Gå til innhold

badmuslim

Medlemmer
  • Innlegg

    139
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av badmuslim

  1. Jeg ser du ikke tar hintet, men om hun slår den av er det fordi hun vil ha litt privatliv og ikke dele alt hun gjør, det er helt normalt.

    Spar meg for dine etiske vurderinger. Det kan være kjekt å ha loggen dersom personen vi allerede har politianmeldt skulle finne på å ta kontakt igjen for å igjen tilby penger som betaling for webcam til en 11åring. og det er ikke noe jeg finner på..

     

    En 11åring vet ikke sitt eget beste, det er basta. Videre forsøk på diskusjon vil forbli ubesvart.

     

    Noen som leser dette som faktisk KAN hjelpe?

  2. På søndag ble det en smell og min bil ble/blir kondemnert. Vi er enig om skyldforholdet(var ingen tvil) og det var den andre føreren sin skyld.

     

    Hvilke rettigheter har jeg? Min bil som har vert i familien siden 1996, en Suzuki Baleno 4wd stasjonsvogn, har alle service hos merkeverksted, med nye dempere, ny travers foran og skulle bytte bak(kommer ifra en komplett delebil) er neppe særlig høy listepris på. Jeg regner med at listeprisen er kanskje 30 000kr.

     

    Dersom bilen ikke hadde blitt smellt.. så hadde den garantert fungert i 2-4år til. Akkurat like topp som den har gjort hittil. Dersom jeg skal på bruktmarkedet å kjøpe bil til 30 000kr er det vel vanskelig å vite hva jeg får :(

     

    Bør jeg be om en erstatningsbil fremfor å få penger?

  3. Ville så absolutt gått for i7 i forhold til 775... forholdsvis ganske mye kjappere med i7 og ddr3 enn hva ett 775 system gir. prismessig så er det ikke så alt for langt unna hverandre heller. Dessuten er i7 mye mer fremtidsrettet.

     

    2 ting: Er det noen her som "oppgraderer" pc'en sine hoveddeler? dvs kjøper kjappere cpu ved senere anledning. Det er det ekstremt sjeldent jeg har gjort, bare 2 ganger har jeg byttet ut min prosessor med bedre å samme socket. Av kanskje 10 systemer på 10år. Så fremtidsrettet, hva legger du i at 1366 er mer fremtidsrettet enn 775?

     

    Jeg ser i signaturen din at du har lagt ut mye penger for å få deg en i7 965, og dermed mener vel du uansett at dette var verdt det. Ser man fx på denne grafen så ser man at forskjellen ikke er så store, synes jeg. Sammenligner du eldre system med et 775/1156/1366 er forskjellen stor der.

  4. Har mangen ganger hatt problemet at den ikke kommer opp.. Da har jeg noen ganger trykkt windowsknapp+e, og en gang faktisk lagt inn explorer i run katalogen i registeret. Skrivebordet ditt er nemlig et slags explorer vindu, oppgavelinja di inkludert. Lukk explorer i oppgavbehandlig.. ev fjern oppstarten av explorer kanskje?

  5. For en idiotisk artikkel!

     

    I de 7-8 årene jeg har lest hardware.no så godt som hver dag, har aldri slike gadget artikler kommet på trykk før nå i det siste!

    Dette må slutte!! slutt slutt slutt!!! Jeg driter milevis i å høre om james bond utstyr laget i plast, eller høytalere som ser ut som en gris.

     

    Dette tek.no samarbeidet er det verste som har hendt hardware.no - det er hardware.no som tross alt er kjernen i dette!

  6. Nå har jeg selv sittet å ventet ifra januar og frem til tidlig juni på å få meg en q9450 yorkfield prosessor, så å planlegge innkjøp av en nehalem prosessor før 2009 er kanskje ønsketenkning?

     

    Kjenner jeg er ganske bitter etter å ha ventet 6mnd på q9450.

     

    Kjører x38 istedet for x48 forresten. asus maximus extreme

×
×
  • Opprett ny...