Gå til innhold

oldirty

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oldirty

  1. Spørsmål!

     

    Om blodsukkeret til en person viser 6.1 når man tar test på formiddagen, noen timer etter man har spist noen sjokolade-kjeks. Og når man har drukket sjokomelk + kjeks før man la seg for å sove kvelden før? Er dette normalt da?

  2. Har et spørsmål. Skulle farge håret mitt igår, med sånn hårfarge man kjøper på butikken - Og det sto man måtte ta hudallergi-test 48 timer før man farget håret. Man skulle ta og smøre litt på huden med en q-tip.

     

    Jeg gjorde dette, og det begynte å svi veldig med engang og nå er jeg fortsatt rød og sår der. Da går jeg ut ifra at jeg ikke kan bruke denne hårfargen da?

  3. Tar dette spørsmålet i Hip Hop tråden her. Noen som vet om den legendariske Jay-Z konserten på Glastonbury 08' blir utgitt på DVD. Har prøvd å søke litt men finner ikke noe om det. Men hele konserten ligger ute på Youtube. Håper virkelig den kommer på DVD, hadde vært heftig å få kjøpt denne konserten.

  4. Hurra! Fått lovnad nå om at bilen blir å være ferdig innen 15:00 denne onsdagen. Så jeg er veldig spent om den blir ferdig idag da. Tiden vil vise!

     

    Edit:

     

    - Det blir ingen bil på meg idag heller, han ringte nettopp og nå var det noe nytt igjen, han fant ut at han trengte flere deler så nå må han vist skru alt opp igjen. Fy fader så lei. Nå kunne han ikke si når bilen er ferdig.

  5. Jeg lurer på om det er noe man kan gjøre i denne situasjonen jeg er i nå.

     

    Jeg har bilen på bilverksted, jeg har vært på andre verksteder å forhørt meg hvor lang tid en slik reprasjon vil ta i arbeidstid. Alle andre bilverksteder bruker 17 timer. ifølge boka i arbeid på en slik jobb, mens mitt verksted nå presterer å bruke 6 uker. Problemet er ikke at han ikke kan dette her, det er bare at verkstedet mitt gir faen i å gjøre bilen ferdig.

     

    Hva kan jeg gjøre i en slik situasjon ? Nå er det gått 6 uker, 4 uker siden første lovnad om at bilen skulle være ferdig, etter dette har jeg fått gjentatte lovnader om at bilen skulle være ferdig til da og da. Verkstedet har delene og alt liggende, å lover hele tiden å gjøre ferdig, men det holdes aldri. Begynner å bli temmelig lei nå.

     

    Dette er forøvrig en reklamasjon-sak med verkstedet. Hva kan jeg gjøre nå? Virker ikke som dette går noen vei, forsikring dekker ikke leiebil når det er reklamasjon.

  6. Det er slik at helst skal jeg ikke ha opp en tallerken til på veggen. Dem ser helst at jeg bruker den samme som dem bruker, så hvis jeg tar hodene fra min Canal Digital parabol, setter dem på den han bruker med Viasat. Så det funker?

     

    Men det er vel ikke plass, får man kjøpt sånn man kobler på slik at man får bedre plass? eller er jeg helt på jordet?

     

    Dette er ikke noe vanskelig å få til vel?

  7. Hei.

     

    Hvis man skal reise med et fly som for eks. har avgang 20:30 men seneste innsjekking er 20:00 og man klarer ikke å være på flyplassen før 20:20 for eks. Kan man da sjekke inn din "reise" tidligere på dagen så du kan komme 20:20 å komme deg med 20:30 flyet? Tilfelle her gjelder SAS.

     

    Takker for svar, håper jeg forklarte meg rett.

  8. Hei hå!

     

    Jeg har et spørsmål her, vis man bor nord i landet og får seg jobb sørpå, kan man da få noen form for hjelp fra NAV til flytting sørover? Slik at man kan få dekt flyttingen av flyttelasset for eksempel?

     

    Takk for svar.

     

    Edit. Beklager glipp, jeg postet denne i feil del av forumet vel.

×
×
  • Opprett ny...