Gå til innhold

LuniLuna

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LuniLuna

  1. Heisann Øystein!

     

    Gikk du igjennom hele spillet når du testa det? Og hvor lang tid sånn ca tok det deg? Og følte du at du spilte grundig gjennom det, eller raste du igjennm det for førsteinntrykket's sin del?

     

    Jeg tror "skuffelsen" til mange av de som skriver på forumet her er rett og slett at spillet kanskje vil bli for kort, og at det ikke vil bli nok av sidequests og secrets og rutte med som i de tidligere spillene. Men jeg bestilte strategy guidn for noen dager siden, og den boka er like stor og velså det som FF12 boka var så regner med at de har plotta inn en god del ting man kan pludre med. Og er det noe jeg virkelig gleder meg til med dette FF spillet, så er det å kunne spille det med Achievements ^^ Og virkelig kunne vise venner online hva man presterer :p

  2. Til dere som har spilt dette spillet. Det ser helt vanvittig rått ut, men bare lurte på om det er verdt pengene tids messig..

    Grafikkmessig og opplevelsesmessig ser det definitivt verdt pengene ut. Men bare lurer på hva estimated gametime er for dere som har spilt gjennom det og eventulet hvor lang tid dere brukte?

    Spillet kan være så bra det bare vil men om det koster 600kr for 10 timer f.eks så er det det ikke noe jeg føler å bruke pengene på.. :)

×
×
  • Opprett ny...