiller du bruker? Det finnes flere alternative videospillere for Android...

  5. Jeg har iPhone 3G, og jeg har en HTC Dream utviklertelefon som jeg kjøpte på eBay for noen måneder siden.

     

    iPhone SER veldig bra ut, og det finnes mange kule og nyttige spill og programmer til den. Men når man kommer litt under panseret begynner man å irritere seg litt over begrensningene. Man kan f.eks. ikke videresende SMS eller motta MMS. (Mulig dette er fikset på 3GS, har ikke sjekket).

     

    HTC Dream ser ikke like fancy ut, men er helt OK. I tillegg har man et fullt tastatur, noe jeg er helt avhengig av (orker ikke touch-screen tastaturer). Mulighetene for kule spill og programmer på HTC er mye større, iom at Android-plattformen er mye mer åpen enn Apple sin - tredjeparts utviklere får da mulighet til å lage mye kraftigere applikasjoner for Android.

     

    Nå kommer også telefoner med Android som SER virkelig kule ut, så da mener jeg valget er enkelt: Android. HTC Hero ser jo kul ut, for eksempel.

  6. Skaffet en Magic i dag.. fin liten sak, men vet noen om markedet ikke støtter betalbare apps i Norge enda..? Får bare opp gratisalternativene. Sett litt på Open Home 2.0 og better keyboard som virker fristende..

     

    Noen erfaring med aHome forresten?

     

    Hei!

    Markedet støtter ikke betalbare apps enda. Håper det kommer snart.

     

    Apropos androidapplikasjoner:

    Vil gjerne ha tilbakemeldinger og testere av Flytider Norge dersom noen er interesserte.

     

    Cyrket støtter ikke applikasjoner i Norge enda, men den engelske versjonen er her:

     

    http://www.cyrket.com/package/no.dkit.flighttimes

     

    Den norske finner du ved å gå inn på Travel, eller ved å gjøre et søk på 'Flytider Norge'.

     

    Mvh

    Dag Kristiansen

    DKIT AS - http://dkit.no/android

×
×
  • Opprett ny...