Gå til innhold

SINDRIS

Medlemmer
  • Innlegg

    193
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SINDRIS

  1. I salmar starter man med rundt 35.000 før skatt

     

    Etter 5 år med fagbrev har man vel rundt 45.000

     

    Men er ganske vanlig med overtid i tillegg, samt at man kan jobbe ekstra noen ganger, og da har man ganske gode overtidstillegg.

     

    Man får også bonus dersom "utsettet" går bra. På et anlegg i nærheten av meg fikk røkterne rundt 250-300.000 i bonus i tillegg til fastlønnen

     

    Edit: Den bonus er for øvrig ikke noe å forvente. Er vel mer vanlig at man får rundt 50.000 i bonus

    • Liker 1
  2. Hei. Jeg har nå sagt opp min jobb og har en måneds oppsigelse.

     

    Jeg har fortsatt en del dager med ferie til gode, og min arbeidsgiver sa at jeg ikke fikk ta ut feriedagene mine i oppsigelsestiden, da jeg kunne føre de videre til min nye jobb.

    Problemet er at i min nye jobb får jeg ikke ta ut feriedager, da jeg kommer til å jobbe på sjøen. Noen her inne som vet hva jeg dermed bør gjøre? Har jeg krav på å da få ta ut mine feriedager nå?

     

    Mvh

  3. Den følesen når du har brukt alt for mye tid på ett fag, fordi foreleser sa at eksamen kom til å bli hard og at han forventer minst 12 timer i uken med arbeid. Kommer på eksamen og nesten alle oppgavene var som home assigmentsene.... Blir nok A, men når går vel Business communications og mikro ræv.

     

    hvilket fag?

  4. Hei! Har en ganske ny pc og har i det siste opplevd gigantisk fps-dropp og av og til fryser det helt.. Spilte litt cs med mange spillere i en server og fikk droppen, mens jeg målte temperatur osv, og lurte på om noen av dere ser noe som kan være feil?

     

    http://gyazo.com/871f18f63e0c5798a1b6e1bfa13c2700

     

    Har stort sett samme pc som noen jeg har sammenlignet med, men de får ikke drop i fps.. Jeg spiller i tillegg med lavere settings..

     

    Viftene mine går stort sett ganske stille, tror dere det ville hjulpet å skru opp de?

     

    Specs:

     

    1.00   Cooler Master B500 VER.2, 500W PSU
    ATX 12V V2.3, Standard, 1x 4+4 CPU, 2x 6+2pin PCIe 1.00   AMD FX-6300 Black Edition
    Socket-AM3+, 3.5GHz, 6-Core, 6MB L2 + 8MB L3 Cache 1.00   ASUS M5A97 R2.0, Socket-AM3+
    ATX, 970+SB950, DDR3, 2xG2-PCIe-x16, CFX, SATA 6Gb 1.00   HyperX Fury DDR3 1866MHz 8GB Blue
    8GB 1866MHz DDR3 CL10 DIMM HyperX Fury Blue Series 1.00   ZOTAC GeForce GTX 960 2GB PhysX CUDA PCI-Express 3.0, GDDR5, DL-DVI-I, HDMI 2.0, 3x Dis 1.00   WD Desktop Blue 1TB

     

     

    Takk for hjelp

  5. Heisann! Ps3en min kortsluttet i går. Når jeg skal skru den på ser alt tilsynelatende normalt ut. Den lyser rødt. Når jeg skrur den på, starter den og går i 4 sekund, før den slår seg av. Etter deb slår seg av lyser den heller ikke rødt. Da lyser den ikke i det hele tatt. Hvis jeg trykker på knappen igjen, lyser den rødt, og så kan jeg skru den på igjen, før den slår seg av etter 4 sek.

     

    Noen som vet hva problemet kan være? ?

  6. Halla! Jeg er på utkikk etter en ny bærbar som klarer å dra diverse spill. Jeg kan bruke opptil 8000 kr på maskinen. Jeg må ha bærbar, da den skal kombineres med skolearbeid osv. Har sett litt på multicom og finner noen interessante der, men lurer på om noen av dere vet om noen alternativ! Er veldig takknemlig for hjelp!

  7. Hei. Hvor hard skal penis være i erigert tilstand? Vet det blir individuelt, men den trenger vel ikke å være like hard som f.eks en plastikk-dildo? :p Er det normalt at man kan bøye litt på penisen selv om den er erigert? Jeg trenger vel ikke å tenke på viagra derfor? :) Mvh

     

    Postet av anonym: ebcb8201ffe72870ffdf0c4d80d3d0a4

  8. Noen andre som vet hva det betyr?

     

    Og er det langt fra Setermoen til Tromsø by?

     

    Infanteribataljon nr.2 er det samme som 2. Bataljon. Så ved nærmere ettertanke tipper jeg innrykket skjer på Setermoen, og at dere etter noen dager drar videre til Skjold.

     

    Fra Setermoen til Tromsø er det ca. 2 timer med bil/3 timer med buss. Litt kortere fra Skjold.

     

     

    Okei, tusen takk for svar! Gleder meg til å komme i gang!

