Gå til innhold

Coman

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Coman

  1. Hei

     

    Fruen trenger en ny DUAL-SIM telefon, men vi sliter litt med å finne en. Vet noen av dere om en mobil som tar inn to SIM uten å måtte logge seg av og på mobilen?

    Hun vil så absolutt ikke ha touchtelefon, klarer ikke å venne seg til det.

    Hun har prøvd en av disse billige kinamobilene ala SciPhone, men den falt ikke helt i smak.

    Jeg tror derfor vi må et godt hakk opp i pris.

     

    Det som er viktig for henne er:

    -Wlan

    -Godt kamera

    -Design (dette er jo en smaksak seff)

    -Norsk tastatur med æ,ø og å.

     

    Noen som har et eller flere gode tips her?

     

    Mvh,

    Coman

  2. Jeg kan opplyse at jeg ble svindla av denne Martin-fyren da jeg kjøpte en bærbar datamaskin for 8000.- . Så ikke noe til maskina jeg kjøpte og han svarte ikke mere på mail eller tlf.

    Den gange var det visstnok også en medsammensvoren fra Sverige.

     

    Ikke bra fyr i det hele tatt, har lest en del på andre fora også. Men har du fått noen penger tilbake?

     

    Han unnskylder seg med at han ikke har jobb, og at de derfor ikke kan betale tilbake. Javel, hva med å jobbe da? Han kan jobbe på Burgerking eller som kloakkrenser for alt jeg bryr meg. ALLE, og da mener jeg alle har en mulighet for å finne seg en eller annen jobb her i Norge. Det er bare å ikke være fisefin.

  3. LoOzR

    Jeg er heller ikke venn med noen av disse to via fjesboka, men jeg kunne lese alle oppdateringer og se alle bilder som ble lagt ut, helt til hun gjorde profilen sin HELT privat.

     

    Grunnen er vel at hun inne på facebook skrøt over hvor fint været var hjemme hos dem i Sandefjord, og at de måtte komme seg ut i finværet mens M. Rustad selv prøver å fortelle meg over telefon at hun har dratt hjem til familien i Sverrige.

     

    Hehe...

     

    Men serr, disse bildene er ikke fra i fjor elno da??

  4. Jeg har ikke fått gjort så mye selv grunnet min frues operasjon, men nå er den vel overstått, så da har jeg tid til å sette i gang det jeg skulle ha gjort for lenge siden.

     

    Det er flere grunner til at jeg velger å anmelde, kort summert så føler jeg at jeg blir direkte skubbet til side/løyet til av henne/ham. Hun har ikke svart på SMS, Epost, oppringinger eller direktemeldinger via Facebook.

     

    Det ble sendt ut en epost fra QXL ang dette, og jeg kommer til å ta kontakt med dem før jeg går til politiet. Dette med tanke på å få med flest mulig.

     

    Har skal de få betale renter på renters rente fra pengene mine gikk over til hennes konto.

    Hun har selv bekreftet ovenfor meg, skriftlig, at mine penger aldri ble overført fra hennes konto til "svindlernes" konto.

     

    Det som er litt morsomt her er at jeg ikke har fått noen svar fra disse to med mindre jeg har nevnt ordet anmeldelse. IKKE bli overrasket om en av de begynner å skrive i denne tråden igjen nå ;-)

     

    Sånn for morsomhets skyld, så quoter jeg litt av det som har foregått skriftlig mellom henne og meg. Dette er bare litt av veldig mye... <sigh>

     

    -Jeg vet at det har vært dårlig kontroll av meg ovenfor digitaltrades

    heh... Det er jo nettopp dette som er problemet, her ble det gamblet med andres penger UTEN en skikkelig research først!

     

    -Jeg gidder ikke mer piss fra deg nå så dette er siste svar du får.

    Du får gjöre akkurat hva du selv vil.

    Jeg forholdte meg saklig, og til tema, og hvorfor jeg skulle ha pengene tilbake umiddelbart. Grunnen til dette ser du her:

     

    grunnen for at jeg ikke kunne overföre penger til deg den dagen du sa. Fordi jeg betalte husleien samme dag

    Mine penger ble aldri sendt til noen mobilselgere??? De ble gitt til DERES HUSEIER!

     

    Her prøver hun argumentere meg bort fra å anmelde ved å prøve seg på litt omvent psykologi...

    -Men for all del, gå å anmeld meg. Eneste som er tjent med det er jo meg selv siden jeg da får et år til (hvertfall) til å vente med å betale deg. Å utgiftene du vil få å tiden du kaster bort er det ene og alene du selv som må stå for..

     

     

    Men det nytter ikke når hun av en eller annen grunn er livredd for å få denne anmeldelsen mot seg.

