Gå til innhold

Cornugon

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cornugon

  1. Er nok mest stolt av en achievement jeg har fra Bioshock. Ikke fordi at den var spesielt vanskelig å få, men på grunn av måten jeg fikk den på.

     

    Er en hidden achievement:

     

    04CLiGJhbC9DCBoEGlxTVkQ4L2FjaC8wLzI3AAAAAOfn5-yKhtM=.jpg

    Irony

    The player has taken a picture of Sander Cohen's corpse 10G_Icon_External.gif

     

    Hadde nettopp blitt ferdig med Cohen's Masterpiece, når jeg ble nysgjerrig på hva som var i den låste kista, han ikke ville gi meg nøkkelen til. Jeg tenkte meg at han hadde nøkkelen på seg, men før jeg angrep han trodde jeg at det var mulig å ta et bilde for å finne hans svakheter. Det var det ikke, men jeg angrep ham likevel. Etter at jeg hadde drept ham, tok jeg bilde av ham igjen for moro skyld, så viste det seg at nettopp det var en achievement. Jeg lo godt når jeg så hva achievementen het.

     

  2. Jeg og en kompis av meg tenkte å spille Resident Evil 5 coop, og vi tenkte at det hadde vært ekstra gøy om vi spilte det på to forskjellige tv-er. Ingen av oss har Gold Membership på Xbox Live, men jeg har en mistanke om at det ikke er nødvendig. Det jeg lurer på er hvordan man får det til? Må begge Xboxene ha de samme oppdateringene? Kan man spille coop på to tv-er uten å måtte ha to konsoller (denne tviler jeg på though)?

     

    Alt annet dere synes er relevant kan dere oss ramse opp. Jeg er klar over at det letteste hadde vært å bare spille over nett, eller på den samme tv-en, men for min del virker det litt artigere at man har hele skjermen for seg selv.

  3. Ofte når jeg er på LAN-party, så hender det at nettet faller og ikke kommer opp igjen før om alt fra et minutt til et par timer. Kompisene mine og jeg brukt da å ta oss en aldri så liten match i Warcraft 3 (ja, hele gjengen eide spillet lovlig). Ville helst hatt muligheten til å gjøre det samme i Starcraft 2. Ellers er det vel ikke så mye man taper.

  4. Kan ikke si om dette er en bra eller dårlig ting, før man får sett litt gameplay fra spillet, men akkurat nå synes jeg ikke at det høres noe særlig bra ut. I Twilight Princess var det greit at man bare trengte å riste litt på kontrolleren for å få Link til å slå, men med motion plus blir det vel en god del veiving og risting på tryllestaven.

  5. Og ordet blir så og si missbrukt for tiden, folk sitter i en gruppe med 1-2 stykker til, og de skal liksom kalle DET LAN? Greit nok at det står for Local Area Network, men jeg vil ikke si at 3 fjortisser på et soverom har LAN og kommer på skolen par dager etterpå, "OMFG Vi hadde et sykt lan på 3 stykker azz!". Når jeg tenker på ordet LAN, tenker jeg minst 20 stykker, som DigiLAB, The Gathering, og sånne LAN!

    Hah. :!:

  6. pvp systemet var også mye bedre før enn nå, man trenger ikke engang å være skilled lengre for å få items, må bare henge rundt som en jævla i idiot i Av og leeche honor..

    Joda, leeching er et problem, men vil ikke si at BGs trenger mindre skill nå enn før. Alt man måtte ha for å bli rank 14 var jo masse, masse tid. Nå kan man forbedre gearet sitt bit for bit, men noen velger den enkle veien; nemlig å leeche i BGs.

     

    Wow er dødt face it , så enkelt..

    Et spill med over 10 millioner brukere er ikke akkurat dødt.

  7. Må vel være fordi jeg har lenge vært en tilhenger av Nintendo og deres geniale spill-serier. Kunne ikke ha levd med meg selv om jeg ikke hadde skaffet meg det avsluttende kapittelet i Metroid Prime-serien, med tanke på hvor stor fan jeg er av den. Ironisk nok, spilte jeg den i to timer, før jeg ville teste Super Mario Galaxy. Et spill jeg hadde lest lite om og ikke hadde store forventninger til, men whoa.. Må være et av spillene jeg har vært mest oppslukt av noen gang. Egentlig kjøpte jeg den impulsivt, men angrer ikke. Spiller Wii når jeg har tid, og hittil angrer jeg ikke på kjøpet, dog jeg av og til ønsker jeg hadde en Xbox 360 på sida. Går glipp av for mange titler når jeg ikke har den, blant annet Ninja Gaiden 2.

×
×
  • Opprett ny...