Gå til innhold

morpheus86

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av morpheus86

  1. HP Pavilion dv8354 har to harddisker som gir større lagringskapasitét. I tillegg er den en del lettere. Og så vidt jeg kan se har den skjermkort med dedikért grafikkminne, mens ASUS A7M har delt grafikkminne.

     

    Hilsen,

    efikkan.

    6539505[/snapback]

     

    Jo du har rett i det, men Asus er et bedre merke med tanke på kvalitet. Har 2 års garanti med asus fremfor 1år med HP. Asus følger det også med en del tilbehør, men jo det er vanskelig å velge her ;)

    Btw. har du andre maskiner du anbefaler, så gjerne kom med tips :D

  2. Jeg har kommet frem til at jeg skal kjøpe ett av følgene:

    Denne, Asus:

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=323371&view=detailed

    Eller denne, HP:

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=322058&view=detailed

     

    Hvis noen kunne hjelpe meg så skriv gjerne hvorfor jeg skulle velge den ene fremfor den andre :D

     

    Takker på forhånd :w00t:

     

    Ett spørsmål til, Hvilke cpu er best, Turion ML37 eller TL50?

  3. Hei. har sett litt på Dell bærebare pcer. Noen som har erfaringer fra Dell?

    6503289[/snapback]

     

     

    Du trenger ikke starte en ny post for å spørre om dette asså, du startet just en post om hvilke merker som var best osv på bærbare , kan vell holde dg til den :hmm: ? Dell sine erke dårlige nei , men kommer ann på hva du er ute etter , hva skal du bruke maskinen til ? :p

    6503308[/snapback]

     

    Hei. Sorry for ny tråd:P...men skal ha en bærebar som skal brukes til underholdning og dill dall:P. hehe....men spesifikasjonene er ikke så viktige, de klarer jeg selv:), tenker mer på om de fort går i stykker, kvaliteten på pcen liksom

  4. Trusler og bruk av terror/vold skal ikke diktere hva som skal være lov å si eller ikke.

     

    Om fanatikere truer med slikt pga en karikatur, vel det bør overhodet ikke være relevant for om man skal velge å vise karikaturen eller ikke. Den dag slik oppførsel skal bli styrendes for menneskers valg er det like greit å slutte å leve.

     

    Jeg vil heller blir sprengt i fillebiter enn å bli nektet å si hva jeg mener.

    6174685[/snapback]

     

     

    som jeg skulle sagt det selv... :D

  5.  

    Jeg tror neppe det ville hjulpe fordi da ville Vesten stått utfor ganske hard tortur og da spør vi om terror, det å prøve å finne en dialog og kanskje lære litt av islam og islam kan lære litt av Vesten virker som om ingen tenker på, det eneste som blir lagt fram er mer protest, protest og protest! Det kommer til å føre til et blodbad over hele verden, det hjelper ingenting!

    6174009[/snapback]

     

    Jeg er så sinnsykt lei av høre på disse snillistene som alltid tror de kan løse en konflikt med dialog, spesielt med folkeslag som er kjent for å bøye seg...;)

    Den islamske verden bygger på helt andre verdigrunnlag enn den vestlige verden.

    Hele samfunnet deres er bygget opp av koranen. De skal kun følge det som står i koranen helt ned til minste detalj, dvs. ingen tenker selv, og derfor aldri utvikler seg. Vet du forresten om noen store muslimske tenkere?

    Historien viser at dialog med disse ikke har ført frem til noe annet enn at Vesten må bøye seg for ikke skape konfrontasjon. Dette syns jeg er trist. Våre verdier forsvinner bare mer og mer ned i gjørma pga. redsell, noe du, PureJoy, viser når du skriver at vi må ikke kritisere dem fordi da kan vi få terror!

    Man regner med at om 30 år kan det være flere mulsimer i Norge enn nordmenn, og da kjære landsmenn, kan vi vinke forvell til ytringsfrihet og andre vestlige verdier

    :w00t: Fint at du hjelper dem med begrave våre verdier!

  6. Jeg ser ikke logikken i dette. Du vil at vi i vesten skal heve oss som det rettferdige, frie og fornuftige samfunnet, men likevel provosere uten et formål. Det virker en smule smålig, spør du meg.

    6173659[/snapback]

     

    Det er ikke snakk om å provosere. Jeg har forståelse for at enkelte muslimer følte seg såret, men så var da heller ikke avisen ment for dem. Jeg er selv kristen, og når jeg hørte at Otto jespersen skulle brenne en bibel, så ble jeg også såret. Men jeg ville aldri nektet ham å gjøre det. Han prøvde bare å servere humor for det norske folk, som selfølgelig ikke alle har sansen for, -jeg var en av dem!

     

    Hvis muslimer kun hadde sagt at de følte seg skuffet og såret over karikaturene, hadde jeg ikke ønsket at samtlige aviser i Vesten skulle trykke bildene. Men idet det begynte å hagle inn drapstrusler mot redaktørene og landene de tilhørte, utgjorde dette en trussel mot vår ytringsfrihet som igjen var en trussel mot våre verdier. For hvem tørr å kritisere Islam når man ser hvor mye bråk de starter?

    Derfor mener jeg at alle aviser i Vesten skulle trykket bildene i potest mot truslene som svekket vår ytringsfrihet, ikke for å provosere, men for å vise at slike metoder ikke er akseptable i vår del av verden.

  7. At relegioner ikke skal kritiseres er bare noe tull når alt annet i samfunnet blir kritisert og latterligjort. Alle må lære seg å ta imot kritikk, også relegioner. ytringsfrihet spiller en kjempe rolle i vestens verdigrunnlag, og derfor er det meget viktig at vi reiser oss og viser andre kulturer og folkeslag som ønsker å begrense vår frie ytring, at vi ikke bøyer oss p.g.a at de føler seg "krenket".

    Jeg syns at det er en skam at ikke alle aviser i vesten trykket de svært omtalte muhammed tegningene da den muslimske verden gjorde opprør mot vår ytringsfrihet.

    De fleste i dag støtter oppom ytringsfriheten, men når det kommer til konfrontasjon tørr de ikke beskytte den!

×
×
  • Opprett ny...