    -Tenk selv hva som skjer vis saken blir henlagt da. Da har du faktisk ikke engang rett til å kreve penger lenger siden du har fått juridisk avslag. Mens vis du bare klapper igjen kjeften å venter noen få dager så blir saken löst.

     

    Og helt til slutt, så har jeg en liten innrømmelse til fra henne:

    jeg har värt drittsekk

     

    ...og nei, det har aldri vært snakk om at noe av dette er hemmelige saker som jeg ikke har lov til å videreformidle.

     

    Noen som har noe lignende å komme med fra den kanten?

    • Liker 1
  5. Jeg har vært litt fraværende her, men det stemmer som hun sier. Jeg fikk rett før påske den første utbetalinga. Jeg tror ikke vi har noen grunn for ikke å stole på henne, for selv om vi har krav på å få pengene tilbake så har hun faktisk blitt svindlet for et aldri så lite ikkeubetydelig beløp på over 100k Det er en kjip kamel å svelge... Vi har utestående et par tusinger til henne som vi vet bi får igjen, hun har over 100k hun vet hun ikke får igjen. Hun viser vilje, og evne til å tilbakebetale, så dette går nok bra skal dere se.

  6. Når det kommer til anmeldelse, så vil ikke dette øke sjansen for å få tilbake pengene i noen form for umiddelbar fremtid. Det er derfor jeg sier vi bør avvente dette til over påske. Det er også veldig greit å holde en viss dialog mellom oss, mener jeg, og eventuelt samkjøre en aksjon. Noen av oss har kanskje mer erfaring med dette enn andre?

     

    Vi har uansett krav på å få pengene tilbake, men når pengene rett og slett ikke finnes, hvor skal de hentes fra da? Det er derfor disse to forslagene (20% eller "50% final") har kommet opp. Vi trenger ikke akseptere noen av disse forslagene, men her viser hun i hvertfall betalingsvilje og ønske om å gjøre opp for seg.

     

    Måten hun har reagert på i etterkant er så absolutt ikke heldig for hennes egen sak, men hun føler vel at hun er klemt opp i et hjørne.

     

    Påska har allerede begynt for de fleste, og den varer ikke lenge. Da vil jeg tro at vi kommer til å se resultater. Jeg har også en meget god tro på at denne AJ_Design vil ordne dette på en god måte, ut fra hennes egen begrensning. Alt dette skjer via hennes advokat nå, og som det allerede er fortalt, han er dyr pr time. Hun vil naturlig nok ikke at han skal utbetale disse pengene over for mange omganger.

     

    Pengene kommer nok snarlig når vi først ser transaskjonene vil jeg tro =)

     

    God påske til alle sammen =)

  7. Orjanp:

     

    "Nei, anmeld svinan. Pengene får dere ikke uansett."

     

    Vi bør faktisk ikke gå til noen anmeldelse her pr nå, for da åker han med sansynlighet inn, og hun står igjen alene utenfor med to små barn. Hvem tror du prioriteres; to små barn, eller mobilpenger?

     

    Forslagene til tilbakebetaling som er nevnt, er etter advokaten sin anbefaling (etter hva jeg forsto etter samtale med ham).

     

    Om det blir utbetalt som foreslått nå litt over påske, så viser det både betalingsvilje og betalingsevne. Det viktigste her i en eventuell rettsak og juridisk sammenheng er betalingsvilje og ønske om å gjøre opp for seg!

     

    Da står vi der like langt! Om vi anmelder, må vi kanskje vente uhorvelig mye lengre før vi får tilbake pengene, og kanskje til og med må se saken tapt. Hva da?

     

    Avvent disse spekulasjonene litt, så tror jeg vi vil se at denne saken løser til det positive for alle. Det er jævlig kjipt det som har skjedd, også for dem. Jeg tror, og mener, at de har lært leksa si her nå :D

     

    Viktig at alle som har krav, leverer kontonummer til advokaten. www.advokatplassen.no

  8. Hei

     

    AJ_Design er inne på veldig mye her, og vi bør ikke anmelde saken PR NÅ!

     

    Den oppgitte epostadressa på nettsiden blir sjelden/aldri sjekket, men jeg har bedt advokaten om å skaffe seg oversikt der inne for å innhente opplysninger som foreks kontonummer og innvendinger. Han har ikke mulighet/tid til å gjøre dette på denne siden av påske :/

     

    Når det kommer til anmeldelse, så anbefaler jeg at vi alle avventer til over påske for å se om det første beløpet kommer på plass. Om det første beløpet ikke kommer på plass til utbetaling, så vil han ta en vurdering om han bare skal si fra seg saken.