  9. Heisann! Fikk i dag vite at jeg skal være i hæren under førstegangstjenesten. Avdeling: infanteribataljonen nr.2 Brig N i indre Troms, Setermoen.

     

    Jeg må bare ha noen ting avklart; er dette panserbataljonen? Finner ikke mye om akkurat infanteribataljonen, hva går dette ut på? Noen som har vært der? Er veldig motivert, men samtidig litt skeptisk!

     

    Mvh

  10. Hallais! Sitter med et veldig rart problem, og det er at når jeg går inn på en og annens profil (som jeg ikke har som venn), så står det av og til "svar på venneforespørsel"? Dvs. at den personen har addet meg, men at det ikke har kommet opp til meg? Har skjedd flere ganger, og jeg synes det er litt kjipt at folk adder meg, men så kan jeg ikke godta siden jeg ikke sjekker alle profilene på face 24/7. Noen som har en aning?

  11. "Ja, jeg har spilt CS, hva har det med saken å gjøre?

    Bare fordi CS har en Desert eagle betyr det ikke at min erfaring med en Desert eagle er fra CS..

    Jeg vet at Desert eagle er verdens sterkeste serie-produserte håndvåpen, det i seg selv forteller alt.

     

    Han hadde rifle ja, men har posert på bilder med maskingevær og har 3 registrerte våpen på seg selv, deriblant en rifle, MG og en glock."

     

     

    Å, jasså. Sikker på at en Desert eagle ville vært bedre, når målet hans var å plaffe ned mest mulig folk? Med eagle på en reloade etter 7 skudd, mens med glocken, kan man skyte 20 skudd? Dessuten er det sikkert mye vanskeligere å få tak i en desert eagle.

  12. En glock ja, og ett maskingevær....

    Maskingevær kan treffe på lenger avstand og har bedre treffsikkerhet, kommer ann på ammunisjon og type gevær, men det er fakta i det fleste saker, så langt han ikke kommer med Desert eagle, den er helt klart kongen på haugen av håndvåpen.

     

    He-he, spilt cs? :D

     

    Tror ikke det var maskingevær han hadde. Var det ikke en rifle eller noe som han "skulle bruke på jakt"?

  13. Merker jeg blir direkte kvalm av dette "

    " oppdraget i MW2 nå. Spesielt etter uttalelsene hans ang. spillet.

     

     

    Hva om det hadde vært en dørskytter i helikopteret her ?

     

    Her hadde han sikker maaange liv å ta, etter han hadde tatt den levende som sitter og trygler om å få leve i vannkanten. Hvor stor risiko hadde det vært å skyte her, mener dere?

    Veldig stor risiko, både for ungdommen som gjemte seg i nærheten og for de som eventuelt ville vært i helikopteret.

     

    Jepp, så det er for mye risiko til å skyte ham ned, og kanskje redde livet til 50 ungdommer. Helt enig!

    Det var ikke det jeg sa, slutt å være idiot og putt ord i munnen min.

    Fakta: mye vind, vanskelig fly-forhold, og beredskaps-styrken var landsatt.

    Om de hadde hatt en skytter hadde han ikke fått av et skudd, og uansett om han hadde fått av et skudd er sannsynligheten stor for at vinden hadde tatt kula, skifta retning (det trenger ikke mye, 1 mm vindkast kan være forskjell på flere meter) og kanskje truffet andre uskyldige.

    Ikke nok med det, gjerningsmannen kunne skutt på helikopteret, hva om helikopteret hadde blitt truffet og landet på en båt som reddet ungdommer på vannet?

     

    Tenk litt lenger, politiet gjorde som de skulle og det systemet jeg tidligere trodde var fraværende faktisk fungerte i en kritisk situasjon.

     

    Husk, først var det bombingen, så kom Utøya, det er ikke som om politiet satt på kontoret og spiste smultringer, de var allerede på gata kort tid etter bombinga ved regjeringskvartalet.

     

     

    Joda, er enig med deg på de fleste punkter. Men hadde politiet hatt noen som hadde vært opptrent på dette punktet, tror jeg ikke det hadde vært noe problem å skutt ned en i litt vind osv.. Men dette blir jo bare spekulasjoner fra min side.

     

    Er imidlertid uenig med at det hadde vært fare for helikopteret selv. En glock(var det ikke det?) hadde neppe hatt sjanse i å skutt ned et helikopter.

  14. Merker jeg blir direkte kvalm av dette "

    " oppdraget i MW2 nå. Spesielt etter uttalelsene hans ang. spillet.

     

     

    Hva om det hadde vært en dørskytter i helikopteret her ?

     

    Her hadde han sikker maaange liv å ta, etter han hadde tatt den levende som sitter og trygler om å få leve i vannkanten. Hvor stor risiko hadde det vært å skyte her, mener dere?

    Veldig stor risiko, både for ungdommen som gjemte seg i nærheten og for de som eventuelt ville vært i helikopteret.

     

    Jepp, så det er for mye risiko til å skyte ham ned, og kanskje redde livet til 50 ungdommer. Helt enig!

×
×
  • Opprett ny...