     

    OM vi etter påske ikke får noen kronasje inn på konto, så kan vi vurdere en anmeldelse. For om vi går for raskt frem her, så er han selv innunder prøvetid på en betinget dom + eventuell forlengelse pga denne saken PLUSS et eventuelt restkrav som fremdeles ligger i forkant her. Da kan vi alle se langt om lenge etter pengene på en god, god stund.

     

    Dette er jævlig kjipt, men slik er det pr nå.

     

    Vi har rett, AJ_Design har feil, men vi må bare avvente litt til.

     

    Og til deg AJ_Design.

     

    Jeg vil ha meg frabedt at du sier vi syter, klager og konspirerer. Alt dette har skjedd pga minimalt med informasjon, og ingen reelle å henvende oss til. Advokaten har ikke returnert noen telefoner, jeg måtte ringe ham direkte (fant mobilnummer til slutt).

     

    Jeg har sagt det til deg tidligere, før du begynte å si at JEG syter og slenger piss mot deg, VI HAR ALL VERDENS KLAGERETT i denne saken. Du er ikke den eneste småbarnsforelderen her, men du er antakeligvis den eneste her som er innblandet i en svindelsak for andre gang.

    Hvorfor leke butikk med andres penger når du ikke har noe form for sikkerhet i bakhånd?

     

    Jeg, for min del, avventer det hele til litt over påske. Det er to stykker som har gitt meg kontaktinformasjon så langt, men det skal ikke være vanskelig å finne de resterende ved å ta kontakt med QXL.

     

    Anyways, jeg prøver kun å si at vi bør se om det kommer noe som helst fra disse to nå i første omgang, så kan vi enkeltvis (eller samlet) vurdere hvilken aksjon vi tar i etterkant.

     

    Pengene skal vi ha tilbake uansett.

  9. Sånn for oppdateringen sin skyld, så har jeg ikke fått noen tilbakemelding fra Herr Advokat enda. Om han ikke svarer, så kan jeg ikke forholde meg til ham. Har noen av dere andre sendt ham epost og fått noe svar tilbake?

     

    Jeg er, om det ikke blir noen snarlig løsning, interessert i å få med meg flest mulig av dere som er involvert.

     

    Jeg jobber mye denne uka, men neste uke passer perfekt, for meg.

  10. Her kan det virke som han har brukt henne for å få innpass hos QXL igjen, og dermed få tilgang til å drive med fishy business. Alarmerende at han allerede har et krav på seg!

     

    Men her fremsto jo hun, og hun alene, som selger og ansvarlig under auksjon. Dette med registrert enkeltmannsforetak og det hele...

     

    Sånn for oppdateringen sin skyld, så har også jeg sendt en epost til advokaten, og avventer svar fra ham før jeg eventuelt pusher en anmeldelse. Jeg vil veldig gjerne komme i kontakt med de av dere som også har penger utestående hos disse to, så send meg gjerne en PM med kontaktinfo.

     

    Dette er ikke bare et økonomisk krav fra min side, men like mye et prinsipielt krav.

  11. Det er akkurat det jeg tenkte også. 116,000,- er ikke himla mye penger, og her har hun spekulert med andres penger. Det andre jeg egentlig reagerer på er mangler på en mer konkret føring i advokatens brev. Det sier ingenting om når det hele skal være tilbakebetalt.

     

    Jeg finner det heller uaktuelt å få tilbake 300 kr nå og da.

     

    Kanskje vi som har samme erfaring her skulle ha tatt en prat sammen?

  12. En vittig "haha" til deg over her.

     

    QXL har jeg aldri hatt noen problemer med pga poengsystemet der. Jeg har aldri handlet hos noen med mindre de har hatt 100% positiv/nøytral feedback. Det hadde denne dama.

     

    Det jeg missliker i denne saken er at hun har gamblet med andres penger, uten å gjøre research først, og deretter måten hun har behandlet saken.

     

    Jeg er en som syter, og den eneste som fremdeles syter...

     

    Vi får se som det er sagt, spennende.

  13. Hei

     

    Vil bare si at dere hadde rett i antagelsen om svindel. Jeg ville sjekke ut om dette gikk bra, og brente meg på dette. Jeg gikk for HTC HD2 telefonen hun reklamerte for.

     

    Når det er sagt, så tror jeg ikke selger er den som prøver å svindle, hun har bare solgt skinnet før bjørnen var skutt.

    Vi får se om pengene kommer på plass, og de skal de selvfølgelig.

     

    Regelen er som alltid, vær kritisk, still spørsmål, be om alternative betalingsmetoder. Er selger seriøs, så vil det ikke blinke noen varsellamper.

×
×
  • Opprett ny...